Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Баластриери?
Модератор: Paublo_Eskobar
Баластриери?
Моля за инфо за Тунджа по скоро за баластриерите около Ягода,Шаново,Юлиево
-
- ще става разбирач
Re: Баластриери?
Не знам какво точно те интересува, колега, но ще се опитам да ти предоставя информацията, която имам, ние често сме на тези водоеми. В тях се въдят почти всички езерни риби-ловят се главно платика, кефал, каракуда, бяла риба, шаран, червеноперка и уклей. На всички, особено на шановските баластриери има огромни сомове. Места за риболов има много, и са удобни за няколкодневни излети. Аз обичам най-много язовира, намиращ се между Юлиево и Ягода, особено на северния му бряг, където се достига трудно, пътят е черен и доста скапан, с ниска кола е абсурд да стигнете дотам. Ако все пак решите, тръгвате от Ягода към Юлиево, и веднага след моста в началото на селото завивате наляво, карате към 3 километра, и излизате на северния бряг. Там съм ловил двукилограмови платики, а веднъж някаква РИБА ми разви аванса, все едно ме нямаше, разви ми кордата докрай, едва успях да я отрежа, за да не загубя пръчката си
...
Бъди здрав и наслука!

Бъди здрав и наслука!
Никога не пия карал!

Благодаря за инфото Saxon
-
- новобранец
Актуално инфо има в подфорума за излети.Аз и още няколко колеги имаме теми от миналата седмица!
Неделя - пресевната на Ягода. Риболов със спиниг и пълен валат! Пробвахме на тенекиени залъгалки на гумени залъгалки и на пласмасови залъгалки и ... една рибка неможахме да излъжем!
-
- новобранец
Някой да има информация за риболова на Шаново и Зимница,че утре смятам да отскоча,но не знам дали си заслужава!