Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Откриване на Овчарица!!!
Модератор: Кърцата
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Откриване на Овчарица!!!
Колеги предлагам да се съберем и да направим едно псевдо откриване на риболова на топлия на Овчарица.
Понеже го разрешават на 01.06 като дата на срещата 2-4.06 мисля, че е добре, има си всякаква риба, малко е далечко, но поне риболова си заслужава.
Предлагам тръгване в петък следобяд и връщане в неделя следобяд, рибата там и без това кълве през ноща
Понеже го разрешават на 01.06 като дата на срещата 2-4.06 мисля, че е добре, има си всякаква риба, малко е далечко, но поне риболова си заслужава.
Предлагам тръгване в петък следобяд и връщане в неделя следобяд, рибата там и без това кълве през ноща
- Local
- учете се от него
Re: Откриване на Овчарица!!!
Батка тука малко сбърка ... рибата си дава и доста през деня особено шарковцие между 16 и 18 и като почне да пада слънцето.Ivak написа:Колеги предлагам да се съберем и да направим едно псевдо откриване на риболова на топлия на Овчарица.
Вечер зимата беше работата.

Клавиатура риба не лови!!!
- ventyri
- научил се да хвърля
Re: Откриване на Овчарица!!!
Local написа:Батка тука малко сбърка ... рибата си дава и доста през деня особено шарковцие между 16 и 18 и като почне да пада слънцето.Ivak написа:Колеги предлагам да се съберем и да направим едно псевдо откриване на риболова на топлия на Овчарица.
Вечер зимата беше работата.

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Колеги да караме по темата.Кажете нещо повече за местата и тактиката през този сезон.На каква дьлбочина се тьрси защото там водата нали не е като другите водоеми.Идругото,топлата част която е разрешена голямата част от язовира ли е,защото за пьрви пьт ще жодя тамче да не стане обьркване с охраната.Аз на 2 сьс сигурност сьм там и ще сьм доволен на някаква информация.Ще се радвам ако се срещна с някой от колегите вьв форумите.Колата ми е син пикап Рено Експрес.Отгоре има скара за лодка,лесно се познава.Бай,бай до 2 на овчарица.