Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Платените до Хисаря
Модератор: sapuna
- borislav58
- сериозен играч
Платените до Хисаря
Колеги даите информация за платените водоеми до Хисаря.Такси и регламент.Благодаря предварително.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
-
- новобранец
Re: Платените до Хисаря
Мога да ти дам инфо само за миромир около хисар -таксата е 8 лева каквото си хванеш е за теб излиза доста каракуда друго поне ние когато бяхме не хванахме (каракудата е средна) 

- borislav58
- сериозен играч
Мисля че имаше над Хисаря и друг платен. Благодаря за тази информация.
-
- научил се да хвърля
Воден свят е платен 10 лв какво си хванеш за теб е има и един над хотел Гергана безплатен е излиза много дребна каракуда грехота е да я ловиш но за кефа да си направиш да ги пуснеш после става .
село НОВО ЖЕЛЕЗАРЕ,5 лв такса 5 килограм,шаран на корем,село Мътеница,регламента е същия 5 на 5 и пак много шарани
,нарочно не съм качил снимки в галерията от тия водоеми защото знам какво ще следва..бракониер мръсен и т.н 

-
- новобранец
Oт Pловдив се кара до Kалояново и се отбива за Хисара. После карате само направо и като се стигне прелеза малко преди хисара точно преди него в дясно има черен път по който се стига до един платен водоем. Незнам дали има име. Миналата година беше 5 лв каракудата е без пари друго незнам какво има но немога да кажа и че не излиза. поне каракуда накорем чак ти писва. идеално е за начесване на крастата. най - вероятно има и други шаранови риби.
-
- сериозен играч
emiliano2009 написа:Oт Pловдив се кара до Kалояново и се отбива за Хисара. После карате само направо и като се стигне прелеза малко преди хисара точно преди него в дясно има черен път по който се стига до един платен водоем. Незнам дали има име. Миналата година беше 5 лв каракудата е без пари друго незнам какво има но немога да кажа и че не излиза. поне каракуда накорем чак ти писва. идеално е за начесване на крастата. най - вероятно има и други шаранови риби.
Това е Миромирския язовир
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- новобранец
Мерси все пак, поне да знам как се казва. А някой има ли инфо дали има други видовее риба освен каракуда?
-
- разбира нещата
По Карловско шосе,свиваш наляво за Калояново и отиваш към Черничево.След него,преди прелеза има голяма табела вляво,язовира е на 2км мек път.Такса 8лв,каквото си хванеш.Преди 2 седмици 4шаранчета малки-естествено сега още си плуват и 17каракуди 500-700гр.Доколкото разбрах, мястото се казва Папаз дере.Наслука
- borislav58
- сериозен играч
Колега казаха ми че на Черничево има платен и бил на твърда такса .Нещо да знаеш по въпроса .За този ли язовир пишеш в момента.lz1igr написа:По Карловско шосе,свиваш наляво за Калояново и отиваш към Черничево.След него,преди прелеза има голяма табела вляво,язовира е на 2км мек път.Такса 8лв,каквото си хванеш.Преди 2 седмици 4шаранчета малки-естествено сега още си плуват и 17каракуди 500-700гр.Доколкото разбрах, мястото се казва Папаз дере.Наслука
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колеги, някой може ли да ми даде по-пълно инфо за язовир Воден свят - разбрах ,че таксата е 10лв. и каквото си хванеш, но как да стигна до там, как е пътя, мога ли да влезна в дъждовно време, каква риба има в язовира, на каква стръв се лови, монтажи , ето такива нещица ако някой може да ми каже ще съм му много благодарен, за да мога да си направя някаква подготовка предварително и да го посетя този язовир по празниците.Благодаря Ви предварително колеги.
Риболовец,а не рибар съм аз!!
-
- вече хвърля и на тежко
katri написа:Колеги, някой може ли да ми даде по-пълно инфо за язовир Воден свят - разбрах ,че таксата е 10лв. и каквото си хванеш, но как да стигна до там, как е пътя, мога ли да влезна в дъждовно време, каква риба има в язовира, на каква стръв се лови, монтажи , ето такива нещица ако някой може да ми каже ще съм му много благодарен, за да мога да си направя някаква подготовка предварително и да го посетя този язовир по празниците.Благодаря Ви предварително колеги.
Колега има 2 начина да стигнеш до язовира.: Пьрвия е като идваш от Пловдив след прелеза (преди Хсара) в дясно има талеба Воден Свят патя е черен и се минава през нивите на хората.
Втория по които минавам аз е през град Хисара като влезеш в града има леко изкачване следо това стаеа равно и има едно мосче за на дясно кам центара от там се минава и след това може да питаш някои ако не познаваш града. Трябва да излезеш на камилите там пак има табела за язовира. И така минаваш камилите това е една стара трена (от мн години

- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Мерси за инфото колега - аз ще идвам от Пловдив, така че ще разчитам сигурно на първия вариант - през нивите на хората, макар че ако вали както ги дават прогнозите сигурно ще е много кал
Иначе , казаха ми че имало сом в язовира ,ама не знам на каква стръв и какъв монтаж се гони там сома и как е хавата с другите хищници ,защото аз определено си падам по този вид риболов

Иначе , казаха ми че имало сом в язовира ,ама не знам на каква стръв и какъв монтаж се гони там сома и как е хавата с другите хищници ,защото аз определено си падам по този вид риболов
Риболовец,а не рибар съм аз!!