Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
ДА 100% е сигурно можело дори с радиооправляеми лодки да се разпава но неможе да се спи !!!!!kutinchev написа:от ribarq92 на Пет Апр 24, 2009 10:28 am
пускат пускат !!!!! Бат Суни каза че е разрешено по 20 лева за един ден ....
Това сигурно ли е???
ribarq92 по колко пръчки са разрешени?
мисля че без ограничение ако не се лъжаkutinchev написа:ribarq92 по колко пръчки са разрешени?

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
В днешния брой на утро пише всичко.Малко по кусно ще кача статията.!!!
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
20лв. бил само входа 5 лв.кг.на шарана, таранката без париteleskopa написа:Много далеше си ги мятал аз с готови топки от Сунай на система на куките 1 или 2 царевички и мятах на не повече от 20 метра и имам извадени 3 шарана и над 10 бутания това до 13:00-13:30 после почнахме да прибираме щото спря да кълве както преди. Това е от менсъбота ще бъда един от първите
ЕДИТ: ловях само на система на моите хора им дадох подхранката те ловяха на плувка ама видяха доста зор с шараните
EDIT 2: Днеска си купувах кеп и гледам разрешените през забраната Баниска 20лв някой да каже нещо повече?
айде колеги утре съм на Басарбово някой друг няма ли да има от тука ????

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
не е толкова лошо качеството аз го прочетох супер лесно браво колега супер интересна статийка и полезна , но цените нещо много арни

-
- научил се да хвърля
много пари бе,голяма такса ,голямо нещо.Ама ще пробвам веднъж де,няма как, трябва да минава времето някак през забраната.

И ловец съм и Рибар.
Колега и аз съм утре на водоема но няма да мога да отида 6 а кЪм 7 и 20 най-късно... аз за туй време губя един шаранribarq92 написа:айде колеги утре съм на Басарбово някой друг няма ли да има от тука ????![]()

teleskopa написа:Колега и аз съм утре на водоема но няма да мога да отида 6 а кЪм 7 и 20 най-късно... аз за туй време губя един шаранribarq92 написа:айде колеги утре съм на Басарбово някой друг няма ли да има от тука ????![]()
хахахах аз 5:30 ще тръгна и те точно 6:00 ли пускат 6а ме даржат на входа ли ????????????

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Колеги неми е работа.Ама видяхте ,че водоема (Басарбово)е беден на риба .Арендаторите си играят с нивото на водата,рибата спира да се храни.Защо ще ходите там .Отидете на Баниска .Ако утре имах възможност за риболов ,то мястото щеше да е Баниска .Поне знам ,че ще си начеша крастата.На Басарбово няма толкова много риба вече.А на Баниска има шарковци по 5,6кг .Един да извадиш то ти стига
.А таранката сигурно е в изобили и покрай шарковците и тя е вдигнала грамаж.Едва ли ще е дребна .
.Аз лично ще стискам зъби до другата седмица .Чак тогава ще ида там 

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
-
- сериозен играч
Да ве Мите ама 20 лв входа, и като сложиш 10лв. бензин поне,а и ако хванеш някой шаран както казваш ти 5кг. по 5лв килото то отива на 60 лв, риболова с захранки малай и тем подобниMiTKo_Fisher написа:Колеги неми е работа.Ама видяхте ,че водоема (Басарбово)е беден на риба .Арендаторите си играят с нивото на водата,рибата спира да се храни.Защо ще ходите там .Отидете на Баниска .Ако утре имах възможност за риболов ,то мястото щеше да е Баниска .Поне знам ,че ще си начеша крастата.На Басарбово няма толкова много риба вече.А на Баниска има шарковци по 5,6кг .Един да извадиш то ти стига.А таранката сигурно е в изобили и покрай шарковците и тя е вдигнала грамаж.Едва ли ще е дребна .

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Аз просто съм доволен от миналия път и искам пак да си ловя тука.MiTKo_Fisher написа:Колеги неми е работа.Ама видяхте ,че водоема (Басарбово)е беден на риба .Арендаторите си играят с нивото на водата,рибата спира да се храни.Защо ще ходите там .Отидете на Баниска .Ако утре имах възможност за риболов ,то мястото щеше да е Баниска .Поне знам ,че ще си начеша крастата.На Басарбово няма толкова много риба вече.А на Баниска има шарковци по 5,6кг .Един да извадиш то ти стига.А таранката сигурно е в изобили и покрай шарковците и тя е вдигнала грамаж.Едва ли ще е дребна .
- iko05
- новобранец
- Обратна връзка:
Прав си nick.Много дебело излиза там.И аз имам мерак а си начеша крастата някъде,ама не и на такава цена.Поне аз немога да си го позволя де.Точно поради тази причина, пак ще предложа да направим някой съвместен риболов с някого.Досега няколко пъти съм го предлагал това, но уви без резултат.Иначе се радвам де, че доста от колегите имат възможност да си поемат сами разходите.Ако все пак някой реши да направим съвместен излет за начесване на крастата, то аз съм насреща от 1-во число на следващият месец.Уви до тогава я нямам финансовата възможност.