Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Риболова около Русе

Мнение от ribarq92 »

kutinchev написа:
от ribarq92 на Пет Апр 24, 2009 10:28 am

пускат пускат !!!!! Бат Суни каза че е разрешено по 20 лева за един ден ....

Това сигурно ли е???
ДА 100% е сигурно можело дори с радиооправляеми лодки да се разпава но неможе да се спи !!!!!
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

ribarq92 по колко пръчки са разрешени?
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

kutinchev написа:ribarq92 по колко пръчки са разрешени?
мисля че без ограничение ако не се лъжа :drinkers:
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

В днешния брой на утро пише всичко.Малко по кусно ще кача статията.!!!
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
PA_PO
новобранец
новобранец

Мнение от PA_PO »

teleskopa написа:Много далеше си ги мятал аз с готови топки от Сунай на система на куките 1 или 2 царевички и мятах на не повече от 20 метра и имам извадени 3 шарана и над 10 бутания това до 13:00-13:30 после почнахме да прибираме щото спря да кълве както преди. Това е от мен :) събота ще бъда един от първите :D
ЕДИТ: ловях само на система на моите хора им дадох подхранката те ловяха на плувка ама видяха доста зор с шараните :)
EDIT 2: Днеска си купувах кеп и гледам разрешените през забраната Баниска 20лв някой да каже нещо повече?
20лв. бил само входа 5 лв.кг.на шарана, таранката без пари
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

айде колеги утре съм на Басарбово някой друг няма ли да има от тука ???? :wink: :twisted:
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Изображение извинявам се за лошото качество. :wink:
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

не е толкова лошо качеството аз го прочетох супер лесно браво колега супер интересна статийка и полезна , но цените нещо много арни :D :D :D
РАДО от РУСЕ
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от РАДО от РУСЕ »

много пари бе,голяма такса ,голямо нещо.Ама ще пробвам веднъж де,няма как, трябва да минава времето някак през забраната. :smt023 :smt023 :smt023
И ловец съм и Рибар.
teleskopa
новобранец
новобранец

Мнение от teleskopa »

ribarq92 написа:айде колеги утре съм на Басарбово някой друг няма ли да има от тука ???? :wink: :twisted:
Колега и аз съм утре на водоема но няма да мога да отида 6 а кЪм 7 и 20 най-късно... аз за туй време губя един шаран :D
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

teleskopa написа:
ribarq92 написа:айде колеги утре съм на Басарбово някой друг няма ли да има от тука ???? :wink: :twisted:
Колега и аз съм утре на водоема но няма да мога да отида 6 а кЪм 7 и 20 най-късно... аз за туй време губя един шаран :D

хахахах аз 5:30 ще тръгна и те точно 6:00 ли пускат 6а ме даржат на входа ли ???????????? :roll:
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Колеги неми е работа.Ама видяхте ,че водоема (Басарбово)е беден на риба .Арендаторите си играят с нивото на водата,рибата спира да се храни.Защо ще ходите там .Отидете на Баниска .Ако утре имах възможност за риболов ,то мястото щеше да е Баниска .Поне знам ,че ще си начеша крастата.На Басарбово няма толкова много риба вече.А на Баниска има шарковци по 5,6кг .Един да извадиш то ти стига :).А таранката сигурно е в изобили и покрай шарковците и тя е вдигнала грамаж.Едва ли ще е дребна . :wink: .Аз лично ще стискам зъби до другата седмица .Чак тогава ще ида там :)
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

MiTKo_Fisher написа:Колеги неми е работа.Ама видяхте ,че водоема (Басарбово)е беден на риба .Арендаторите си играят с нивото на водата,рибата спира да се храни.Защо ще ходите там .Отидете на Баниска .Ако утре имах възможност за риболов ,то мястото щеше да е Баниска .Поне знам ,че ще си начеша крастата.На Басарбово няма толкова много риба вече.А на Баниска има шарковци по 5,6кг .Един да извадиш то ти стига :).А таранката сигурно е в изобили и покрай шарковците и тя е вдигнала грамаж.Едва ли ще е дребна . :wink: .Аз лично ще стискам зъби до другата седмица .Чак тогава ще ида там :)
Да ве Мите ама 20 лв входа, и като сложиш 10лв. бензин поне,а и ако хванеш някой шаран както казваш ти 5кг. по 5лв килото то отива на 60 лв, риболова с захранки малай и тем подобни :?
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
teleskopa
новобранец
новобранец

Мнение от teleskopa »

MiTKo_Fisher написа:Колеги неми е работа.Ама видяхте ,че водоема (Басарбово)е беден на риба .Арендаторите си играят с нивото на водата,рибата спира да се храни.Защо ще ходите там .Отидете на Баниска .Ако утре имах възможност за риболов ,то мястото щеше да е Баниска .Поне знам ,че ще си начеша крастата.На Басарбово няма толкова много риба вече.А на Баниска има шарковци по 5,6кг .Един да извадиш то ти стига :).А таранката сигурно е в изобили и покрай шарковците и тя е вдигнала грамаж.Едва ли ще е дребна . :wink: .Аз лично ще стискам зъби до другата седмица .Чак тогава ще ида там :)
Аз просто съм доволен от миналия път и искам пак да си ловя тука.
Аватар
iko05
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от iko05 »

Прав си nick.Много дебело излиза там.И аз имам мерак а си начеша крастата някъде,ама не и на такава цена.Поне аз немога да си го позволя де.Точно поради тази причина, пак ще предложа да направим някой съвместен риболов с някого.Досега няколко пъти съм го предлагал това, но уви без резултат.Иначе се радвам де, че доста от колегите имат възможност да си поемат сами разходите.Ако все пак някой реши да направим съвместен излет за начесване на крастата, то аз съм насреща от 1-во число на следващият месец.Уви до тогава я нямам финансовата възможност.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”