Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг-сезон 2009г!
Модератор: bobopeli
- magiosnika---
- научил се да хвърля
Re: Тролинг-сезон 2009г!
Радвам се да те видя Тролка
За малко да ме разочароваш 

- magiosnika---
- научил се да хвърля
Чекай ся да си прекарам една бирица 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Като видех,че е сулка прехвърлих пръчлето в лявата ръка и почнах да я разхождам около лодката,докато с дясната щраках!Ще стане голема,щот се улови на бияч и много трудно ще се довери втори път на воблер!Треа да минат години! 

- magiosnika---
- научил се да хвърля
Щеше да си топ, ако беше постнал тези снимки преди години
Сега куцо и сакато се е налетело на тях
Иначе е вярно,че ги бива 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Нема как да съм ТОП,при положение че съм съботно-неделен тролингист и не черпя предварителна информация за моментната ситуация на даден водоем!Може би съм ТОП-теоретично и бързо се настройвам в ситуацията,така капото е малко възможно!Винаги мога да хвана две-три сулки или да увелича скоростта на тролене двойно,тогава големите костури са лесни!Но целта е да се рискува максимално за трофей,дори и цената да е капо! 

- magiosnika---
- научил се да хвърля

Че после двамата при мен,та да погледам и аз малко!Marco Polo написа:Кога ли ще те водя по моите ловни полета

- magiosnika---
- научил се да хвърля
Току виж не си завършил сезона с едно, две сомета 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Сега през забраната ще анализирам Марковият случай и място,па ше стане работата! 

-
- новобранец
ТРОЛИ ще ти кажа каде са по 20 кинта.В риболовен свят ги има с всички разцветки.Вземи със синия гръб и ще останеш доволен 

Нека спазваме риболовните закони,за да има и утре риба!!!
- magiosnika---
- научил се да хвърля
Съмнявам се,че ще намериш точно тия цветове

Troli Rapala написа:Като видех,че е сулка прехвърлих пръчлето в лявата ръка и почнах да я разхождам около лодката,докато с дясната щраках!

Миналата година в същата ситуация разхождах по същия начин тази манекенка, качих я в лодката да и се откача, после я пуснах защото беше много лъзгава

А тази снимка е от миналата неделя /18.04/, приготвил съм я за аватар, но ме е шубе да не ми излезе име на месар

PS:
Воблера с манекенката е 9 см.
Датите на снимките се разминават с действителните, имам проблем с качване на нови, за това подменям стари с нови, така галерията ги приема

На платено не одим !
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Е,разгеле!Бех се притеснил за тебе!Поздрави за хубавите рибки,не си го забравил тролинга! 

- spookymiro
- ще става разбирач
Здравейте колеги,
Гледам снимките и ви се възхищавам. Големи майстори сте! Аз съм от година и половина в лодка и се опитвам да се уча, ама трудна работа. Особено ако няма от кой. Много е тъпо другите да вадят около тебе а ти да им броиш рибите. Затова съм се зарекъл, когато добия информация, да я споделям.
Специално искам да поздравя трима колеги от Пловдив, които бяха на Жребчево на 11 и 12 април (не им знам имената ама ако четат ще се сетят кой съм - бяхме комшии при нощувката на брега а тях по рано някакъв ги беше направил гола вода и им беше напълнил лодката с вода). Та те бяха достатъчно любезни да ми обяснят това-онова.
Та за Жребчево, при мен и приятелчето ми работещият воблер беше HJ-10, цвят FT с газене до 2,4м. Като цяло хората ловяха на воблери с подобна окраска но с размери 5-7см.
Другия воблер който показа изненадващи резултати е отнова на рапала, CD-7 MAG с газене до 3,3м. мисля че цвета беше CLN. На него приятелчето освен с няколко сулки се разписа с 2 сомчета. Едното към 6кг го перна в неделя към 11, а другото малко под 13 кг го хвана на 17-ти. Аз не можах да отида тогава с него за мое най-голямо съжаление.
Резултатите при тролене се появяваха в частта между устието и "Дарданелите".
Нещо не мога да прикрепя снимка тука, ще опитам в галерията си.
Поздрави на всички!
Гледам снимките и ви се възхищавам. Големи майстори сте! Аз съм от година и половина в лодка и се опитвам да се уча, ама трудна работа. Особено ако няма от кой. Много е тъпо другите да вадят около тебе а ти да им броиш рибите. Затова съм се зарекъл, когато добия информация, да я споделям.
Специално искам да поздравя трима колеги от Пловдив, които бяха на Жребчево на 11 и 12 април (не им знам имената ама ако четат ще се сетят кой съм - бяхме комшии при нощувката на брега а тях по рано някакъв ги беше направил гола вода и им беше напълнил лодката с вода). Та те бяха достатъчно любезни да ми обяснят това-онова.
Та за Жребчево, при мен и приятелчето ми работещият воблер беше HJ-10, цвят FT с газене до 2,4м. Като цяло хората ловяха на воблери с подобна окраска но с размери 5-7см.
Другия воблер който показа изненадващи резултати е отнова на рапала, CD-7 MAG с газене до 3,3м. мисля че цвета беше CLN. На него приятелчето освен с няколко сулки се разписа с 2 сомчета. Едното към 6кг го перна в неделя към 11, а другото малко под 13 кг го хвана на 17-ти. Аз не можах да отида тогава с него за мое най-голямо съжаление.
Резултатите при тролене се появяваха в частта между устието и "Дарданелите".

Поздрави на всички!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Поздрави и чакаме снимките с нетърпение!
Ако не става директно в галерията ги качи на друго място и после ги постни тук!
Споко,Споокимиро излъгали са те!Няма Магнум с тая разцветка!
Чекам,за сега!