Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Моля, някой да ми отговори. Въпрос за силен звук от аудио
Модератор: dantho.mihov
-
- и господ не е толокова добър
Re: Моля, някой да ми отговори. Въпрос за силен звук от аудио
Не си превишил правата,но просто използва влиянието.Това само показва за пореден път за кого важът законите в България(наши-ваши)INCUBUS написа:Чудесно е,че е получен резултат чрез натиска на общественото мнение-това все още е възможно на село,където нравите и разбирането за приличие са сравнително запазени.Почти невъзможно е да се получи в града без прилагането на крути мерки.Няма да давам съвети,защото на мен ми беше лесно да се справя с подобна силна музика от барче,намиращо се почти под терасата ми в блока и с едно копеленце ,което всяка сутрин форсираше на място под детската стая едно дърто "БМВ"с изпортен ауспух.Стоварих им върху главите част от наличните сили на местното РПУ/не съм използвал незаконосъобразно служебното си положение,само си експлоатирах авторитета!/,няколко дни ги проверяваха и им съставяха АУАН-и за кво ли не и нещата се оправиха.Иначе и аз обичам да надуя мощностите с "Джудас Прийст","Менуър" и пр.,ама винаги се съобразявам с часа.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Интересна тема...
Алергичен съм към шума, не само вдигам кръвно, ами побеснявам ако някой посред нощ бичи музика, като най-много ме е яд на дебилщината човешка, на идиотщината, с която някой си мисли, че трябва цял квартал да му слуша шибаната музика.
Дограмата ми е с троен стъклопакет за по-голяма шумоизолация, но е проблем когато под мен бичи музика.
2 пъти се е случвало досега, първият път цяла нощ купон отдолу, бумкане, музика, иху-аха и т.н., затишие към 6 сутринта, когато настъпи моя час!!!
10 колони обърнах на пода и пуснах якоооооооо Металика, ама толкова яко, че не можех да стоя в стаята от децибели, а блока се разтресе...аз се изнесох на терасата и след малко с наслада наблюдавах как народът отдолу се евакуира...сънен, пиян, примигващ...
След време, явно забравили случката, пак издуха една вечер "музиката", този път обаче отнесоха акт от полЮцаите.
Засега е тихо отдолу, но пък едно копеленце 2 етажа над мене е влезнало в пубертета и е започнало да музицира, та му замислям "Империята отвръща на удара".
В заключение - правете к'вото си искате, не 29 часа, ами ако щете 29 дни си празнувайте рождения ден, но не пречете на другите!
Алергичен съм към шума, не само вдигам кръвно, ами побеснявам ако някой посред нощ бичи музика, като най-много ме е яд на дебилщината човешка, на идиотщината, с която някой си мисли, че трябва цял квартал да му слуша шибаната музика.
Дограмата ми е с троен стъклопакет за по-голяма шумоизолация, но е проблем когато под мен бичи музика.
2 пъти се е случвало досега, първият път цяла нощ купон отдолу, бумкане, музика, иху-аха и т.н., затишие към 6 сутринта, когато настъпи моя час!!!

След време, явно забравили случката, пак издуха една вечер "музиката", този път обаче отнесоха акт от полЮцаите.
Засега е тихо отдолу, но пък едно копеленце 2 етажа над мене е влезнало в пубертета и е започнало да музицира, та му замислям "Империята отвръща на удара".

В заключение - правете к'вото си искате, не 29 часа, ами ако щете 29 дни си празнувайте рождения ден, но не пречете на другите!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Бисо
- сериозен играч
mikewolf написа:Бисо извинения, ако съм те засегнал. Явно аз не съм доразбрал постта ти.Бисо написа:Цецо,благодарско за поддкрепата.
Трябва да уточня,че по-горе написаното от мене,важи в случай на сериозен повод.Когато това е ежедневие,нещата стават различни.

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- кандидат преподавател
Ша го използвам влиянието-длъжен съм,аз съм вложил тук 20 години ,а посочените от теб закони да важат за всички еднакво-пак нищо лично.