Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Колеги,къде е каята?
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Колеги,къде е каята?
Финалните снимки не са препоръчителни за бременни жени
Щом на мен ми се събра слюнката, значи не е безопасно...А фото-репортажа показва пътя на мезето - живо от морето, пръжнато в котлето, полято от винцето и хайде в шкембето.

Никоя риба не е по - важна от живота !
-
- новобранец
в момента с колегите penyo82 и lip4o търсим кая,но уви.Прибрахме се уморени.Вън е тъмно.Имам две куки в крачола забити-УЖАС. Утре пак сме на фронта дано хванем нешто,щото ми писна от това капо.Успех и на вас колеги!!!!!!!!

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Къде бяхте?malkiq ribok написа:в момента с колегите penyo82 и lip4o търсим кая,но уви.Прибрахме се уморени.Вън е тъмно.Имам две куки в крачола забити-УЖАС. Утре пак сме на фронта дано хванем нешто,щото ми писна от това капо.Успех и на вас колеги!!!!!!!!![]()
![]()
Добре дошъл при нас.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Тва от опълченците на Шипка,или битката при Дойран го искара.......malkiq ribok написа:в момента с колегите penyo82 и lip4o търсим кая,но уви.Прибрахме се уморени.Вън е тъмно.Имам две куки в крачола забити-УЖАС. Утре пак сме на фронта дано хванем нешто,щото ми писна от това капо.Успех и на вас колеги!!!!!!!!![]()
![]()
За да поискаш, трябва да дадеш
Човека е поет,затова така ги нарежда.А на въпроса къде бяхме-на Дружба , на кърмата на "П.Берон"Но уви ,както написа колегата.

- Моряка
- кандидат преподавател
Ми били сте почти до рибатаlip4o написа: , на кърмата на "П.Берон"Но уви ,както написа колегата.![]()
![]()

А сега де? 

Днес от 7.00 до 11.00 кило, две,трима ентусиасти пред Евксиноград.
Стръв солена трицона,бяла мида,скарида.Най добър резултат на скарида но дребосък.
Слабо пипане и като цяло слаб риболов.

П.п Делфините са тук чакаме и другите риби.
Стръв солена трицона,бяла мида,скарида.Най добър резултат на скарида но дребосък.
Слабо пипане и като цяло слаб риболов.

Последно промяна от chipi_ на Съб Апр 25, 2009 4:16 pm, променено общо 1 път.

Ейййййййй,знаех сиМоряка написа:Ми били сте почти до рибатаlip4o написа: , на кърмата на "П.Берон"Но уви ,както написа колегата.![]()
![]()
На новия канал между моста и боруна(посока Девня) на 30-40 метра ,на спининг си дава доволно,скарида,червей

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
По Великденските почивни дни и днес ходихме на яхтеното пристанище на слънчев ден. Там е необран бустан ,много риба но не пускат да се влиза. Имам един познат дето работи там, че по край него. За час и половина сутрин се пълнят от двама човека една кофа 6 килограма предимно средни попчета и дребушоци но излизат от време на време и добри каи. Избираш си едно место , ако е хубаво и го разработиш започва да кълве бясно и след като напълниш кофата получаваш мускулна треска. Стръвта е скарида , мида , бял червей , абе в пика калве и на празна кука. Хубаво място за риболов но за съжаление не пускат.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Бе не валя ли при вас ?chipi_ написа:Днес от 7.00 до 11.00 кило, две,трима ентусиасти пред Евксиноград.

И аеробика е имало гледам.

Яд ме е,че не излязох днес,ама в 2 се прибрах,
беше отписан деня.
Делфина е добро начало,значи до 3-5 дена трябва да се пускат чепаретата.

Насе,наистина е добро място там.anastas_peykov написа:По Великденските почивни дни и днес ходихме на яхтеното пристанище на слънчев ден. Там е необран бостан
Но ти си го казал,ЗАБРАНЕНО за българи обикновенни.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- ще става разбирач
Привет колеги,вчера бях на първа буна за кая.Лових от 16:30 до 19:30, на плувка около 1-1.5кг.Каята не беше много активна,даже последния един час пуснах по-голяма дълбочина да легне плувката и придърпвах, така излъгах някой и друг рибок.Стръв скарида и бяла мида,на скарида вземаше повече.Щях да стоя до по-късно ама застудя рязко и се прибрах да
.Днес стоя на прозореца и чакам да се оправи поне малко времето ама....

Тези делфини не се хранят с попчета. Никой ли не пробва с чепаре.
Aз вчера пробвах от големия фар на вълнолома с чепаре,метнах около 20 пъти навътре и никакъв резултат,поклатих малко чепарето вертикално с прът 3.60 и започнаха да се закачат дребни гюмюши,каята беше слабо активна.Дели написа:Тези делфини не се хранят с попчета. Никой ли не пробва с чепаре.
Зарганолог
снимаш без разрешение, а?chipi_ написа:Днес от 7.00 до 11.00 кило, две,трима ентусиасти пред Евксиноград.
Слабо пипане и като цяло слаб риболов. :

Добре дошълrebel_ написа:аз скоро се регнах в сайта, но го следя с интерес от доста време. дава много ценно инфо, дано и аз да мога да помагам. другата седмица ще слизаме към Шкорпиловци за 3 дена, като се върна ще "докладвам"

но си помагаме.Нали на всички кукичката ни в