Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Свеженският ръкав на яз.Домлян
-
- учете се от него
Свеженският ръкав на яз.Домлян
Днес сутринта след сериозен офроуд в пресечена местност и скали, кацнахме в най-горния край на Свеженския ръкав с изявения фидерист Ян Ван Шентов
. Времето идеално, като обаче предварително знаем, че няма как да не се развали щом сме на Домлян
. Ето ни по-долу и двамата:

Аз цопнах два фидера с хранилки "метод фидер" с цел евентуални, появили се вече в ръкава шарани и ги паркирах върху сигнализатори с обтегачи- да не ме разсейват да ги гледам до като ловя с директна осмица:

Колегата лови само с един фидер, с една единиствена "мишена"; по точно две- шаран или едра каракуда! Вместо тях, пак се заобаждаха "обичайните заподозрени"- едри бабушки и кефали:

Аз също никаква не я свърших със шараните- едната хранилка беше със стръв две царевици и четери бели, другата със грозд от осем шарени бели червея, но за сметка на това с директния надърпах трийсетина кефала и някоя и друга бабушка и костур:

Следобед времето се развали- силен вятър, облаци и лек дъждец. Кълването към 16.00 тотално спря; подремахме ( постудувахме) още час и половина и си тръгнахме
Срещу нас имаше двама колеги които бяха хванали по някоя и друга каракуда, но не от тези големите дето ги чакахме- малко по-големи от "шамарчета"

Аз цопнах два фидера с хранилки "метод фидер" с цел евентуални, появили се вече в ръкава шарани и ги паркирах върху сигнализатори с обтегачи- да не ме разсейват да ги гледам до като ловя с директна осмица:
Колегата лови само с един фидер, с една единиствена "мишена"; по точно две- шаран или едра каракуда! Вместо тях, пак се заобаждаха "обичайните заподозрени"- едри бабушки и кефали:
Аз също никаква не я свърших със шараните- едната хранилка беше със стръв две царевици и четери бели, другата със грозд от осем шарени бели червея, но за сметка на това с директния надърпах трийсетина кефала и някоя и друга бабушка и костур:
Следобед времето се развали- силен вятър, облаци и лек дъждец. Кълването към 16.00 тотално спря; подремахме ( постудувахме) още час и половина и си тръгнахме

Срещу нас имаше двама колеги които бяха хванали по някоя и друга каракуда, но не от тези големите дето ги чакахме- малко по-големи от "шамарчета"

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Свеженският ръкав на яз.Домлян
Какъв е статута на този язовир Ида 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво Бачо,
другия път и шаро да снимаш

другия път и шаро да снимаш

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- carpsliven2
- сериозен играч
Браво бачо Илия 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- учете се от него
Разрешен е за Пловдивска Област, по време на забранатаБожидар написа:Какъв е статута на този язовир Ида

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Хубаво излетче
Поздравлениа.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- вече хвърля и на тежко
След оффроода и слуката време е и за по една гроздова
Бравос момци.Пак сте се отчели. 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- сериозен играч
-
- разбира нещата
Добро представяне.Поздрави и на двамата.
-
- сериозен играч
евала чичин,разбираш ги рибите две мнения по вапросо нема