Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Re: Риболова около Русе
Да тази есен я остави старият арендатор, и извади всичко от там.Сигурно е останала някоя друга таранка, но не си струва пътя до там.rusensko_ribar4e написа:а за тоя Росина някои знаели не6то
Последно промяна от Николай-Русе на Нед Апр 26, 2009 1:30 pm, променено общо 1 път.
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
аз днеска бях на Басарбово и хванах няколко шарана ... така че и утре съм там ако има някой да ходи да свирка да се запознаем поне и да половим малко .
ПП аз съм с шаранджийска стойка триножник
ПП аз съм с шаранджийска стойка триножник

здравейте колеги да ви се оплача вчера ходих на пет кладенци, сточх цял ден и се прибрах само с едно коло таранка и то незадоволително едра,а уж имало и шаран, е то има ама по 100 грама как да го вземеш такова,пак и входа е 10лв.
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Колега от доста време на Пет Кладенци е зле рботата, това се отнася и за Помен.Тези места са повече за почивка отколкото за риболов .PA_PO написа:здравейте колеги да ви се оплача вчера ходих на пет кладенци, сточх цял ден и се прибрах само с едно коло таранка и то незадоволително едра,а уж имало и шаран, е то има ама по 100 грама как да го вземеш такова,пак и входа е 10лв.
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
разбрах вече,ама казаха че излизало доста шаран, ама нали трябва да се опариш един пьт,MiTKo_Fisher написа:Колега от доста време на Пет Кладенци е зле рботата, това се отнася и за Помен.Тези места са повече за почивка отколкото за риболов .PA_PO написа:здравейте колеги да ви се оплача вчера ходих на пет кладенци, сточх цял ден и се прибрах само с едно коло таранка и то незадоволително едра,а уж имало и шаран, е то има ама по 100 грама как да го вземеш такова,пак и входа е 10лв.
Колеги, някой може ли да каже какви са условията за риболов на Бесарбово сего и евентуално на какво се лови шарко.
10 кинта 2 пръта но днеска и вчера всички се оплакват било мъртвило.Не бих те посъветвал да ходиш за шаран там аз бих избрал Баниска.dyakov написа:Колеги, някой може ли да каже какви са условията за риболов на Бесарбово сего и евентуално на какво се лови шарко.
Поздрави Еm1l
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте някой ще се похвали ли днес с улов ,аз не можах да отида 

не се вясвайте там повече неска цял ден нито един сигнализатор не ми изпищя и на целия гиол се извадиха 2 шаранчета и едно амурче. Ебати обирджийте там на Басарбова само пари земат а риба няма чак толкова колкото са фалят .... 

Риба има ама онзи грозничкия арендатор кат метне неска 50 кила амониева селитра и смъкне 3-4 пъти нивото за един ден и пак го дигне рибата е на дъното.От амониевата селитра тя бяга и злиза на дънотоribarq92 написа:не се вясвайте там повече неска цял ден нито един сигнализатор не ми изпищя и на целия гиол се извадиха 2 шаранчета и едно амурче. Ебати обирджийте там на Басарбова само пари земат а риба няма чак толкова колкото са фалят ....
- iko05
- новобранец
- Обратна връзка:
Те се хвалят тези, които са имали късмета да уцелят ден, в който арендаторита са решили да зарибят малко рибарите.Те ако всеки ден вземат да хвърлят силитра, и всеки ден не кълве, то то ще се разчуе и няма кой да отиде там.Пожелавам късмет на тия които все пак ще се решат да отидат там.
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Колеги мислете за един съвместен .Дайте предложвния за водоема .
-
- вече хвърля и на тежко
Баниска през почивните дни 

А някои информация за тричките язовира на Цар Калоян или яз.Ломци
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
на 113 стрница има една статия от вестник УТРО там пишеEm1l написа:А някои информация за тричките язовира на Цар Калоян или яз.Ломци