Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
миналата седмица минах за 3-4 часа от там с фидеракамен написа:Мировци???
кълване нямаше, нямаше и други риболовци
пазача каза че рибата играе само на две места сутрин:
в началото на язовира, в тревите
и към отатъчния край на стената
цената е 10лв на пръчка
рибите там са до 3-4кг макс
Ето един телефон за Буйново, даде ми го човек от селото (преди около месец и половина), който се оказа че работи там като пазач. Не съм звънял до сега, т.к. не съм имал намерение да ходя там. Нека ако някой отиде да сподели после какво се е случило на този водоем. Ето и номера: 0898/904-777
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
-
- новобранец
Някои знае ли какво е положението на язовир Николаевка дали има риба и каква е таксата ако някои знае нека да сложи инфо
-
- новобранец
някои знае ли какво е положението при язовир Николаевка каква е таксата и дали има риба ако някои има инфо нека да го сложи
10лв - 24часа - 5прътаvanio_gazara написа:някои знае ли какво е положението при язовир Николаевка каква е таксата и дали има риба ако някои има инфо нека да го сложи
едра таранка излиза в момента
-
- вече хвърля и на тежко
Vinil , благодаря за телефоните за буйново ,ще ги пробвам празниците .
Малко инфо - в неделя 26.04 бяхме на Пода /круша/ рибарниците на ловното .Излизат много малки шаранчета и каракуди на плувка , две момчета през място от нас извадиха пълен живарник шарковци по около 1 - 1,5 кг .
10 лева три пръчки 4 лв кг риба .
Малко инфо - в неделя 26.04 бяхме на Пода /круша/ рибарниците на ловното .Излизат много малки шаранчета и каракуди на плувка , две момчета през място от нас извадиха пълен живарник шарковци по около 1 - 1,5 кг .
10 лева три пръчки 4 лв кг риба .
И после сподели. Успех !zorod написа:Vinil , благодаря за телефоните за буйново ,ще ги пробвам празниците .
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
Последно Одринци разрешен ли е или не. Някои ходил ли е скоро
- patter
- вече хвърля и на тежко
Я да попитам и аз. Има ли някъде около Варна, където може да се отиде по това време (забраната) и да се лови хищник ?
за тръстикове се сещам азpatter написа:Я да попитам и аз. Има ли някъде около Варна, където може да се отиде по това време (забраната) и да се лови хищник ?
едно време имаше много костур и бяла
но в момента незнам какви са условията там
-
- вече хвърля и на тежко
Да, разрешен е. 5 лв. на капак. Колега се прибра преди час и каза, че е бутала каракуда на дъно, но само на торен, докато тръгна с информация за стръв, само "бял" . Рибешка работа. От 10 до 14 часа има около десетина каракуди. На плувка само няколко дребни бабушки.tgigich написа:Последно Одринци разрешен ли е или не. Някои ходил ли е скоро
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
-
- новобранец
Значи , тъй като се намира между Белоградец и моето село знам че риболова е забранен от доста време и няма и да го разрешат мисля . Пък и да резрешат не виждам някакъв смисъл тъй като там просто няма риба . Едно време излизаха и големи парчета , ама говоря за преди 5-6 години поне ..irsh написа:Не съм ходил, но и не виждам коли да се посещава. Не зная дали има собственик, но рибата сигурно е само таранка и някой оттървал се шаран от мрежите.vanio_gazara написа:някой 4увал ли е какво е станали с язовир Белоградец
-
- научил се да хвърля
Язовир Пчелник,пълно капо.
На язовира имаше още двама колеги, също нямаха бутане.Според мен там рибата е обрана до шушка.Пазача твърди, че риба не са вадили, но лично аз видях 3бр. мрежи които бяха прикрити, но не достатъчно добре.Миналата година проверяваха саковете, защото имаше риба, а сега нищо не се проверява, защото риба няма .Таксата е десет лева, получаваш касов бон (бележка от кариран лист с дата и подпис на пазача) къде са данъчните, рибата се плаща, но това за мен няма значение защото я пускам. Изминалата 2008г. за един ден с колегата хванахме 68 бр шаран чета около1-1,5кг. които бяха пуснати да пораснат,но явно са пораснали за Никулден. С две думи РИБА НЯМА.Ако някой хване нека пише.
На язовира имаше още двама колеги, също нямаха бутане.Според мен там рибата е обрана до шушка.Пазача твърди, че риба не са вадили, но лично аз видях 3бр. мрежи които бяха прикрити, но не достатъчно добре.Миналата година проверяваха саковете, защото имаше риба, а сега нищо не се проверява, защото риба няма .Таксата е десет лева, получаваш касов бон (бележка от кариран лист с дата и подпис на пазача) къде са данъчните, рибата се плаща, но това за мен няма значение защото я пускам. Изминалата 2008г. за един ден с колегата хванахме 68 бр шаран чета около1-1,5кг. които бяха пуснати да пораснат,но явно са пораснали за Никулден. С две думи РИБА НЯМА.Ако някой хване нека пише.
Около Варна откъм язовири вече сме пълна скръб, няма на къде вече, а остана да ни забранят даже и да ги посещаваме.
Май ще търся съдружници за арендосване на някой язовир.
Май ще търся съдружници за арендосване на някой язовир.
-
- новобранец
Вчера се варнах от яз. Белокопитово Шуменско.Това беше поредния излет на който удрям греда . Пазача каза че това се далжало на земетресението незнам каде да ходя вече