Щуката

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Booker T
новобранец
новобранец

Щуката

Мнение от Booker T »

Shte vi buda mnogo blagodaren ako mi kajete kude okolo Sofia moje da se hodi za shtuka,kulve li i kakvi ekzempliari se izvagdatBlagodaria
Bash RIbara

Shtuka

Мнение от Bash RIbara »

Shtuka ima na edno mqsto kum Pernik po skoro Rabomir na 60 km ot Sofia ima par4eta po 3.5 kila na karakudka izlizat. Naslika kolaga :( :(
Гост

Мнение от Гост »

sadarjatelna informazia,nema 6to.Temata i tja se zadava za n-ti pat
radoslav
новобранец
новобранец

Мнение от radoslav »

за щука не знам,но за бяла риба имам точна и прясна инфо :!:
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

radoslav написа:за щука не знам,но за бяла риба имам точна и прясна инфо :!:
Ами сподели го де :wink: то това цандерите последно време са по-рядка слука от щуката .
Тъй по темата :
щука около София основно на платено , иначе можеш да имаш късмет на някоя от кариерите - Негован , Чепинци , Враждебна , Богров но за там се иска голям късмет при риболов на стръв и яка трамбовка при спиннинг но нищо не се знае , ето дойде едно момче ( не помня кой точно град има го в манията в спинингов риболов ) и си улови щука на Ботаническата нещо което е наистина рядка слука затова пробвай не се знае гъде и на теб ще ти излезе късмета .
НАСЛУКА
Аватар
Toki
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Toki »

На баластриерите край Богров със сигурност има много щуки.В събота бяхме там и хванахме една 2,1kg.Стръв малка рибка(каракудка),наплувка тип тапа.
radoslav
новобранец
новобранец

Мнение от radoslav »

значи в момента кълве бяла в с.кътина,но болен проблем е стръвта ,за това след малко паля джапанките и отивам на чепинци за уклейки.кълве сутрин и привечер за по 30,40мин.от3 до7,8удара може да имаш.сериозно не си говоря на изуст :!: излизат от 1кг до3чао :shock: :shock:
Гост

Мнение от Гост »

na koi ot dvata giola,na dolniq ili na gorniq?
radoslav
новобранец
новобранец

Мнение от radoslav »

ЗА ГОСТИ НЕ ЗНАМ :P :twisted: :P
Аватар
Toki
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Toki »

Що не се регистрирате бре хора.Да не би да ви пре4и нещо а
Жоро Гоцов

Тв Центрум Груп

Мнение от Жоро Гоцов »

момчета я си отидете на с."Звъничево" и си хванете едра щука вместо да си чешате макарите около София. Тук отдавна всичко е преровено и от колеги и от бракониери така че търсете малки селски водоеми с много дъвета в тях....там бракониерите са базсилни ! А за стръв стават и много други рибки освен каракудките.....Наслука и късмет :)
Аватар
amatjora
новобранец
новобранец

Мнение от amatjora »

Жоро, дай малко повече информация ако си ходил тази година.
Не си съвсем прав за бракониерите. Миналата година по това време ходих натам и бях направо бесен.... :evil: Заметнахме към 7.30 сутринта на едно малко гьолче с много дървета и тръстика, където друг път за два часа имаше поне два удара. Този път нищо.....До обяд клечахме - няма. Тръгнахме да пообиколим и какво да видим - на другия бряг - стъпки от ботуши, извлечени водорасли с малки рибки - някои все още живи. Изродите мръсни бяха обрали с мрежи това и съседното водоемче. Както установихме после бяха използвали следния метод: първо бяха пуснали водна помпа/сигурно бензинова/ и бяха източили почти цялата вода/явно помпата е била с голям дебит защото беше изровила един метър дупка в земята/. След това са минали с мрежи или срекмета и ръце да оберат рибата. И цялата работа са я свършили през нощта, защото местни хора ни казаха, че предния ден са ловили там и нищо нередно не е имало.
За съжаление тази напас дърветата и не я спират :evil:
Жоро Гоцов

опознай гьоловете

Мнение от Жоро Гоцов »

...Да...мога да предложа интересен риболов на новичък гьол но е на около 320км от София...ако ти се ходи ? ...село Левка на 15км от Свиленград. Наш екип бе там цели 5 дни и имаме сериозни победи. Приготвили сме снимки и ще ги качиме в сайта да се радвате!...Пътя до гьола е асфалт а около него достъпа е перфектен. Там има много лин и то едър но за него догодина напролет!!!...а щуките които хванахме са около 5 те кг. Имаше и по дребни разбира се. Хванахме и около 19 дребни писалки които разселихме в други водоеми. и вие може да го направите ако си носите бидонче за тях!!! Наслука
Аватар
amatjora
новобранец
новобранец

Мнение от amatjora »

Благодаря за инфото!
Малко ми далеч за еднодневен излет. Гледах го на картата - 300 км - каквото и да правим - осем часа път отиване и връщане. Трябват поне три дена. Жалко - живот и здраве догодина.....
:roll: :? :(
p4elata_brumze

Мнение от p4elata_brumze »

Ami na Negovan kolega. Viarno e, 4e ne niama mnooogo 6tuka, no za smetka na tova ako xvane6 6te e dosta prili4en ekzempliar.
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”