Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Щуката
Модератор: bobopeli
Щуката
Shte vi buda mnogo blagodaren ako mi kajete kude okolo Sofia moje da se hodi za shtuka,kulve li i kakvi ekzempliari se izvagdatBlagodaria
Shtuka
Shtuka ima na edno mqsto kum Pernik po skoro Rabomir na 60 km ot Sofia ima par4eta po 3.5 kila na karakudka izlizat. Naslika kolaga

Ами сподели го деradoslav написа:за щука не знам,но за бяла риба имам точна и прясна инфо

Тъй по темата :
щука около София основно на платено , иначе можеш да имаш късмет на някоя от кариерите - Негован , Чепинци , Враждебна , Богров но за там се иска голям късмет при риболов на стръв и яка трамбовка при спиннинг но нищо не се знае , ето дойде едно момче ( не помня кой точно град има го в манията в спинингов риболов ) и си улови щука на Ботаническата нещо което е наистина рядка слука затова пробвай не се знае гъде и на теб ще ти излезе късмета .
НАСЛУКА
Тв Центрум Груп
момчета я си отидете на с."Звъничево" и си хванете едра щука вместо да си чешате макарите около София. Тук отдавна всичко е преровено и от колеги и от бракониери така че търсете малки селски водоеми с много дъвета в тях....там бракониерите са базсилни ! А за стръв стават и много други рибки освен каракудките.....Наслука и късмет 

Жоро, дай малко повече информация ако си ходил тази година.
Не си съвсем прав за бракониерите. Миналата година по това време ходих натам и бях направо бесен....
Заметнахме към 7.30 сутринта на едно малко гьолче с много дървета и тръстика, където друг път за два часа имаше поне два удара. Този път нищо.....До обяд клечахме - няма. Тръгнахме да пообиколим и какво да видим - на другия бряг - стъпки от ботуши, извлечени водорасли с малки рибки - някои все още живи. Изродите мръсни бяха обрали с мрежи това и съседното водоемче. Както установихме после бяха използвали следния метод: първо бяха пуснали водна помпа/сигурно бензинова/ и бяха източили почти цялата вода/явно помпата е била с голям дебит защото беше изровила един метър дупка в земята/. След това са минали с мрежи или срекмета и ръце да оберат рибата. И цялата работа са я свършили през нощта, защото местни хора ни казаха, че предния ден са ловили там и нищо нередно не е имало.
За съжаление тази напас дърветата и не я спират
Не си съвсем прав за бракониерите. Миналата година по това време ходих натам и бях направо бесен....

За съжаление тази напас дърветата и не я спират

опознай гьоловете
...Да...мога да предложа интересен риболов на новичък гьол но е на около 320км от София...ако ти се ходи ? ...село Левка на 15км от Свиленград. Наш екип бе там цели 5 дни и имаме сериозни победи. Приготвили сме снимки и ще ги качиме в сайта да се радвате!...Пътя до гьола е асфалт а около него достъпа е перфектен. Там има много лин и то едър но за него догодина напролет!!!...а щуките които хванахме са около 5 те кг. Имаше и по дребни разбира се. Хванахме и около 19 дребни писалки които разселихме в други водоеми. и вие може да го направите ако си носите бидонче за тях!!! Наслука