Утре на Венелин

Модератор: Кърцата

Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Утре на Венелин

Мнение от svetlio86 »

Момчета утре с едни познати съм запланувал едно излетче на Венелин и се чудя каква тактика да избера!!
Подготвил съм се за всички видове риболов-Косъм,фидер,леко!!!
Но искам някой,който е по-запознат с риболова на този водоем да ме посъветва на кой от рибарниците да застана и коя тактика да избера!!!Ще съм много благодарен на всяка вярна информация и много ще се зарадвам ако се срещна с някои колега от форума там!!!
П.С.за колегите,които ще ходят на там утре имам си моя снимка в галерията,а и съм със синьо Рено Меган Сценик ако някой желае да се запознаем аз ще съм там !!!
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
ca6kyto
новобранец
новобранец

Re: Утре на Венелин

Мнение от ca6kyto »

Здравей, не искам да те разубеждавам но Венелин лично на мен хич не ми пасва.
Маса народ като на митинг, риба никаква, такса, колата далече и т.н.
Все пак на перо излизат дребни таранки, на дъно сладка царевица съм имал успех и то само на горна кука.
Това са моите лични убеждения за този гьол.

Успех чакаме резултати:)
-Еи, Бракониер къф е тоя шаран на гърба ти бе?
-А?!? Гад мръсна как ме е налазила!!!
lip4o
новобранец
новобранец

Мнение от lip4o »

Само таранки съм хваштал там. Сигурно късмет съм нямал за друго.НАСЛУКА ти желая!!!
MITAKA_STZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MITAKA_STZ »

има всякаква риба(щука ,шаран ,каракуда ,сом ).Успешен риболов (наслука) колега. :drinkers: :drinkers: :drinkers:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
ribarshe
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarshe »

Успех колега.Ще чакаме инфо
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

Преди малко се връщам от Венелин и пълна скръб!!!!Имаше колеги,които казаха,че миналата седмица са хващали по 2-3 шарана между 1-3 кг но днес много зле.Започна се в 7и30!!Много кофти време пръска леко и лек ветрец!Помислих си,че ще е на хубаво ама неби!!!Общо взето 3 таранки около 250 грама всяка,1 към полвинка и 2-3 вели удара на царевица от неиндефицирани обекти,като на едната почти сигурно беше шаро,но колегата не успя да го спре и той се мушна н некви клонаци и офейка!!!Язовира е много хубав,но днес явно не беше нашият ден
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
sherlin
новобранец
новобранец

Мнение от sherlin »

Здравейте колеги! Венелин е едно райско местенце да отиде човек по семейно и да си прекара един страхотен уикенд на софрата, но за добър риболов не сам обеден че може да се направи! Ходил сам там 10 пъти и резултата е нищо! Но това е мое мнение.
Така първо там дъното е ужасно обрасло с растителност и най-добрия вариант е косам повдигнат на поне 20см от дъното за да имаш някаква надежда рибата да ти отрази примамката.
Второ добър вариант е плувка и хляб като трябва да се застане на възможно най-неудобните обрасли места, защото рибата е там! Който ще пробва дъното разковничето е царевица и протейново топче(пробвайте с различни аромати на царевицата освен накиснатата стара царевичка).
Трето аз лично повече нямада стъпя там защото не ми се дават 15лв такса(20лв през забраната, ако не са се светнали собствениците и не са я махнали тая глупост), и накрая да си тругна със 10 таранки дето за нищо не стават и да съм им напълнил гушите на боклуците!
Моята препоръка към колегите, които са се ориентирали за риболов там е да отидат на Пода! Хем таксата е по-малка, хем риба има, но се плаща!
Аватар
ribar4eto_ot_selo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribar4eto_ot_selo »

Не прави реклама на пода колега защото пода са го изчистили. Махна ли са всичката риба която беше в язовира и са пуснали шаранета по 200 грама. Питай ги защо са го направили умниците. Относно Венелин то там са няколко язовира. Не всеки е обрасъл с папури по дъното. Аз като ходих даже мисля, че ако не се лъжа Светлъ86 беше там на 50 м от нас хванах 2 шарана 4 и 5 кг вуйчо ми и той такива и 2 амура 2 и 3 кг. Имахме истървани 5 удара като на единият го докарахме до брега и амура беше поне десятка голям, но си замина!!!
sherlin
новобранец
новобранец

Мнение от sherlin »

ribar4eto_ot_selo ми какво да ти кажа колега аз казвам информация която сам я проверил. Виж темата за пода там сам написал всичко. А за Венелин там ми беше едно от любимите места за риболов, но уви за 5-6 излета там сам хванал едва 2 риби и то не по-големи от 2,5 кг, но не казвам че няма изобщо риба до колкото разбрах тази година е зарибено и когато го посетих за последно язовира беше доста лошо времето както и предните 2 пъти и резултата ми беше нулев чак си викам е...ах са е некадърния риболовец ч риба да не ми удари, но не бях сам при всички колеги положението беше сащото! Трябва да отида тия дни пак или след забраната защото не ми се дават 20 лв за тоз дет духа. Ще опитам някои нови тактики и тогава пак ще кажа какво сам направил :) . Иначе си прав има големи риби там и аз имам да си отмъщавам на един амур :D , но тази растителност по дъното е просто трагедия! Според мен там трябва тежък ваглер и да отиде6 в трастиката и да и съдереш трътката.
НАСЛУКА!!! :drinkers:
Аватар
ribar4eto_ot_selo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribar4eto_ot_selo »

Колега нали ти казвам, че не на всеки гъол там има тръстика по дъното. Отиди на тоя гъол дето се плаща 15 лева. Гледай да гониш дистанция колкото се може по навътре, но отиди на ръкава. Това е. Тази седмица в петък аз съм там хем на поляна хем на риболов. Ако искаш... :wink: П.С. Темата за пода ще я постнеш ли тук, че не я намирам.
sherlin
новобранец
новобранец

Мнение от sherlin »

ribar4eto_ot_selo написа: Темата за пода ще я постнеш ли тук, че не я намирам.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 03#p348670
Ето тук е темата прегледай я.
Аз ако събера лев сам на пода този уйкенд, пък Венелин незнам кога ще се реша :)
Прати някви снимки или кажи какво си направил като отидеш.
НАСЛУКА!
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”