Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

с.Климаш 26.04
- S.Koychev
- разбира нещата
с.Климаш 26.04
След неуспешния излет на с.Черница ( 25.04) , вчера с колеги от форума решихме до посетим с.Климаш, пристигнахме около 4 часа слетобед , един вятър студ все едно е януари месец , а от бързане си забравихме подгряващия материал ( ракийка
) на язовира заварихме още 2 компаний който наблягаха на алкохола .Пробвахме на черав но слънчевките излизаха една след друга, захранихме обилно с царевица и кюспе , заложихме на царевица от консерва и резултата незакъсня таранаки около 300-400 гр.Към 7 часа най -накрая се излъга едно шаранче , с надежда че ще се обади още някой стояхме до тъмно но уви нямахме късмет
това е красавеца
http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1

http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1
Ribarche
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
- S.Koychev
- разбира нещата
Re: с.Климаш 26.04
Първо на стената, ама там мн дълбоко и към 6 се изместихме там където я хранят
Ribarche
Ето го и язовира,нас ни няма по снимките защото нямаше с какво да се снимаме.Улова ни беше слаб по няколко таранки, а шараните и амурите само ги сънувахме

Шаро,в кепа, улови го колегата беницио и с веща асистенция с кепа се озова на брега

Шаро,в кепа, улови го колегата беницио и с веща асистенция с кепа се озова на брега

-
- вече хвърля и на тежко
Ние като ходихме колегата я попиля точно там аз се наспах там има готина гледка.Benicio написа: там където я хранят

Не се променят само най-глупавите
А ве така не се научихте да хващатеshtilio написа:Ето го и язовира,нас ни няма по снимките защото нямаше с какво да се снимаме.Улова ни беше слаб по няколко таранки, а шараните и амурите само ги сънувахме![]()

Туй риболова не е за мен 

Това попиляване колко шарана включваше и той на плувка ли ловеше, че и ние я хранихме много ама шаран и амур нанай ???Ние като ходихме колегата я попиля точно там аз се наспах там има готина гледка.

Най-интересното, че хващах на ваглер, пробвах на торен, ама дребосъка ме побърка, интересното е , че не спря да кълве до 8 вечерта и на дистанция от 30-35 метра на стената пак същата работа

Последно промяна от shtilio на Пон Апр 27, 2009 5:30 pm, променено общо 1 път.
-
- вече хвърля и на тежко
От четири след обяд до седем и половина четири шаранета и седем-осем кила каракуда с една въдица на плувка на торен на хранилката! Моя колега не захранва с нищо, ама тогава не бараше дребосък! Тва става миналата седмица ден преди забраната!shtilio написа:Това попиляване колко шарана включваше
За тва ви писах за тоз гьол!Иначе и арендатора арен ма и тои малко послъгва с броя на рибата кат сички други.
Не се променят само най-глупавите
-
- вече хвърля и на тежко
браво бе маисторчета,ех защо не доидоь и аз
браво РЕСПЕКТ МОМЦИ

Ако си в дупка, престани да копаеш.
- S.Koychev
- разбира нещата
Наистина си лъже доста, 20 хил. шарана имало и 4000 хиляди амура, то няма вода за 2000 риби ама ....
Ribarche
Значи и пазача каза ,че преди няколко дена е излизала доста риба, верно е че деня дето отидохме не беше мн хубав,имаше едни агенти на хранилката (дето сте били вие) изкарваха много риба, ама само каракуда.Поне арен беше пазача , че даде служебна захранка (кюспе) да храним на воля.А за броя на рибата съм съгласен, че навсякъде преувеличават, ама туи е нормалноТва става миналата седмица ден преди забраната!
За тва ви писах за тоз гьол!Иначе и арендатора арен ма и тои малко послъгва с броя на рибата кат сички други.]