Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Водоем около Пловдив
Модератор: sapuna
Водоем около Пловдив
Здравейте на всички.Аз съм нов във форума и искам да ви попитам дали е верчно, че в сели Първенец щяли да отварят нов водоем тази седмица??някой дали знае малко повече инфо
-
- новобранец
Re: Водоем около Пловдив
Да верно е ,но немога да ти кажа с точност каде ще е и какви ще са условията доколкото разбрах в момента се заребява 

днеска бях там.Каракуда и Амур имаше и таман като трагвахме пускаха шаран.от кило до 5 кг всякакъв размер дивак.каракудата е от 200г нагоре.
цената е 3лв входа 5.50лв шаран и амур гледам отварят караванка, ще има скара бира и такива неща.голяма дупка е.екстра е за през забраната
цената е 3лв входа 5.50лв шаран и амур гледам отварят караванка, ще има скара бира и такива неща.голяма дупка е.екстра е за през забраната

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Само не пиши,че си хванал, а нещо безплатно имаше ли.gbbo написа:днеска бях там.Каракуда и Амур имаше и таман като трагвахме пускаха шаран.от кило до 5 кг всякакъв размер дивак.каракудата е от 200г нагоре.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
А колко пръчки може да имаш?
пръчките са колкото искаш
-
- новобранец
Здравейте. Току-що и аз идвам оттам.Водоема е обурудван с пейки,да седнеш докато си ловиш,а докрая на седмицата и навеса сьс скарата ще са готови.а за следобеда взех че и два шарана хванах-дано са вкусни

Благословен да бъде онзи, който няма какво да каже и въпреки това мълчи!