Какво ще кажете за язовир Огоста

Модератор: sapuna

kalin73
новобранец
новобранец

Какво ще кажете за язовир Огоста

Мнение от kalin73 »

Мисля да направя там сефтето. Какво ще ме посаветвате. :D :D :D :D
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Пробване му е майката а не съвети :wink: :lol:
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

И аз така мисля за пробването :lol: Не казваш за какъв риболов става въпрос. Аз бих се пробвал за сом там, тъй като има потенцял
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Има на некому куро...от времето на дедо ти Лаши и после на Доктора а и не само на него от мрежи не сом, а жаби не останаха в него! На Расника вечер колко лодки влизат по тъмното...да нямат среща с Нептун а? А я в 5 събале като се за съмва застанете на пътя над старата база и вижте колко коли ще се изнижат понатежали....да не возят ранни домати ? После слезте в понеделник кога е пазарен ден и вижте долу на входа на пазара кво става от продажба на маломерки...не заповед на ИАРА и ХЕИ а на кой ще да е не смущава никого! И ще ви убедят че рибата е от Ломско..:) ма си е от язовира та знае ли се! :twisted:

кой не вярва понеделник е пазарен ден !!!!!!! да иде и види
Господ може всичко чада мой !
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

На този язовир освен със въдици се ходи и със многозарядна пушка,защото там бракониерите са изключително нагли.
kalin73
новобранец
новобранец

Мнение от kalin73 »

Зна4и умрела работа :evil: няма и там да се ходи за жалост :x мамка му :? а каде да отида близко до София за тренирофка ве4е незнам :shock: :shock: :shock: :shock: :? :? :?
Ангел
новобранец
новобранец

Мнение от Ангел »

Ето това е язовира http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q ... 2,0.086517
Някога беше едно от най-добрите места за спортен риболов, има ше почти всичко дори пъстърви. От години несмея да го посетя поради причините посочени от колегите.
Starky
новобранец
новобранец

Мнение от Starky »

В язовир Огоста си има браконири от как свет светува, но и риба има винаги кат се ходи риба се лови друг е вапроса колко и каква:) А за сом кат питате си има и ако ще мрежите да са от Монтана до София сом си има защото се пускат малко сомаджииски мрежи! :twisted: :shock: :shock:
kalin73
новобранец
новобранец

Мнение от kalin73 »

Старки ти как го казваш се едно си един от тия дето ги пускат гадните мрежи :roll:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Starky написа:В язовир Огоста си има браконири от как свет светува, но и риба има винаги кат се ходи риба се лови друг е вапроса колко и каква:) А за сом кат питате си има и ако ще мрежите да са от Монтана до София сом си има защото се пускат малко сомаджииски мрежи! :twisted: :shock: :shock:
няма такова понятие сомска мрежа....има мрежи с различно око ! от 1 до 12 см...туфани и наелонки и капронки...

а сома влиза и се оплита и в 4ка око която е за бяла риба...

така че....айде холам...и къде ще ме посъветваш да отида на Монтанския язовир мен лично...твърдя че го познавам отлично...барбар със Живовци което е на дъното му...знам и ел.стълбовете под водата му...и го знам от преди да се застрой !!! имах къща под стената му...в началото на града...знам и драгата къде копаше и гьолчетата със скобар преди завиряването му...я да чуя къде ще ме пратиш ...при дърветата на Благовс ли...или на тигана????
Господ може всичко чада мой !
Аватар
Amatiora
новобранец
новобранец

Мнение от Amatiora »

Пробвайте срещу "квадрата" с лодка
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”