Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Какво ще кажете за язовир Огоста
Модератор: sapuna
Какво ще кажете за язовир Огоста
Мисля да направя там сефтето. Какво ще ме посаветвате.

- barutchiata ©
- Администратор
И аз така мисля за пробването
Не казваш за какъв риболов става въпрос. Аз бих се пробвал за сом там, тъй като има потенцял

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
-
- сериозен играч
Има на некому куро...от времето на дедо ти Лаши и после на Доктора а и не само на него от мрежи не сом, а жаби не останаха в него! На Расника вечер колко лодки влизат по тъмното...да нямат среща с Нептун а? А я в 5 събале като се за съмва застанете на пътя над старата база и вижте колко коли ще се изнижат понатежали....да не возят ранни домати ? После слезте в понеделник кога е пазарен ден и вижте долу на входа на пазара кво става от продажба на маломерки...не заповед на ИАРА и ХЕИ а на кой ще да е не смущава никого! И ще ви убедят че рибата е от Ломско..
ма си е от язовира та знае ли се!
кой не вярва понеделник е пазарен ден !!!!!!! да иде и види

кой не вярва понеделник е пазарен ден !!!!!!! да иде и види
Господ може всичко чада мой !
-
- кандидат преподавател
Ето това е язовира http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q ... 2,0.086517
Някога беше едно от най-добрите места за спортен риболов, има ше почти всичко дори пъстърви. От години несмея да го посетя поради причините посочени от колегите.
Някога беше едно от най-добрите места за спортен риболов, има ше почти всичко дори пъстърви. От години несмея да го посетя поради причините посочени от колегите.
-
- сериозен играч
няма такова понятие сомска мрежа....има мрежи с различно око ! от 1 до 12 см...туфани и наелонки и капронки...Starky написа:В язовир Огоста си има браконири от как свет светува, но и риба има винаги кат се ходи риба се лови друг е вапроса колко и каква:) А за сом кат питате си има и ако ще мрежите да са от Монтана до София сом си има защото се пускат малко сомаджииски мрежи!![]()
![]()
а сома влиза и се оплита и в 4ка око която е за бяла риба...
така че....айде холам...и къде ще ме посъветваш да отида на Монтанския язовир мен лично...твърдя че го познавам отлично...барбар със Живовци което е на дъното му...знам и ел.стълбовете под водата му...и го знам от преди да се застрой !!! имах къща под стената му...в началото на града...знам и драгата къде копаше и гьолчетата със скобар преди завиряването му...я да чуя къде ще ме пратиш ...при дърветата на Благовс ли...или на тигана????
Господ може всичко чада мой !