Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Няма ли някои да се похвали със сефтето за тази година
Модератор: sapuna
- karuk
- новобранец
- Обратна връзка:
Няма ли някои да се похвали със сефтето за тази година
Аз правя втори излет но няма никои в къщил
Со
- karuk
- новобранец
- Обратна връзка:
И някои може ли да ми каже възможно ли е сома да се вдигне от дъното и да не земе?
Защото ползвам сонар и на няколко пъти гледам как риби тръгват от дъното което в случая беше 10 м и стигат на 3-3.5 м а удари непоследваха и мога ли да смятам че не е сом това.
За втори пэт ползвам сонар да поясня.
Защото ползвам сонар и на няколко пъти гледам как риби тръгват от дъното което в случая беше 10 м и стигат на 3-3.5 м а удари непоследваха и мога ли да смятам че не е сом това.
За втори пэт ползвам сонар да поясня.
Со
- barutchiata ©
- Администратор
Аз съм на мнение, че сонара само разваля кефа и спокойствието. Кто виждаш, че няма риба все се местиш. А и тръпката е друга като прасне неочаквано и ти изправи куки 0/10 .
Бих приел само предимството, че ако не познаваш релефа на дъното мойе горе долу да ти го покаже.
но това си е само мое мнение, аз не ходя за риба с цел 100%-ов улов, а за кеф, спокойствие(макар е трудно вече, всичко е претъпкано) итака .
и айде слука след забраната
Бих приел само предимството, че ако не познаваш релефа на дъното мойе горе долу да ти го покаже.
но това си е само мое мнение, аз не ходя за риба с цел 100%-ов улов, а за кеф, спокойствие(макар е трудно вече, всичко е претъпкано) итака .
и айде слука след забраната
Пиши на кирилица!!! Модерирано

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
И аз съм ги виждал нееднократно да се вдигат от дъното, да минат през стръвта и да няма удар. Предполагам, че едната причина е в разминаването в конуса на сондата - на екрана виждаш двуизмерното представяне на този конус. Досега, с малкия ми рибарски опит на кльонк, нито един удар не съм го регистрирал на сонара. Рибата идва някъде отстрани или много бързо не знам, но на екрана е празно а има удар. Вярно е, че и сонара ми е на 5-6 години, та може и затова да е така.
От Въча по-хубав няма.
Re: Няма ли някои да се похвали със сефтето за тази година
Колега, къде ги правиш тези излети по време на забранатаkaruk написа:Аз правя втори излет но няма никои в къщил

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- karuk
- новобранец
- Обратна връзка:
АМИ КОЛЕГА ЧЕТИ НАРЕДБАТА ИМА РАЗРЕШЕНИ АКО НЕЗНАЕШ ИМА И ЧАСТНИ ВОДОЕМИ.fixxer написа:Колега, къде ги правиш тези излети по време на забранатаkaruk написа:Аз правя втори излет но няма никои в къщил
Со
Точно поради това че са разрешени някои водоеми трябва да ти говори достатъчно, че едва ли тези водоеми имат някакво сериозно/дългосрочно рибно богатство. За платените водоеми дори няма да коментирам.karuk написа:АМИ КОЛЕГА ЧЕТИ НАРЕДБАТА ИМА РАЗРЕШЕНИ АКО НЕЗНАЕШ ИМА И ЧАСТНИ ВОДОЕМИ.fixxer написа:Колега, къде ги правиш тези излети по време на забранатаkaruk написа:Аз правя втори излет но няма никои в къщил
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
-
- сериозен играч