Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Въпрос за "Sea hawk'
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Въпрос за "Sea hawk'
Здравейте,нуждая се от съвет за закупуване на лодка.Тъй като разполагам с 350-400 лв.,се бях спрял на "Уфимка".За лодките отпреди години имам наблюдения,но сега изчетох много противоречиви мнения за качеството днес и се разколебах за избора.Другата алтернатива е "Sea hawk".Никога досега не съм имал собствена лодка и това също прави избора труден.Въпреки ,че видях написаното във форума по този въпрос,моля за още някои мнения ,кой е по-добрият вариант.Ако може и плюсове и минуси на материалите и възможностите за лепене.Благодаря!
- krokibg
- учете се от него
Re: Въпрос за "Sea hawk'
Ако искаш истината,направо ти казвам да не си взимаш такива боклуци и да пълниш гушите на разни идиоти дето купуват залежалата руска простотия.Най-добре вземи исчакай и си събери още малко пари и ще си вземеш нещо което ще ти върши работа дълго и сигурно.
П.П Лъжата обаче изглежда така:
Колега,взимай си Уфимка и си барай кефа,много са готени и следващите 20 години няма да мислиш за лодки
Сега,можеш да си избереш едно от двете,истината или лъжата
Успех,и единствения плюс който имат е че тази и можеби другата година ще я ползваш,после винаги можеш да очакваш проблем.Лошото е че после и ластици за прашка не става от тях

П.П Лъжата обаче изглежда така:
Колега,взимай си Уфимка и си барай кефа,много са готени и следващите 20 години няма да мислиш за лодки

Сега,можеш да си избереш едно от двете,истината или лъжата

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- новобранец
Колега аз лично не сам привърженик на балончетата. Но ако наистина си наумил надуваема да бъде погледни този линк по долу
http://www.decath8lon.be/FR/fish-hunter ... -10802287/
ако имаш вапроси може спокойно да се обърнеш към мен.
http://www.decath8lon.be/FR/fish-hunter ... -10802287/
ако имаш вапроси може спокойно да се обърнеш към мен.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

Любо е прав

Но колега Брюселмен, бизнас ли правим кво ли.
Тази лодка която си показал на линка не става за нищо друго освен за самоубийства

Тази към която се е орентирал колегата е в пъти по здрава и се доближава доста до качествените и скъпи лодки.
Ще върши работа да вкарваш въдици, захранваш или лових от нея на плувка или блесна СЕДНАЛ на дъното. Ще издържи доста време(моята издържа яко експлоатация 3 години, след това я продадох)
Айде да не даваме съвети без да сме запознати.
Подкрепям казаното от Ивака.Аз също имам "Sea hawk" и съм доволен.Ivak написа:![]()
![]()
![]()
Любо е правАко можеш скачай на нещо сериозно. Лодката и мотора винаги са малки
![]()
Тази лодка която си показал на линка не става за нищо друго освен за самоубийства![]()
Тази към която се е орентирал колегата е в пъти по здрава и се доближава доста до качествените и скъпи лодки.
Ще върши работа да вкарваш въдици, захранваш или лових от нея на плувка или блесна СЕДНАЛ на дъното. Ще издържи доста време(моята издържа яко експлоатация 3 години, след това я продадох)
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
На аватара не пише от къде си,endorphyn написа:Здравейте,нуждая се от съвет за закупуване на лодка.Тъй като разполагам с 350-400 лв.,се бях спрял на "Уфимка".За лодките отпреди години имам наблюдения,но сега изчетох много противоречиви мнения за качеството днес и се разколебах за избора.Другата алтернатива е "Sea hawk".Никога досега не съм имал собствена лодка и това също прави избора труден.Въпреки ,че видях написаното във форума по този въпрос,моля за още някои мнения ,кой е по-добрият вариант.Ако може и плюсове и минуси на материалите и възможностите за лепене.Благодаря!
не споменаваш къде ще използваш лодката.
Ще има ли двигател ?
За да имаш по качественна информация,да видим какви са изискванията ти.

Иначе всяка лодка става за нещо.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Feral
- новобранец
За каквото и където и да мисли да я използва колегата /освен в градински басейн/ най- добре да си я остави в магазина. Имам от февруари такова подобие на лодка /Sea hawk/ и преди 2 седмици на жребчево, ей така както си прувахме с жената , дъното изгърмя и спадна... Водата беше с температура около 5 градуса и не ми се мисли какво щеше да стане, ако беше спаднал и някой от страничните балони...Това при положение, че на лодката и беше трето пускане на вода. Та спомняйки си поговорката, че "евтиното винаги излиза скъпо" и проклинайки се за глупоста да си го купя тоя Сеахуук отидох и си купих една стъклопластова "Мичуринка". Още не съм я пробвал, но се надявам с нея да нямам неприятни приключения. 

-
- научил се да хвърля
Горе долу добра надувна е по-скъпа от една стъклопластова, при сегашните промоции на производителите.
Ако имаш туристическо ремърке да я пренасяш, стъклопласта е по-доброто решение.
Погледни в mobile.bg
Ако имаш туристическо ремърке да я пренасяш, стъклопласта е по-доброто решение.
Погледни в mobile.bg
-
- новобранец
Колега не сам искал да сравня тази лодка от линка с Sea Hawk а с Уфимката. И двете лодки не стават за ништо то се знае но според парите с които колегата разполага и не отбягва надуваемите лодки мисля че цената е приемлива. Не ми пречи нищо да му я пратя. А и не само на него.Всеки може да поиска нещо и да му я пратя от тук ако е решил че тук е по евтино.Разполагам с фирма за международен транспорт която патува всяка седмица до Русе.Така че не правя бизнес а се опитвам да сам в полза на колегите от форума.Така че плащаш парите които ги виждаш без транспортни разходи. Дали сам пратил нещо на някого или не автобуса продалжава да си патува.Така че даже и да пратя на някого нещо и то без транспортни разходи за мен не е проблем. За сега чао на всички и много слука.Bully написа:Подкрепям казаното от Ивака.Аз също имам "Sea hawk" и съм доволен.Ivak написа:![]()
![]()
![]()
Любо е правАко можеш скачай на нещо сериозно. Лодката и мотора винаги са малки
![]()
Тази лодка която си показал на линка не става за нищо друго освен за самоубийства![]()
п.п. Надявам се не сам обидил или засегнал по един или друг начин някого.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Всеки е свободен да храчи парите си както иска.
Аз също не съм искал да обидя никой, но от коментарите не става ясно кой какво цели.
Та на Селвиора плата е доста по тънък от този на СииХоука.
Колегата където му е гръмнало дъното на Сиихоука, добре че е било такова. Ако беше руска уфимка къпането е сигурно.
Мен с дуло да е карат в тръда лодка по 3,50 не се качвам вече. няма толкова нестабилни легени.
Сега за транспорта от Белгия, чух за едни интересни пособия там за риболов на сом, ще се разтърся отново за тях пък ще взема да си ги поръчам

Аз също не съм искал да обидя никой, но от коментарите не става ясно кой какво цели.
Та на Селвиора плата е доста по тънък от този на СииХоука.
Колегата където му е гръмнало дъното на Сиихоука, добре че е било такова. Ако беше руска уфимка къпането е сигурно.
Мен с дуло да е карат в тръда лодка по 3,50 не се качвам вече. няма толкова нестабилни легени.
Сега за транспорта от Белгия, чух за едни интересни пособия там за риболов на сом, ще се разтърся отново за тях пък ще взема да си ги поръчам

- krokibg
- учете се от него
За мен нещата са ясни.Каквото мисля,това казвам !!! Когато някой плува на средата на Дунава и се чуди дали да хване към Румънско и да емигрира или да се върне в Шибаната България,тогава да дойде и да ми говори за надуваеми лодки от този вид и дори за такива дето са от по-скъпите като Ямаха,Ям,Сера,Плувам или си гледам Зодията,какво ми пише на 3.50.Като влезнеш в такава лодка,все едно си се нанизал на спасителен пояс и нито можеш да мръднеш,нито да се почувстваш удобно да ловиш или да правиш каквото и да било.Единственно стават само за захранване,разпъване в топло време и задължително по бански или за разходки близо до брега и със спасителна жилетка ---- Точка.Това е истината и няма друга,каквото и да се изпише по този вопрос.Писнами да се пишат полу-истини и да се възхваляват ковчези !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
...
Последно промяна от Diman на Вто Авг 25, 2009 5:07 am, променено общо 1 път.
-
- новобранец
Някой да има наблюдение върху този модел ? Възможно ли е да е по добра от Seahawk ?
http://www.plodex.eu/pm_285ib.html
Колеги ние говорим точно за лодка за разпъване и хранене. Естествено,че за 350-400 лв не можеш да си вземеш катер. Всеки иска да плава с яхта,но много малко хора могат да си я позволят,нали? Така,че стига с тея мнения за балоните,за самоубийството и т.н.т.! Тук говорим за влизане на 100-150 м при топло време,това е. Стига с тия спорове вече!
http://www.plodex.eu/pm_285ib.html
Колеги ние говорим точно за лодка за разпъване и хранене. Естествено,че за 350-400 лв не можеш да си вземеш катер. Всеки иска да плава с яхта,но много малко хора могат да си я позволят,нали? Така,че стига с тея мнения за балоните,за самоубийството и т.н.т.! Тук говорим за влизане на 100-150 м при топло време,това е. Стига с тия спорове вече!
...
Последно промяна от Diman на Вто Авг 25, 2009 5:07 am, променено общо 1 път.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
А тоя юнак защо не се обади,за да поясни.endorphyn написа:Здравейте,нуждая се от съвет за закупуване на лодка.Тъй като разполагам с 350-400 лв.,се бях спрял на "Уфимка".За лодките отпреди години имам наблюдения,но сега изчетох много противоречиви мнения за качеството днес и се разколебах за избора.Другата алтернатива е "Sea hawk".Никога досега не съм имал собствена лодка и това също прави избора труден.Въпреки ,че видях написаното във форума по този въпрос,моля за още някои мнения ,кой е по-добрият вариант.Ако може и плюсове и минуси на материалите и възможностите за лепене.Благодаря!
Все пак темата е негова.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА