Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.Тръстиково
Модератор: sapuna
- gogo3
- вече хвърля и на тежко
яз.Тръстиково
здравеите колеги.исках да питам каде точно се намира този язовир и каква риба има там на какво се лови и т.н
аз попитах баща ми обаче и тои не знаеше и помоли да попитам тук
моля пишете!
аз попитах баща ми обаче и тои не знаеше и помоли да попитам тук
моля пишете!
http://forum.nalov.com/lofiversion/index.php?t33.html
Водоем: яз. Тръстиково
Инфото ни изпрати: morski
===========================================
Преди 2 години се хващаха бели риби по 3-4 кг. и яки и много костури. Шарани също. В момента е опоскан от мрежите на т.н. арендатори, които и преди да го вземат с помоща на охраната на стената и опеката на ИАРА-джийте от Варна опъваха мрежи. Обаждал съм се и в София и във Варна - ефект нула. Сега да хванеш нещо там е случайност.
morski
Водоем: яз. Тръстиково
Инфото ни изпрати: morski
===========================================
Преди 2 години се хващаха бели риби по 3-4 кг. и яки и много костури. Шарани също. В момента е опоскан от мрежите на т.н. арендатори, които и преди да го вземат с помоща на охраната на стената и опеката на ИАРА-джийте от Варна опъваха мрежи. Обаждал съм се и в София и във Варна - ефект нула. Сега да хванеш нещо там е случайност.
morski
На платено не одим !
Язовира се намира до село Тръстиково по пътя от Девня за Синдел.
Най-лесния достъп е по асвалтирания път преди бензиностанцията
преди гара Синдел на дясно- подминаваш село Тръстиково.
По информация от мой познат, който е бил там миналата неделя се обажда добра червенопера,таранка и сравнително едър костур.
На слука!
Най-лесния достъп е по асвалтирания път преди бензиностанцията
преди гара Синдел на дясно- подминаваш село Тръстиково.
По информация от мой познат, който е бил там миналата неделя се обажда добра червенопера,таранка и сравнително едър костур.
На слука!