Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
ОК
вече съм първолаче ,
ще се пробва това ,
остана и някой да се похвали с успех на тази така трудна риба хваната на примамка от русенските платени водоеми
вече съм първолаче ,
ще се пробва това ,
остана и някой да се похвали с успех на тази така трудна риба хваната на примамка от русенските платени водоеми
Последно промяна от ozidi на Вто Апр 28, 2009 8:51 pm, променено общо 1 път.
-
- новобранец
днес бях на 4ифлика за 5 4аса и си на4есах яко крастата
хва6та6 пуска6 ама кеф 6аран4ета по 500-600грама
абе об6то взето пь
лен та6ак ама ко да са прави
хва6та6 пуска6 ама кеф 6аран4ета по 500-600грама

абе об6то взето пь
лен та6ак ама ко да са прави
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Имъм фреш инфо за яз.Баниска от днес .Един познат е на водоема 2ри ден (там нощува ) лови само на Мач .Използва стръв торен и царевица. На царевицата няма удар , само на торния ; захранка жито .Само на торен взимал шарана .Най големия който е извадил е 1,5кг на около 20 25 метра от брега . Каза ,че : Това било не обочайно .Миналата година по тов време е вадел шарковци до 3-4 кг на мач .
П.п на язовира е бил САМ .Нямало е други рибари .

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
-
- научил се да хвърля
ето ви снимки и от Чифлика

-
- научил се да хвърля
при условие че под кило трябва да се връща обратно,кое от тези става за вземане,там няма риба над 600,700грама.Не се връзвайте на приказки че рибата от миналата година е още там защото не могли да я извадят-лъжи ама опашати.

И ловец съм и Рибар.
-
- научил се да хвърля
относно начина на риболов и монтажа ето това;
ще пробвам да кача и клипче,дано успея.

И ловец съм и Рибар.
-
- кандидат преподавател
Радо като гледам живарника си е било кеф да го напълниш.Какво като няма как да си вземаш някое шаранче около килото.А какво да се каже за Басарбово в момента .Цял ден стоиш и си чоплиш носа и накрая нито риба нито удоволсвието .За пет лева поне си правиш кефа .Хората дават и повече за сигурен кеф 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Има риба и от миналта година .В късната есен на 2008 посетих този водоем .Тогава човека каза ,че е пуснал 400 риби над 1,5 кг а сега явно го е до зарибил.Аз лично несъм вадил шаран от този водоем!!!
-
- научил се да хвърля
проба да кача клип, а за едра риба нема ама 100%.http://vbox7.com/play:ad2b3526
И ловец съм и Рибар.
-
- научил се да хвърля
не вярвам че има едра риба след 4 поредни излета все трябваше да излезе нещо едро нали,аз само питам де.

И ловец съм и Рибар.
ами как е регламента там знаеш ли? дане искат маика си и баща сиMiTKo_Fisher написа:Имъм фреш инфо за яз.Баниска от днес .Един познат е на водоема 2ри ден (там нощува ) лови само на Мач .Използва стръв торен и царевица. На царевицата няма удар , само на торния ; захранка жито .Само на торен взимал шарана .Най големия който е извадил е 1,5кг на около 20 25 метра от брега . Каза ,че : Това било не обочайно .Миналата година по тов време е вадел шарковци до 3-4 кг на мач .
колеги някои да знае нещо за Базън
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
20лв вход!!! 5лв Кг Шаран ,Амур .Таранката е ФрееPA_PO написа:ами как е регламента там знаеш ли? дане искат маика си и баща сиMiTKo_Fisher написа:Имъм фреш инфо за яз.Баниска от днес .Един познат е на водоема 2ри ден (там нощува ) лови само на Мач .Използва стръв торен и царевица. На царевицата няма удар , само на торния ; захранка жито .Само на торен взимал шарана .Най големия който е извадил е 1,5кг на около 20 25 метра от брега . Каза ,че : Това било не обочайно .Миналата година по тов време е вадел шарковци до 3-4 кг на мач .
-
- вече хвърля и на тежко
Ебати и входа! Колкото и да ми се иска да мисля по европейски, това ми се струва прекалено! Че и да им плащаш рибата допълнително искатMiTKo_Fisher написа:20лв вход!!! 5лв Кг Шаран ,Амур .Таранката е ФрееPA_PO написа:ами как е регламента там знаеш ли? дане искат маика си и баща сиMiTKo_Fisher написа:Имъм фреш инфо за яз.Баниска от днес .Един познат е на водоема 2ри ден (там нощува ) лови само на Мач .Използва стръв торен и царевица. На царевицата няма удар , само на торния ; захранка жито .Само на торен взимал шарана .Най големия който е извадил е 1,5кг на около 20 25 метра от брега . Каза ,че : Това било не обочайно .Миналата година по тов време е вадел шарковци до 3-4 кг на мач .

-
- сериозен играч
Днеска чух от колеги, че Пет кладенци е затворен вече.Група колеги които били там, след двудневен престой, и пълно капо, на тръгване се скарали с собственика за да им върне парите, и след като той отказал, те го набили, и си взели парите обратно, и водоема е затворен вече.Не е 100% сигурно, дали е било точно така, но така чух днеска и така го споделям с вас. 

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!