Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Риболова около Русе

Мнение от ivo75 »

nick71 написа:Днеска чух от колеги, че Пет кладенци е затворен вече.Група колеги които били там, след двудневен престой, и пълно капо, на тръгване се скарали с собственика за да им върне парите, и след като той отказал, те го набили, и си взели парите обратно, и водоема е затворен вече.Не е 100% сигурно, дали е било точно така, но така чух днеска и така го споделям с вас. :roll:
:mrgreen: :mrgreen: крайно време беше някой да гризне дръвцето
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
mmirchev71
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mmirchev71 »

Браво на колегите дано наистина са го отупали, май е наред Басарбовския тарикат,и на него малко му остава един два излета че да се ядосам повечко
mmirchev71
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mmirchev71 »

Дано четат и те този форум в което съм почти сигурен, че да се стегнат малко, неможе само да кярят,иначе бегом в гьола.
РАДО от РУСЕ
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от РАДО от РУСЕ »

не четат бе ,аз ги питах какво мислят за форума и за това което пишем,а той ми каза че нямал време за нета. :axe:
И ловец съм и Рибар.
mmirchev71
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mmirchev71 »

А ми как ще има нали някой трябва да мърда (СЛЕДИ) нивото на рибарника че иначе как,ако някой вземе да хваща нали ще е вътре.
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

mmirchev71 написа:Дано четат и те този форум в което съм почти сигурен, че да се стегнат малко, неможе само да кярят,иначе бегом в гьола.
Да колега нечетат, но много техни приятели и познати четат :wink: и им казват всеобщото мнение. Имайте е предвид че пишем десетина човека тука, темата я четат около 60-70 човека :drinkers:
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Да паричките са много .Преди време този водоем беше пуснат за спортен риболов.народа взимаше малките шарковци и на арендатора му писна.Затвори водоема , понесе големи загуби.Сега просто е решил да се застрахова .От една страна е добре от друга не.На Басарбово защо ходят хората близко уж риба има . А на финала всеки псува.Трофейните си ги има със сигурност .От този водоем неможв да се извади всичката риба Въпроса е дали ще ги излъжеш.Ако успееш 1:0 за теб ако не :wink: .Така ,че това си ни е хоби .Напоследък стана доста скъпичко .Но поне 1 път съм длъжен да пробвам.:) Дано да имам слука :mrgreen:
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Колеги то както е тръгнало няма да има къде да се ходи изобщо.Навсякъде има риба ама водата е повече :D Докато не се промени съзнанието на хората винаги ще има недоволни що няма риба.Ако тези , които хващаха по 20 шарана в началото на Басарбово си вземаха по 2 и пускаха другите риба щеше да има .Ама то Българина как да се прецака .Дал 10 лв. и като може ще вземе всичката риба и ще продава само и само да е на далавера.Добре де а собсвенника ко да каже пуска големи шарани и за два дни ги изловят и тъй докога .Къде е неговата печалба.Не оправдавам и него щото като си си дал гъза под наем ше го ползват всички.Това е положението Българина е тарикат и гледа да прецака всички.

пп.Митаче и аз бях свидетел на прибирането на дребни шаранчета на Баниска.Преди години като беше разрешен бяхме с приятели и масово се прибираха дребните шаранчета и ги криеха.Ние също хванахме но ги пускахме щото имаши таранки , които бяха и по едри от тях.Май това е начина да вземеш голяма такса и да си подбереш клиентите.

пп:Нещо за съвместно излетче май няма желаещи :(
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

MiTKo_Fisher очакваме репортажа от Баниска с много снимки и много риби 10+++ :D
РАДО от РУСЕ
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от РАДО от РУСЕ »

отивам на збор на село .Малък Поровец там има няколко язовирчета ще проуча как стой въпроса и като се върна ще давам инфо ,но там всичко е часна собственост и обезателно ще е платено.иначе е много красиво точно до резервата ВОДЕН там има всякакъв дивеч абе рай.Намира се между гр.Завет и гр.Исперих. :drinkers:
И ловец съм и Рибар.
Аватар
iko05
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от iko05 »

Аз колега съм мераклия за съвместен излет.То и сам да ходи не е работа човек,като няма с кого да обелиш два лафа.Остава обаче въпроса къде по дяволите да идем? Ако имаш някаква идея казвай.Така като гледам какво пишат колегите,чак се чудя къде може да се иде.Ако искаш може да ми пишеш и на скайпа:ikoimimi
PA_PO
новобранец
новобранец

Мнение от PA_PO »

направо ужас със тез водоеми,няма каде да разцъка човек за спорта,някои да има повечко инфо за балкански и за писанец щте сам му много благодарен
mmirchev71
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mmirchev71 »

Аз си :roll: мисля за Босилковци
Аватар
iko05
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от iko05 »

Ами мисля, че няма да е зле да се съберем няколко души и да си направим излет като за бели хора. Хем по тънко ще ни излезе, хем ще е по приятен излета си мисля аз.Само да не на някой водоем дето арендаторите искат майка си и баща си. Лично аз досега на такива не съм им доставял удоволствието да си мислят, че има големи балъци.Нямам и намерение да им го доставям.Ако на някой му доиде някаква идея, и има желание за съвместен излет да казва.Лошото е, че като гледам в момента времето взе да се разваля.Яд ме е, че точно сега, когато идват почивните дни в които ще имам малко свободно време.
mmirchev71
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mmirchev71 »

iko05 написа:Ами мисля, че няма да е зле да се съберем няколко души и да си направим излет като за бели хора. Хем по тънко ще ни излезе, хем ще е по приятен излета си мисля аз.Само да не на някой водоем дето арендаторите искат майка си и баща си. Лично аз досега на такива не съм им доставял удоволствието да си мислят, че има големи балъци.Нямам и намерение да им го доставям.Ако на някой му доиде някаква идея, и има желание за съвместен излет да казва.Лошото е, че като гледам в момента времето взе да се разваля.Яд ме е, че точно сега, когато идват почивните дни в които ще имам малко свободно време.
Все се надявам да има и хубави дни ,а за савместен сава, а ма моята кола е малка и трудно ще се саберм аз тъкъмите ги слагам по седалките и така.На Босилковци е 2 лв входа сопи безброй шаро 5
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”