Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафридът се показа
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Сафридът се показа
Тва серйозно ли....КИРО написа:Явно делфина го държи и не го пуска да се измъкне.
За да поискаш, трябва да дадеш
За Варна по принцип е рано за сафрид, но знае ли човек. Може да сме късметлии и ако колегите от Юга оставят малко и за нас/щегувам се разбира се/. 

- sarfa
- научил се да хвърля
наистина Бати Киро е прав делфина се върти около раиона на германкката. Имали нещо за платерината. 

Няма нищо по - хубаво от лошото време!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ами не си правя майтап.Като почне се връща карагьоза от дунава,тогава делфина ще подгони него.to6eto69 написа: Тва серйозно ли....

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- КИРО
- Обратна връзка:
Така ли ги видя
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/WcLDjGd_NoI&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=2ed9ad35" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Това е от миналата година.
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/WcLDjGd_NoI&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=2ed9ad35" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Това е от миналата година.

А компресия да донеса лиКИРО написа:Ами не си правя майтап.Като почне се връща карагьоза от дунава,тогава делфина ще подгони него.to6eto69 написа: Тва серйозно ли....

За да поискаш, трябва да дадеш
Дааа, бургаските делфини сме ги обучели, като овчарски кучета са, изобщо не пускат пасажите да отидат на север.КИРО написа:Явно делфина го държи и не го пуска да се измъкне.

Никоя риба не е по - важна от живота !
-
- ще става разбирач
vatus56 написа:Дааа, бургаските делфини сме ги обучели, като овчарски кучета са, изобщо не пускат пасажите да отидат на север.

- КИРО
- Обратна връзка:
Колеги,доста от вас на аватарите им не пише от къде са.
Радвам се че подавате информация,но нека да е по-пълна,
да не се чудим за кой район става въпрос.А това е интересно,с оглед да проследим пътя и времето на сафрида.
Догодина пак ще почнат питанките,затова е необходимо сега да си отговорим на някои въпроси.
Хайде успех.
Радвам се че подавате информация,но нека да е по-пълна,
да не се чудим за кой район става въпрос.А това е интересно,с оглед да проследим пътя и времето на сафрида.
Догодина пак ще почнат питанките,затова е необходимо сега да си отговорим на някои въпроси.
Хайде успех.
Вчера на Коракя рибата вървеше добре от сутринта до към 10:30 след това беше много слабо незнам как е надвечер ,но май сафрида се движи на север понеже колеги казаха ,че избил на Бургаското пристанище ето го и вчерашния улов -6кг.

Колеги някой може ли да ми напъти къде се намира
тая германка и Коракя,че в момента съм в Бургас и
не знам накъде да хвана.
не знам накъде да хвана.

Ще се опитам да ти обясня как можеш да стигнеш до "Германката".4e4o_71 написа:Колеги някой може ли да ми напъти къде се намира
не знам накъде да хвана.
След като подминеш бензиностанцията и разклона за Созопол, след 200-З00 метра ще видиш разклон на ляво който води за "Каваците" и "Дюни". Тръгваш по него път и когато се изкачиш горе по хълма от дясно се вижда гробище, а от ляво има една бензиностанцийка. Влизаш на ляво покрай бензиностанцията и след стотина метра свиваш на дяснопо асфалтов път който върви покрай морето на юг. Караш няколко километра и се оглеждаш. Има много вили и хотелчета и най добре попитай някой да те опъти. Надявам се да съм ти бил полезен. Наслука!

Никоя риба не е по - важна от живота !
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
описанието е много точно.сега се връщам от Германката бях там от 12.30 до 17.30 и резултата беше 10 големи сафрида
имаше народ но и те бяха с подобен късмет .делфини имаше поне 15-ина но явно не успяха да набият рибата в брега.май наистина рибата е към Коракя.утре рано-рано чукалата и там!

Качествени чепарета Borkata

-
- научил се да хвърля
Нека всички от Варна, които имат информация, да пишат тука, че съм момченце
пътува насам още малко , надявм се
пътува насам още малко , надявм се