Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

напдпревара за победа 4
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
Re: напдпревара за победа 4

Последно промяна от gosta на Чет Апр 30, 2009 9:00 pm, променено общо 1 път.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Каквото и да си бъбрим. Работата си върви
! Идеята е по-силна...
Ето купите и медалите вече са готови:

Купи има за първо, второ и трето място!
Стойността на всичко е 73 лв. Според броя на участниците ще съберем сумата при теглене на жребия!
До състезанието купите и медалите ще са достъпни за оглед
и снимки с тях в магазина на Дидо Риболовна мания!

Ето купите и медалите вече са готови:

Купи има за първо, второ и трето място!
Стойността на всичко е 73 лв. Според броя на участниците ще съберем сумата при теглене на жребия!
До състезанието купите и медалите ще са достъпни за оглед

Последно промяна от gosta на Чет Апр 30, 2009 9:02 pm, променено общо 1 път.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
- gorkata_petrov
- разбира нещата
А с кебапите и бирата кой ще се ангажира

Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
Ще се намери койgorkata_petrov: А с кебапите и бирата кой ще се ангажира

Ам тъй прецених.
И ние ше се включим в наградния фонд . Може някой от организаторите да посети Илия Качаков на Огражден - склада на Видракс , за да вземе наградите . Аз ще го предупредя.
The worst day of fishing is better than the best day of working!
http://www.vidrax-fishing.com
http://www.vidrax-fishing.com
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ганди,благодаря ти ,ти си истински спортсмен и се радваме всички за този жест.Или аз ,или Митко Кузманов ще посети Илийката.Благодаря ти от името на всички.Vidrax написа:И ние ше се включим в наградния фонд . Може някой от организаторите да посети Илия Качаков на Огражден - склада на Видракс , за да вземе наградите . Аз ще го предупредя.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Бисо
- сериозен играч
Непрекъснато следя темата,и трябва да кажа,че този път,ще направя всичко по силите ми да присъствам и аз.
Според мен,присъствието на бивши и настоящи състезатели е повече от щастие.Доста колеги се притесняват,че ще бъдан "намачкани" ,щото нямало да хванат колкото тях.Лично мен,присъствието на доказано по-добри.........винаги ме е нахъсвало до безкрай,и победата над един от тях е по-сладка от победата в самото състезание
.Нама да коментирам колко неща може да се научат от тях.
Така че,не се нервете,а лъскайте тоягите и да се почваме
П.п. А на хората,решили да подсигорят награди....

Според мен,присъствието на бивши и настоящи състезатели е повече от щастие.Доста колеги се притесняват,че ще бъдан "намачкани" ,щото нямало да хванат колкото тях.Лично мен,присъствието на доказано по-добри.........винаги ме е нахъсвало до безкрай,и победата над един от тях е по-сладка от победата в самото състезание

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Браво Бисо!Ще се радваме да ни дойдеш на гости.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Велик си благодарим за наградите предоставени от васVidrax написа:И ние ше се включим в наградния фонд . Може някой от организаторите да посети Илия Качаков на Огражден - склада на Видракс , за да вземе наградите . Аз ще го предупредя.

Без риболов няма любов !
-
- разбира нещата
Охо западната висша лига ще ни удостои с присъствиеБисо написа:Непрекъснато следя темата,и трябва да кажа,че този път,ще направя всичко по силите ми да присъствам и аз.
Според мен,присъствието на бивши и настоящи състезатели е повече от щастие.Доста колеги се притесняват,че ще бъдан "намачкани" ,щото нямало да хванат колкото тях.Лично мен,присъствието на доказано по-добри.........винаги ме е нахъсвало до безкрай,и победата над един от тях е по-сладка от победата в самото състезание.Нама да коментирам колко неща може да се научат от тях.

Специална благодарност на Vidrax !Vidrax на Пет Май 01, 2009 1:52 pm
И ние ше се включим в наградния фонд .
Подпомагането на надпреварата е достоен жест и всеки от приятелите ще ви е признателен!
Връщате вярата в доброто - а това няма цена!
Бисо, добре ще си дошъл! Думите ти са правдиви

скромния ми опит в риболовните състезания ме доведе до мисълта че е само в + на тези които нямат щеки и oборудване!!Това което ние правим едва ли някои друг в БЪЛГАРИЯ го е постигал! Така че вместо да умувате кои с кво ще лови и кои до кого щял да седне- по добре здраво да продължаваме напред защото това което постигаме е нещо невероятно.Искам да се обърна към колегите които не разполагат с професионално оборудване аз влизам в това число,не винаги количеството зависи от качеството ако ме разбирате кво искам да кажа!! Хиляди благодарности към "VIDRAX" и другите колеги които се отзоваха!! НА-СЛУКА!!
това не е хоби!!А си е чиста БОЛЕСТ
- CrossFire
- разбира нещата
Относно това кой с какво разполага, аз само ще добавя, че миналата година на състезанието на гребната бях седнал на земята поради липса на платформа и неудобния наклон за стол.
Просто когато пристигна до мен оператор с камера го помолих да не ме снима
Просто когато пристигна до мен оператор с камера го помолих да не ме снима