Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

калайджата-ЯМБОЛ
Модератор: sapuna
Re: калайджата-ЯМБОЛ
за срещата аз пак ще пропусна тази година мамка му жената обърка плановече пък и на 5 ,и 6 съм на работа ще откача ама кво да се прай съдба просто не ми се идва за 1 ден изках поне 3 дни, обаче на мойта жена мамка и ме покани на гости и сами разбирате че няма каде да бягам
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
на калаиджата рибата е болна
-
- научил се да хвърля
днес на калаиджата искарах 8 шарана и всичките един кълибър(от 700 до килограм)и каракуда към 3 кг.шараните са повечето с рани.арендатора каза че са кълвани от корморани.ВАЖНОТО Е ЧЕ НАЧЕСАХ КРАСТАТА

уникат-без дубликат!!!
ние 2 шарана и много каракуда , а като се прибрах и си изстисках гащите напълних един леген вода
баси дъжда , уби ни направо !!!

Туй риболова не е за мен 

Колега , я кажи сега какви са условията и на какво лови , че да знаем !!!
Туй риболова не е за мен 

утре съм там ако има колеги ще се радвам да се запознаем
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
-
- ще става разбирач
как беше колега 

-
- научил се да хвърля
На таз калайджа неска бях и освен дребна каракуда , нищо друго не излезе.Дъното много обрасло и за дънен риболов не става.
колеги има едно платено вав село венец по патя за бургас излизат добри шарани и то диви мн борбени заслужава си
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега, нещо не си улучил темата май... в тази тема става дума за Калайджата, а НЕ за село Венец!kanev000 написа:колеги има едно платено вав село венец по патя за бургас излизат добри шарани и то диви мн борбени заслужава си
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
благодаря ви колеги днес ходих на този язовир калайджа и се накефих максимално даже ми дадоха първия хванат шаран без пари който излезе 1.780кл инче 8бр около 800гр и един 2.100 взех само двата големи собственниците без малко да ме върнат като ми казаха че не кълве от седмица много свестни хора излязоха някой от малките шарковци имаха рани но едрия си бе прекрасен като ми удари първия арендатора направо се зарадва и каза че ми го подарява защото се бил отчаял от седмица не било удряло а той май много е запален абе готино си изкарах и я нямаше навалицата.