Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
iko05
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Риболова около Русе

Мнение от iko05 »

Все ще се съберем някак си колега.Моята и тя е малка ама като знам как сме се събирали в нея и на никой не му е правило впечатление за нищо.В крайна сметка е важен крайният резултат.Аз карам ситроен ах и може да е по малък и от твоята кола де.Мисля, че няма да е проблем ако се съберем и да отидем с две коли.Ако пък и успеем да направим и нощен риболов, то тогава със сигурност излета ще е доста приятен.
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

kutinchev написа:MiTKo_Fisher очакваме репортажа от Баниска с много снимки и много риби 10+++ :D
Репортажа се отлага за не определен период от време .Моят познат ми каза ,че рибата не се храни активно .Днес се е прибрал . Ходил е по заливчетата и няма и няма големи .Само дребосъци .Може би към края на месеца ще ида .А може да се поразходя да видя как е положението към 4-6 .Каза ,че почти нямало рибари.

Аз утре съм на Юпер вали не вали там съм .Ако има желаещи можем да си спретнем една срещичка :) инцидентна.ЩЕ ме познаете по РОЗОВИЯ! чадър :mrgreen:
Последно промяна от MiTKo_Fisher на Чет Апр 30, 2009 7:53 pm, променено общо 1 път.
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

iko05 написа:Все ще се съберем някак си колега.Моята и тя е малка ама като знам как сме се събирали в нея и на никой не му е правило впечатление за нищо.В крайна сметка е важен крайният резултат.Аз карам ситроен ах и може да е по малък и от твоята кола де.Мисля, че няма да е проблем ако се съберем и да отидем с две коли.Ако пък и успеем да направим и нощен риболов, то тогава със сигурност излета ще е доста приятен.
Колега за нощен на Босилковци съм навит .
Бат Ицо
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Бат Ицо »

Здравейте колеги и честит празник :!:
Аз не си спомням да съм писал точно в този подфорум, но редовно чета, тъй като предпочитам дунавския риболов пред гьолския :wink:
И така, аз бих ви предложил излет на Исперихския язовир, който скоро ще остане без вода - просто дерето спря да го пълни :shock: Регламента е следния: три пръчки - 10лв. рибата не се плаща и се взема каквато и да е. Има шаран, таранка, амур, толостолоп и бяла риба :idea:
Дано да съм ви бил полезен :idea: :roll:
П.С. Някой ако иска по-подробно инфо, може да ми пише на лични :wink:
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
mmirchev71
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mmirchev71 »

Бре днес никой ли не е ходил за риба. Аз утре съм на Босилковци дано е хубаво в :D ремето :D
PA_PO
новобранец
новобранец

Мнение от PA_PO »

аз бях днеска на балкански,много слабо само някоя друга таранка и нищо по сериозно, взвха си ми парите и така
mmirchev71
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mmirchev71 »

сори и смен сигорно ще е така утре :P
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Явно времето не е благоприятно за риболов .Аз вчера бях на Юпер .Резултата е 4,5 кг дребна таранка,много вятър и така.Сутринта рибата беше доста активна.Като задуха ветрца и спря да бута :).Лоша работа .Ако утре е хубаво времето и няма вятър може да прискоча до Баниска или Босилковци да видя как е положението.
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Леко и бързо пиша , че имам задачи.
Днес със шурито на Чифлика решихме да почешем крастата но да е без пари :oops: .И разбирасе без много усилия от 7,30 до 15,00 - 11,700кг дребна таранка без върнатите шаранчета.Последва едно :shock: от пазача и ни изпрати със рекорд за сезона и с по пет лева :D
Последно промяна от ivo75 на Съб Май 02, 2009 6:44 pm, променено общо 1 път.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

ivo75 написа:.И разбирасе без много усилия от 7,30 до 15,00 - 11,700кг дребна таранка без върнатите шаранчета. :D
Иво това с разрешения брой въдици ли го сторихте или само с по една?
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Венци отначало бяхме хвърлили по един телескоп 7 м и по една плувка по навътре за нещо по едро .Обаче и на двете се вадеха еднакъв калибър и след 4- 5 рибка останахме с по един телескоп .
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

Случайно някой да е ходил на Баниска няква информация?
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

ivo75 написа:Венци отначало бяхме хвърлили по един телескоп 7 м и по една плувка по навътре за нещо по едро .Обаче и на двете се вадеха еднакъв калибър и след 4- 5 рибка останахме с по един телескоп .
я обади магическата стръв????
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

ribarq92 написа:
ivo75 написа:Венци отначало бяхме хвърлили по един телескоп 7 м и по една плувка по навътре за нещо по едро .Обаче и на двете се вадеха еднакъв калибър и след 4- 5 рибка останахме с по един телескоп .
я обади магическата стръв????
Незнам дали е магическа но слагахме по едно бяло червейче , което беше наистина резултатно :D
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
mmirchev71
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mmirchev71 »

Днес бях на Босилковци.Имаше много вятър,записах 3 шарана и една кофа таранка.Един шаро изтървах,защото си оплетох звънеца в сопата :oops: .Единият шаран го пуснах да расте още :)
http://media.snimka.bg/2845/011945383-big.jpg http://media.snimka.bg/2845/011945287-big.jpg
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”