Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Гостите???
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
По припцип и аз съм за регването ама в случая http://forum.nariba.com/posting.php?mode=guote&p=3311
А иначе за индентичност съм си написал името та кат некой реши да ме псува да знае как се казвам
А иначе за индентичност съм си написал името та кат некой реши да ме псува да знае как се казвам

- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
PENN,ама вярно много си набрал(прочетох ти и другите два поста).Не знам как е при теб,но тук е такава действителността.Защо им е на хората да се регистрират - нали може да си пишат глупости,да се заяждат,да критикуват,а идва и най-хубавото:всичко това става анонимно(като "гост").Нали и този форум е "made in Bulgaria",та всичко "мило и родно" не ни е чуждо.Така е не само тук,а и в останалите подобни форуми.Към всички(не само към гостите):А колко е трудно да се прочетат всички заглавия на основните главни теми и да напишеш мнението си(или да попиташ нещо) на подходящото място...Ако всеки се постарае поне малко и се дава някяква адекватна и що годе изчерпателна информация,то нещата доста ще се подредят.Все пак не всички сме майстори в риболова и има какво да научим.
П.П.Не целя да засегна някого,просто така виждам нещата.Има и гости,които се вписват във фирума.
П.П.Не целя да засегна някого,просто така виждам нещата.Има и гости,които се вписват във фирума.
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Форума трябва да бъде на тези,които го използват.Затова нека да се направи анкета(най-добре от администратора,тоест fixxer),чрез която ние да решим дали за да се пише по някоя тема трябва регистрация или не,тоест дали гостите ще имат възможността само да четат.Така смятам да се реши най-после този така наболял напоследък(а и не само) проблем.