Село СТАРОСЕЛ язовир Раковица втора част

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Re: Село СТАРОСЕЛ язовир Раковица дъжд малко нерви релийз .

Мнение от borislav58 »

gvr написа:извиняваите колеги с какво работно време е местенцето??
благодаря за инфото предварително
НОН СТОП. :smt079 :smt023
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Благодаря на отзовалите се колеги за снимките.Малка ми е била грешката но козата си иска пръч.

Изображение

Изображение

Изображение

Там има комплекс от архиелозни открития на покоиния КИТОВ .За ценителите на виното има винарка изба с хотелска част. Тези неща се намират на 200 метра от язовира

Изображение

Изображение
sharki
новобранец
новобранец

Мнение от sharki »

здравеите и от мен имам 1 питане:има ли пастарва на язовир Раковица,калве ли и на какво? колко се запла6та на кило? мерси предварително :)
sharki
новобранец
новобранец

Мнение от sharki »

има ли телефон за вразка с арендатора на язовира и ако имате да ми дадете номера мерси :)
gvr
новобранец
новобранец

Мнение от gvr »

sharki написа:има ли телефон за вразка с арендатора на язовира и ако имате да ми дадете номера мерси :)
да няма да е лошо ако някой който е ходил там ,остави телефон ??
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

sharki написа:има ли телефон за вразка с арендатора на язовира и ако имате да ми дадете номера мерси :)
Колеги ето ви телефона на Арендатора на язовира 08896113603 ИЛИЯ се казва. НАСЛУКА!!!!!!
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

sharki написа:здравеите и от мен имам 1 питане:има ли пастарва на язовир Раковица,калве ли и на какво? колко се запла6та на кило? мерси предварително :)
Колега има Пъстърва американка и Балканка но сега в момента е по реката излязла.Доколкото знам арендатора не дава да се ходи на втичалото на язовира.Пъстървите са 300. 400гр. но по горе съм исписал телефона на арендатора може да си говориш лично с него. НАСЛУКА!!!
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

borislav58 написа: Колеги ето ви телефона на Арендатора на язовира 08896113603 ИЛИЯ се казва. НАСЛУКА!!!!!!
Има една цифра в повече,
дай актуален номер. :wink:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
martatel
новобранец
новобранец

Мнение от martatel »

Привет и от мен колеги. Бях на една преквалификация 3-4 м. и нямах възможност да ходя за риба, но следях от сайта къде, какво и защо. Вчера бе дългоочаквания ден за риба и с моя приятел, кумец и колега fugata отидохме на въпросния язовир. Наваксах си за всичките пропуснати излети. За няколко часа с fugata изкарахме около 25 шарана и почти толкова каракуда :D . За съжаление нямахме слука на едър шаран, всичките бяха около и по-малки от кило, но кефа беше голям. Преваляваше дъжд и собственика каза, че едрите се крият днес. Аз бях заложил на пружина,а fugata на фидер. От вълнение, че най-после съм за риба, забравих да направя някоя снимка. Язовирчето е добро и има риба. Тези дни най-вероятно ще ходя пак да си направя кефа и ще взема телефона на арендатора.
Изображение
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

КИРО написа:
borislav58 написа: Колеги ето ви телефона на Арендатора на язовира 0889613603 ИЛИЯ се казва. НАСЛУКА!!!!!!
Има една цифра в повече,
дай актуален номер. :wink:
Извинявам се за грешката просто не съм погледнал.0889613603.
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

martatel написа:Привет и от мен колеги. Бях на една преквалификация 3-4 м. и нямах възможност да ходя за риба, но следях от сайта къде, какво и защо. Вчера бе дългоочаквания ден за риба и с моя приятел, кумец и колега fugata отидохме на въпросния язовир. Наваксах си за всичките пропуснати излети. За няколко часа с fugata изкарахме около 25 шарана и почти толкова каракуда :D . За съжаление нямахме слука на едър шаран, всичките бяха около и по-малки от кило, но кефа беше голям. Преваляваше дъжд и собственика каза, че едрите се крият днес. Аз бях заложил на пружина,а fugata на фидер. От вълнение, че най-после съм за риба, забравих да направя някоя снимка. Язовирчето е добро и има риба. Тези дни най-вероятно ще ходя пак да си направя кефа и ще взема телефона на арендатора.
Браво за риболова. Сигурно си изпитал голяма тръпка .Шараните по кило са големи дърпачи и аз така се изкефих.Дърпа на вътре не им се излиза на брегът.Наслука до втория път и да не забравиш пак за снимките :smt023 :smt023
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

martatel написа:Привет и от мен колеги. Бях на една преквалификация 3-4 м. и нямах възможност да ходя за риба, но следях от сайта къде, какво и защо. Вчера бе дългоочаквания ден за риба и с моя приятел, кумец и колега fugata отидохме на въпросния язовир. Наваксах си за всичките пропуснати излети. За няколко часа с fugata изкарахме около 25 шарана и почти толкова каракуда :D . За съжаление нямахме слука на едър шаран, всичките бяха около и по-малки от кило, но кефа беше голям. Преваляваше дъжд и собственика каза, че едрите се крият днес. Аз бях заложил на пружина,а fugata на фидер. От вълнение, че най-после съм за риба, забравих да направя някоя снимка. Язовирчето е добро и има риба. Тези дни най-вероятно ще ходя пак да си направя кефа и ще взема телефона на арендатора.
Колеги доволни лисе от днешния излет на язовира
Аватар
martatel
новобранец
новобранец

Re: Село СТАРОСЕЛ язовир Раковица втора част

Мнение от martatel »

За съжаление днес аз не бях на язовира, че ми изкочиха малко ангажименти. Беше планувано да ходим, но все пак ме нямаше известно време и трябваше да обърна малко внимание на семейството. Пак бях сред природа, ама не на язовир :( . Иначе въртях, суках, ама... Скоро ще дърпам там шаранчетата :D .
Изображение
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

martatel написа:За съжаление днес аз не бях на язовира, че ми изкочиха малко ангажименти. Беше планувано да ходим, но все пак ме нямаше известно време и трябваше да обърна малко внимание на семейството. Пак бях сред природа, ама не на язовир :( . Иначе въртях, суках, ама... Скоро ще дърпам там шаранчетата :D .
Ами ако не побързаш да отидеш то знаи че рибата намалява (ШЕГУВАМ се) . Търси края на язовира там са хубавците. НАСЛУКА!!
toman44o
новобранец
новобранец

Мнение от toman44o »

и аз бях там март месец с едни приятели 9 кила шаран и тва ни беше ма иначе има риба доста просто не остана време горските ни подгониха :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”