Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Слаковци,Върба,Мало Бучино
Модератор: sapuna
- CERRUTI
- сериозен играч
Слаковци,Върба,Мало Бучино
Колеги интересува ме някой има ли актуално инфо за тези язовири?
Най-ме интересува за Върба.....
За Слаковци с тея "ежеседмични"зарибявания който в деиствителност са ежемесечни с по 300риби на месец.....не ми е толкова важно инфото.
А Мало Бучино с този нов собственик как седят нещата с такси и условия и зарибявано ли е?
Може и отговори на Л.С.-който го е срам да пише в темата
Най-ме интересува за Върба.....
За Слаковци с тея "ежеседмични"зарибявания който в деиствителност са ежемесечни с по 300риби на месец.....не ми е толкова важно инфото.
А Мало Бучино с този нов собственик как седят нещата с такси и условия и зарибявано ли е?
Може и отговори на Л.С.-който го е срам да пише в темата

Последно промяна от CERRUTI на Пет Май 01, 2009 4:19 pm, променено общо 1 път.

Re: Слаковци,Върба,Мало Бучино
Колега за Мало бучино имам инфо че излизат добри шарковци,но след солидно захранване със ракетата!На царевица и мешано със бял,тия дни мисля да го пробвам и аз.Естествено за протеиновите топчета нямя какжо да ти казвам за там,ако ще търсиш сериозните рибоци!!!
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
- Бисо
- сериозен играч
Току що се чух с познати,които са на Върба.През нощта и сутринта са хващани риби,но през деня,никой-нищо.Риби са пускани на всички гьолове около Радомир,но доколко разбрах най-добре ловели на Поцърненци.Успех.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
На ,,Върба"' от вчера 16:00 до към 10:00 днес , 2 шаранчета около 1.5-2 кг и 1 сомче около 1 кг . На стената, на плувка, на стръв бял червей, ударите бяха между 5:00 и 8:00 тази сутрин.Много дъжд и студ сбрах.Били пуснали 400 кг риба оня ден.
- vlado_fidera
- новобранец
Днес се чух с мой познат който е ходил на Мало Бучино и каза че имал 4 удара от които 2 извадени -шарани от порядъка на по 2 кг.Захранвал е с протеинови топчета,бойли,пелети,зърна царевица, грах.Линията е била построена на "косъм".Стръвта протеиново топче потопено в дип от скопекс.Имал е скъсване независимо от настроения аванс.Не е успял да изкара рибата поне да я види.Твърде възможно е да е било и сом
НЕ САМО С НОЖ И ВИЛИЦА В РЪКА, МОГА АЗ ДА ГИ ЛОВЯ
НЕКА ТРЪГВАЙКИ СИ ОТ ВОДОЕМА ПОСЛЕДНОТО КОЕТО ОСТАВА СЛЕД НАС ДА СА СТЪПКИТЕ НИ
НЕКА ТРЪГВАЙКИ СИ ОТ ВОДОЕМА ПОСЛЕДНОТО КОЕТО ОСТАВА СЛЕД НАС ДА СА СТЪПКИТЕ НИ
- CERRUTI
- сериозен играч
А какви са условията?Да не е като преди-10шарана около 15кг. и с това се изчерпва рибния запас на водоемаvlado_fidera написа:Днес се чух с мой познат който е ходил на Мало Бучино и каза че имал 4 удара

здравейте колеги,трябва ми спешно,прясно инфо за яз.Слаковци и Върба ЖИК ТАК ПРЕДВАРИТЕЛНО