Слаковци,Върба,Мало Бучино

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Слаковци,Върба,Мало Бучино

Мнение от CERRUTI »

Колеги интересува ме някой има ли актуално инфо за тези язовири?
Най-ме интересува за Върба.....
За Слаковци с тея "ежеседмични"зарибявания който в деиствителност са ежемесечни с по 300риби на месец.....не ми е толкова важно инфото.
А Мало Бучино с този нов собственик как седят нещата с такси и условия и зарибявано ли е?
Може и отговори на Л.С.-който го е срам да пише в темата ;)
Последно промяна от CERRUTI на Пет Май 01, 2009 4:19 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Re: Слаковци,Върба,Мало Бучино

Мнение от Tеди »

Колега за Мало бучино имам инфо че излизат добри шарковци,но след солидно захранване със ракетата!На царевица и мешано със бял,тия дни мисля да го пробвам и аз.Естествено за протеиновите топчета нямя какжо да ти казвам за там,ако ще търсиш сериозните рибоци!!!
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

Току що се чух с познати,които са на Върба.През нощта и сутринта са хващани риби,но през деня,никой-нищо.Риби са пускани на всички гьолове около Радомир,но доколко разбрах най-добре ловели на Поцърненци.Успех.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
zinkpower
новобранец
новобранец

Мнение от zinkpower »

На ,,Върба"' от вчера 16:00 до към 10:00 днес , 2 шаранчета около 1.5-2 кг и 1 сомче около 1 кг . На стената, на плувка, на стръв бял червей, ударите бяха между 5:00 и 8:00 тази сутрин.Много дъжд и студ сбрах.Били пуснали 400 кг риба оня ден.
Аватар
vlado_fidera
новобранец
новобранец

Мнение от vlado_fidera »

Днес се чух с мой познат който е ходил на Мало Бучино и каза че имал 4 удара от които 2 извадени -шарани от порядъка на по 2 кг.Захранвал е с протеинови топчета,бойли,пелети,зърна царевица, грах.Линията е била построена на "косъм".Стръвта протеиново топче потопено в дип от скопекс.Имал е скъсване независимо от настроения аванс.Не е успял да изкара рибата поне да я види.Твърде възможно е да е било и сом
НЕ САМО С НОЖ И ВИЛИЦА В РЪКА, МОГА АЗ ДА ГИ ЛОВЯ
НЕКА ТРЪГВАЙКИ СИ ОТ ВОДОЕМА ПОСЛЕДНОТО КОЕТО ОСТАВА СЛЕД НАС ДА СА СТЪПКИТЕ НИ
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

vlado_fidera написа:Днес се чух с мой познат който е ходил на Мало Бучино и каза че имал 4 удара
А какви са условията?Да не е като преди-10шарана около 15кг. и с това се изчерпва рибния запас на водоема :) дали е зарибявано.Имал ли е наблюдения какво ловят другите хора?Че аз съм фидерист а не шаранист :)
Изображение
Аватар
lmm
новобранец
новобранец

Мнение от lmm »

здравейте колеги,трябва ми спешно,прясно инфо за яз.Слаковци и Върба ЖИК ТАК ПРЕДВАРИТЕЛНО :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”