Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
- tech-house
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Здравейте колеги.Преди малко се видях с един познат и ми съобщи че на Киселово излизали шаранчета и амур,таксата била 10 лв рибата не се плащала.Интересува ме някой да е ходил тази година и дали е вадил и има ли други да са чували че там рибара бута и я има най важното 

Преди три дни ходих на Николаевка и останах много доволен от риболова.
Нямаше много народ, има хубави местенца, не минаха да ни вземат пари
,
времето беше добро и не на последно място - рибката си кълвеше доволно.
Приключихме деня с десетина кила таранка и червеноперка (на фидер и плувка на бял червей).
Нямаше много народ, има хубави местенца, не минаха да ни вземат пари

времето беше добро и не на последно място - рибката си кълвеше доволно.
Приключихме деня с десетина кила таранка и червеноперка (на фидер и плувка на бял червей).
-
- новобранец
[quote="purko"]В събота ходих на николаевка на големия язовир бях там в 5:45 за мое учудване там беше пълно с народ които бяха нощували повечето хора бяха застанали от страната на горичката аз застанах от другата страна там имаше само една кола в последствие се напълни с народ и околу нас таксата на язовира е 10лв и 5 пръчки на човек но ако питате мене една пръчка на плуфка е достатъчна във водоема има само таранка и червеноперка и по някоя слъчева рибка калве само на бял червей и на дъно на пружина от 5 пръчки на царевица както ги хвърлих така ги извадих е леко нагризани от раци тук таме. От 2 плуфки за цял ден хванахме 3-4 кила таранка и червеноперка не видях никой да хване нещо друго този който събира таксата каза че предния ден искарали един шаран май до колкото разбрах 1,2кг да и да ви кажа имаше една компания на другия бряг които бяха нощували там вдигаха адски много шум изпонапиха се и върха беше като искараха една траба като тези по мачовете и започнаха да я надуват и да се мъчат да пеят някви чалги ко да ви кажа кошмар
това е от мен за николаевка късмет на всички и се надявам и други да пишат каде са били[/q
труден язовир но при добра слука сум имал много добри резултати
това е от мен за николаевка късмет на всички и се надявам и други да пишат каде са били[/q
труден язовир но при добра слука сум имал много добри резултати
-
- новобранец
- Обратна връзка:
ще помоля ако някой ходи на пода да пише дали през забраната ще дават да се лови че други години е било забранено
благодаря предварително
благодаря предварително
Purko, днес минах покрай Пода - разрешено си е със стандартните условия и имаше хора. Аз ходих преди няколко седмици и бях адски разочарован. Писах по-рано за това. М/у другото, с теб сме се засичали там-по това време миналата година, нямах кеп и ми помогнахте с твоя приятел да извадя два шарана по около 2.5 кг. Вие тогава отразихте няколко по-големи. Та сега Пода ми се видя яко обран - незнам дали е истина, ама аз така мисля. Бях днес на водоема на Лалов (след Пода) - бях там в 9.00ч. Опитвах на каво ли не ! Имаше единични удари, и то адски леки (на таранки - нищо по-сериозно) но не ивадих нищо. За два удара съм сигурен че имах риба но закачките по дъното са отвратителни (късах пружини, куки и олова около 5-6 пъти) и след закачане имаше късан ена кордата. Към 15.00 се появи сериозен облак и не рискувах да остана повече. Метнах една плувка с директна петица на червей с мн. малка кука, за да има какво да правя, ловяха се постоянно малки таранки и малки шаранчета (по 10 см). Общо взето - кофти ден !! Абе май снимката от аватара ти е точно от оня излет на който се засякохме.....почти съм сигурен.
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
-
- новобранец
Аз смятам да ходя утре сутрин на Засмяново на развъдниците преди години имаше много червеноперка и шараниhunt-fish написа:Колеги ходих на Засмяново на големия язовир. Нивото на язовира е паднало много, не че и преди имаше много вода в него ама тази година сигурно е 50см. целия. Та миналата година хващах хубави таранки там на пружина с качамак. Ама сега само баушки и то доста дребни. Някой имали инфо за развъдниците там край пътяНека ако някой е ходил да драсне два реда.Мерси
Утре вечер ще пиша что случилас
-
- вече хвърля и на тежко
Миналата неделя ходихме , аз май бях писал . Хората вадеха шаранчета по 1 - 1,5 кг. Наистина дребните рибки са досадни , но това е положението - по-големи куки и стръв и си ти .purko написа:ще помоля ако някой ходи на пода да пише дали през забраната ще дават да се лови че други години е било забранено
благодаря предварително
Според пазачите там са вадили зарибителен материал от левия гьол , и всичко над кило са го пуснали в спортния риболов .
преди два дни бях на одринци,риболова е разрешен,5левчета на човек,излиза хубава таранка само на дано.наи вече на бял червеи.
-
- вече хвърля и на тежко
Номерът е невалиден , ще търсим други телефони .vinil написа:И после сподели. Успех !zorod написа:Vinil , благодаря за телефоните за буйново ,ще ги пробвам празниците .
наистина номерът е сгрешен.zorod написа:Номерът е невалиден , ще търсим други телефони .vinil написа:И после сподели. Успех !zorod написа:Vinil , благодаря за телефоните за буйново ,ще ги пробвам празниците .
Вчера се вдигнахме и отидохме да видим как е положението . Започват да пускат от 7.00 сутринта , такса 3лв на човек(без значение от брой въдици) и после рибата се плаща, но не запомних колко защото аз риба не вземам.
Язовирчето е наистина за пример, чисто , подредено , беседки пейки, навеси , абе всички условия за перфектният излет.И сега най-важното: 15мин след като хвърли въдиците си един от моите хора, последва жесток удар, около 10мин борба и малко преди да влезе в кепа скъса. Беше над 5-ца, амурче. За цял ден изкарахме доста шаранчета до около 2кг и едно 3кг.След обяд се активизираха отново амури и искарахме един 4кг, 3,5кг и един 4,5кг.Колеги до нас искараха 5кг амурче на плувка на бял червей.Ние основно ловихме на суха царевица, бял, торен и една въдица на ппротеиново топче, която се отбеляза само веднъж с шаран 3кг.
Имам само една единствена забележка : разрешават тралът.Много тъпо. Идват местни хора и за 2 часа обикалят целия язовир с търмъците. Тръгват си с по 3-4 толстолопа по около 5кг.Веднага попитах какво става и защо им разрешават да тралят , а пазачът отговори само: " защо не, това е демокрацията"
Ако забранят да се трали , това ще е перфектният язовир , нищо , че е на 105км от Варна.
Казаха , че има и таранка, но ние не изкарахме нито една.Има и раци, което си е проблем до някъде, но не толкова голям проблем като на Николаевка.
Язовирът е разрешен за риболов само през почивните дни от 7 до 7.
Актуалният телефон е :0899937779
П.С: Пътят, по който се стига е в окаяно състояние, всъщност то път няма а е един черен , каманци, бабуни , ужас, така, че ако сте с ниска кола като мен Ви съветвам да намерите заобиколния път през следващото село.
[quoteП.С: Пътят, по който се стига е в окаяно състояние, всъщност то път няма а е един черен , каманци, бабуни , ужас, така, че ако сте с ниска кола като мен Ви съветвам да намерите заобиколния път през следващото село.niki84 ][/quote]
Ники84,не си минал по правилният път,трябва да хванеш пътя за София и след язовир Фисека който се вижда от пътя свиваш първата отбивка в дясно и после на първото кръстовище пак в дясно и стигаш до язовира.Пътя е много по-добър и аз първия път като ходих се обърках.Вие къде бяхте на плиткото или на дълбокото,че аз миналата седмица ударих греда на плиткото.
Ники84,не си минал по правилният път,трябва да хванеш пътя за София и след язовир Фисека който се вижда от пътя свиваш първата отбивка в дясно и после на първото кръстовище пак в дясно и стигаш до язовира.Пътя е много по-добър и аз първия път като ходих се обърках.Вие къде бяхте на плиткото или на дълбокото,че аз миналата седмица ударих греда на плиткото.
[quoteП.С: Пътят, по който се стига е в окаяно състояние, всъщност то път няма а е един черен , каманци, бабуни , ужас, така, че ако сте с ниска кола като мен Ви съветвам да намерите заобиколния път през следващото село.niki84 ][/quote]
Ники84,не си минал по правилният път,трябва да хванеш пътя за София и след язовир Фисека който се вижда от пътя свиваш първата отбивка в дясно и после на първото кръстовище пак в дясно и стигаш до язовира.Пътя е много по-добър и аз първия път като ходих се обърках.Вие къде бяхте на плиткото или на дълбокото,че аз миналата седмица ударих греда на плиткото.[/quote]pavlin_r написа:[quoteП.С: Пътят, по който се стига е в окаяно състояние, всъщност то път няма а е един черен , каманци, бабуни , ужас, така, че ако сте с ниска кола като мен Ви съветвам да намерите заобиколния път през следващото село.niki84 ]
Ние бяхме почти по средата. Колегите , които бяха на плиткото нямаха късмет цял ден. И миналата година ли тралът е бил разрешен?
аз в carp.bg бях пуснал мисля една тема за Буйново,но миналата година беше разрешено траленето само от другата страна,което пак е дразнещо защото като ти дойдат насреща селяните и ми идва да сложа едно олово 200гр и да почна аз да ги траля,но иначе язовира си остава един от фаворитите ми където за един ден можеш да преживееш много емоции.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Радвам се че някаде се пак има и хубави язовири трябва да го пробвам някой път благодаря на колегите за информацията
Аз вчера ходих на пода за мое са желение нямахме късмет за цял ден от 7,00 до 16,00 с 6въдици на дъно на царевица хванахме 3-4 шаранченца от 50грама до 500грама резултата на колегите беше подобен с едно изключение до нас колегата хвана един шаран околу 3кг това е от мен късмет на всички
Аз вчера ходих на пода за мое са желение нямахме късмет за цял ден от 7,00 до 16,00 с 6въдици на дъно на царевица хванахме 3-4 шаранченца от 50грама до 500грама резултата на колегите беше подобен с едно изключение до нас колегата хвана един шаран околу 3кг това е от мен късмет на всички