Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Петърч?
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Петърч?
Колеги,дайте малко инфо за Петърч/шоколада/ ,условия,цени и т.н,че не съм ходил там от 3 год? Благодаря предварително! Може и за Храбърско? Или Безден-скарите?
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Re: Петърч?
Привет колега, преди около три седмици бях там отидох към 7 чеса и да знаеш че едвам си намерихме 3 ма човека място,иначе като условия 3 лева на пръчка шарана 4 кинта щуката маи е 7 а амура маи също беше 7 но там са много големи се трофеини екземпляри,щом си ходил там знаеш няма смисъл да ти казвам повече освен че шоколада бая го занемерил имаше около 30 човека можеби до към 15 чеса бяха извадени 2 шарана 1 щука и на един 1 пич пръчката му замина предполагам се сещаш кои го е на правил,колега ако ходисш пиши след тва да кажеш каракудата да ли тръгнала.
колега миналата седмица бях на Перърч вкарвах с лодка за шаран но нямах удар цял ден за сажаление но и никои не беше хванал .А цените са както колегата ти е казал 

-
- разбира нещата
Благодаря колеги,мен ме интересува щуката и каракудата,четох по форумите,че колега е хванал за 3 часа-3,5 кг каракуди тези дни,шоколада малко е променил условията,но аз преди 3-4 години бях много доволен от там,ловил съм шаран 9 кг,сом 18 кг и трофейни щуки. Несъм стъпвал там от последният път,когато за да помогна и спася 1 митничарско чедо,аз поднах във водата,а беше февруари месец
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
- lina
- ще става разбирач
Когато за последно ходих на Петърч / точно преди една година/ се носеха слухове, че ще го унищожават - ще го пълнят с пясък. Нормално е да се занимари, ако наистина го очаква такава съдба.
А ТИ ИЗПРАТИ ЛИ СВОЯ EMAIL ДО МЕДИИТЕ? ПОМОГНА ЛИ?
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина