Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
- versace
- вече хвърля и на тежко
Re: руская рибалка 2.0
Интересното е че на Черно Море има две локаций които са на Българска територия 

-
- новобранец
някой има ли идея на коя локация на черно море са хваща морской черт 

колеги а съкровищата къде се закачат 

-
- вече хвърля и на тежко
До сега никой не се е похвалил.Шанса е мнооого малък по принцип.По-добре си лови скъпи риби, по-бързо ще докараш пари, отколкото ако разчиташ на съкровище.Пък ако е рекъл господ да удари....stoianss написа:колеги а съкровищата къде се закачат

в папката на играта при снимките на рибите има и някаква снимка на карта локация със съкровище а тя ли къдее
ми на туманние дали дава доста добре - за ден хванах около 5-6 зачетени (2х50кг) и още толкова незачетениsmirnoff91 написа:някой има ли идея на коя локация на черно море са хваща морской черт
на донка на живец
Reo - с коя версия си - дай го това българско меню бре
аз не бях срещал на 2.2 българско меню
може и снимките
може и снимките

-
- новобранец
първо да благодаря на гоголтд мерси брато и да питам вече печеля 3 поредни турнира и след тва не ми дава да сейфна (да запаметя) някой да има идея

хм - на мене ми се случи веднъж - тогава се опитах да се запиша през време на турнираsmirnoff91 написа:първо да благодаря на гоголтд мерси брато и да питам вече печеля 3 поредни турнира и след тва не ми дава да сейфна (да запаметя) някой да има идея![]()
![]()
после не съм се опитвал да се записвам докато трае турнир и не съм имал проблеми.....
незнам дали това е причината
може някой друг да знае повече за този проблем....
-
- вече хвърля и на тежко
ето българския Text файл :gogoltd написа:Reo - с коя версия си - дай го това българско меню бре
може и снимките
http://4storing.com/3vlip7/e1077c96b86c ... 45bcd.html
Ето и архивирани картинки за риби в Амазонка и Черно море:
http://4storing.com/folgfk/c25430e30806 ... 23f7d.html
http://4storing.com/kxfo1q/2aa344f5ee8f ... e36d0.html

-
- новобранец
имах предвид след като изтече турнира вече е спечелен и не дава да сейфниш за тва питахgogoltd написа:хм - на мене ми се случи веднъж - тогава се опитах да се запиша през време на турнираsmirnoff91 написа:първо да благодаря на гоголтд мерси брато и да питам вече печеля 3 поредни турнира и след тва не ми дава да сейфна (да запаметя) някой да има идея![]()
![]()
после не съм се опитвал да се записвам докато трае турнир и не съм имал проблеми.....

за същото става въпрос - после след турнира не ми даде да се запишаsmirnoff91 написа:имах предвид след като изтече турнира вече е спечелен и не дава да сейфниш за тва питахgogoltd написа:хм - на мене ми се случи веднъж - тогава се опитах да се запиша през време на турнираsmirnoff91 написа:първо да благодаря на гоголтд мерси брато и да питам вече печеля 3 поредни турнира и след тва не ми дава да сейфна (да запаметя) някой да има идея![]()
![]()