НС 5 започна вчера в 4:15 часа с ракия и китари !!!

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
XauBaHkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: НС 5 започна вчера в 4:15 часа с ракия и китари !!!

Мнение от XauBaHkO »

Само се дръжте , аз утре съм на сватба от 16:00 . ако съм в състояние да гледам след сватбата .... направо идвам , ако ли не ... понеделник съм цъфнал да ви будя !
Изображение
СЪНДИ

Мнение от СЪНДИ »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Срещата върви с пълна сила.Всички се намяткахме като кирки :partyman: :smt035 :smt034 :smt030 :goodman: :lol: :lol: :lol:
аз избягах и се крия на стената че то няма издържане.Довечера по-малко пиене ще има и само ще ги гледам от страни.То,мойто сие мамата ...дрън-дрън,не пия,не пия па кат скъсам синджира не е за приказване.Добре че има само две -три големи срещи иначе ще се спиртосаме.И така,китари,акордеони,песни и танци на народите имаше снощи.Не липсваха и акробатични номера от страна на по-нетренираните колеги но снимки ще има по-късно че операторите бяха много пияни :lol: :lol: :lol: Айде чао за сега и се пригответе за следващата среща.И стига сте плакали с крокодилски сълзи че направо ме разчувствахте :lol: :wink: :drinkers:
Любак,шапка ти свалям за страхотната организация и дълбок поклон :prayer: Снощният купон беше на върхъ.Но за мое голяма съжеление ми се наложи,спешно да се прибера в София. :smt023Все така да си гостоприеемен. :smt035
Ето и малко снимки:ИзображениеБазовият лагерИзображениеМалко КастингИзображениеПристигащи Колеги И обмяна на опитИзображениеБургаската група в далечинаИзображениеМного сърцати момчета.ИзображениеСъжелявам за качеството на снимките но ги правих от телефона.Апаратчето даде фира от дъждът.Колеги и Колежки ако имате възможност,събирайте багажа и там на НС 5.
Аватар
liubak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от liubak »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Срещата върви с пълна сила.Всички се намяткахме като кирки :partyman: :smt035 :smt034 :smt030 :goodman: :lol: :lol: :lol:
аз избягах и се крия на стената че то няма издържане.Довечера по-малко пиене ще има и само ще ги гледам от страни.То,мойто сие мамата ...дрън-дрън,не пия,не пия па кат скъсам синджира не е за приказване.Добре че има само две -три големи срещи иначе ще се спиртосаме.И така,китари,акордеони,песни и танци на народите имаше снощи.Не липсваха и акробатични номера от страна на по-нетренираните колеги но снимки ще има по-късно че операторите бяха много пияни :lol: :lol: :lol: Айде чао за сега и се пригответе за следващата среща.И стига сте плакали с крокодилски сълзи че направо ме разчувствахте :lol: :wink: :drinkers:
Абе Адаш, въдвори малко ред там. Ето и Марко идва на помощ :smt075 , строг но справедлив. То след толкова пиене ще вземат да се отвратят . Какво ще правят на другите срещи, ще плетем или бродираме? :?: :smt017 :roll:
kaloyan-stz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kaloyan-stz »

И аз бях,и аз видях :D Запознах се с доста колеги,с някои се познавах и преди!Радвам се че ви видях и доскоро! :drinkers:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Адаш,оставил съм ги от вчера на самотек че имам проблем за решаване.Тази вечер обаче съм на линия и ще им намаля дажбите на тези които прекаляват :lol: :lol: :lol: Има обаче един проблем,всички държат здраво фронта и никой не два на заден :rolleyes: :shock: :roll: Мисля си ,да викам ли доктор с линейка да има покрай нас че знае ли се :lol: :lol: :lol: :wink: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Йордан Марков
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Йордан Марков »

Малко снимки и от мене
Снимките са от събота и неделя и раздаване на купите

Снимите са Тук
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Боката
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Боката »

Изображение
Изображение

В стил"Ти мен ууувазжавашли ма...бе" :lol:
Последно промяна от Боката на Нед Май 03, 2009 2:50 pm, променено общо 1 път.
Боката
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Боката »

jordanmarkov написа:Малко снимки и от мене
Снимите са Тук
Само не ми е ясно дисциплината.Имам някакви съмнения :drinkers: ама па моя да бъркам???
Последно промяна от Боката на Нед Май 03, 2009 2:46 pm, променено общо 1 път.
valmet
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valmet »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Адаш,оставил съм ги от вчера на самотек че имам проблем за решаване.Тази вечер обаче съм на линия и ще им намаля дажбите на тези които прекаляват :lol: :lol: :lol: Има обаче един проблем,всички държат здраво фронта и никой не два на заден :rolleyes: :shock: :roll: Мисля си ,да викам ли доктор с линейка да има покрай нас че знае ли се :lol: :lol: :lol: :wink: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Бат Любо,ще намалиш дажбите на тези които останаха,а на тези които току-що се прибраха и ще ви подкерепят от домовете си? :roll: :drinkers:
Приятно прекарване на пристигащите днес!
По-топло посрещане и такива купони скоро не е било,благодаря Ви колеги,и най-вече на Бат'Любо! :drinkers:
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Добро купонче се получи! :D Благодарско на всички присъстващи,както и на Любича за перфектната организация.Благодаря и на колегата valmet от Стамболийски,с който пътувахме заедно.Изключително точен и свестен човек.Да се надяваме,че и на другите срещи ще идва.СНИМКИ ще кача после,като ги обработя.Имам вероятно около 250 :lol:
TICA FAN
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Купона си беше супер. Чакаме Никито със снимките :drinkers:
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

И ний чакаме. :D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Вуйчо Ваньо
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Вуйчо Ваньо »

:drinkers: :drinkers: :drinkers:
Йордан Марков
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Йордан Марков »

monilom написа:
jordanmarkov написа:Малко снимки и от мене

Снимите са Тук
Майко представям си Митко как се е облизвал покраи тая наденичка. :lol:
:smt040 :smt040 :smt040
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Бивака! :roll: Утре пак съм там! :lol:
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wxIcNx6mCX8&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wxIcNx6mCX8&hl ... 2=0x4e9e00" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”