Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Запалена риболовка
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Запалена риболовка
Миналата година ходихме на Любен , много малко вода имаше и нищо не хванахме ,но сега може да е различно разбира се
- borislav58
- сериозен играч
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=23496DANI65 написа:Миналата година ходихме на Любен , много малко вода имаше и нищо не хванахме ,но сега може да е различно разбира се
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Благодаря , мястото изглежда страхотно, ще го посетим
Добре дошла колежке.Друго прекрасно място е Езерово
В момента там е и половината форум,защото се провежда Национална Среща 5 и е голям купон
.Успех
.

Никога на колене пред когото и да е.
- lina
- ще става разбирач
Добре дошла, Дани, надяваме се скоро да ни радваш с хубави репортажи.
А ТИ ИЗПРАТИ ЛИ СВОЯ EMAIL ДО МЕДИИТЕ? ПОМОГНА ЛИ?
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
-
- разбира нещата
МИСЛЯ ЧЕ НА ТРУД Е ДОБРЕ
Последно промяна от borislavvasilev на Нед Май 03, 2009 3:55 pm, променено общо 2 пъти.

БАЙ-100-ЯН
Дани,за каква риба ще ходите?Дребно на плувка или чакате едро на дъно? Язовири и места около Пловдив и Асеновград,колкото искаш.Нови Извор ,Леново,Езерово,Брягово,Любен,Труд ... все места,където най-малкото ще направите доста каракуда. 

TICA FAN
- borislav58
- сериозен играч
Колешке Дани да не изгоря от запалката.Чакаме вашите риболовни излети както ги обещахте.
Разказала съм във нова тема Леново 03,05,2009
Здравейте , току ще се върнахме от язовир Леново . Докато стигнем до него малко се окаляхме но си заслужаваше. Времето беше разкошно , атмосферата чудесна, наоколо имаше много колеги . Още със първото хвърляне и каракудките започнаха да се обаждат. Аз съм от рибарките които обичат да кълве постоянно ,дори и да е дребна рибата. Не обичам да чакам цял ден за един шаран.Така ,че днес много ми хареса риболова. Аз налових около 4 кг каракуда , а мъжът ми около 5 кг. Кълвеше дори на царевица . Хвърляхме и на дънни ,но нищо.Много се надявах да се покаже и някой друга рибка за разнообразие , но уви ....
- borislav58
- сериозен играч
Колежке нали ви предложих да пробвате тук http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=23496DANI65 написа:Здравейте , току ще се върнахме от язовир Леново . Докато стигнем до него малко се окаляхме но си заслужаваше. Времето беше разкошно , атмосферата чудесна, наоколо имаше много колеги . Още със първото хвърляне и каракудките започнаха да се обаждат. Аз съм от рибарките които обичат да кълве постоянно ,дори и да е дребна рибата. Не обичам да чакам цял ден за един шаран.Така ,че днес много ми хареса риболова. Аз налових около 4 кг каракуда , а мъжът ми около 5 кг. Кълвеше дори на царевица . Хвърляхме и на дънни ,но нищо.Много се надявах да се покаже и някой друга рибка за разнообразие , но уви ....
Да ,колега , видях че ми предложихте на Старосел ,но решихме да го оставим за друг път защото станахме късно и ни се видя доста далече.Но някой ден наистина ще отидем там
аааааааа колега Борислав58 какви са условиятна на язовир Раковица
- borislav58
- сериозен играч
А ето значи нищо не си прочела първия път. Значи таксата е 5 лв и килото на шарана е 4 лв. Каракудата е бонус има още пастърва и амур.Значи шараните са страшни дърпачи можеш да си правиш кефа и да пускаш.Съшо има много готина природа язовира е балкански рибата ако я ядете е с добър вкус . Преди язовира има винарска изба след избата могила с тракийски находки .Немога да ви опиша всичко трябва да се посети за да се види.Наслука и натисни сините неща на предишната тема която ти изпратих.DANI65 написа:Да ,колега , видях че ми предложихте на Старосел ,но решихме да го оставим за друг път защото станахме късно и ни се видя доста далече.Но някой ден наистина ще отидем там
-
- научил се да хвърля
идете на тополовоDANI65 написа:Здравейте колеги ,позволявам си да ви наричам така ,защото съм много запалена по риболова. Винаги аз съм инициаторката за риболовните излети със мъжа ми и децата , или със приятели. Тази година още не сме открили сезона защото не знаем къде да отидем .Моля ако знаете къде кълве рибата около Пловдив или Асеновград да ми кажете ,за да отидем. Благодаря ви предварително.