Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

на платено
- dimitarkosev
- новобранец
на платено
Днес ходихме на едно платено водоемче ....Бургас-магистралата-Карнобат и на около 4-5 км преди Венец има едно крайпътно заведение свихме покрай него и по черния път отидохме на водоема.....плаща се по 5 лв на човек без ограничение за броя пръчки...цена на рибата - каракуда(таранка)-1.5лв шаран - 4лв щука - 6лв
Отидохме към 11ч и си тръгнахме около 16:30.....На плувките нищо ( е две малки шаранчета - ама наистина малки около 10см)....На дано на царевица с аромат на мед - монтирани на косъм и на фидер няколко шаранчета

Колегата и жена ми хванаха по 2 , аз 1 ама най-големия
Хареса ми на водоемчето, че е чисто, всеки си обира боклуците, и няма каракуда/таранка (поне на нас нито веднъж не ни клъвна, май и на съседите )
P.S. Вчера ходихме за сафрид до Созопол на Германката ама освен много дъжд и вятър нищо друго не хванахме...е поне се нарадвахме на делфините и гледката

Отидохме към 11ч и си тръгнахме около 16:30.....На плувките нищо ( е две малки шаранчета - ама наистина малки около 10см)....На дано на царевица с аромат на мед - монтирани на косъм и на фидер няколко шаранчета

Колегата и жена ми хванаха по 2 , аз 1 ама най-големия

Хареса ми на водоемчето, че е чисто, всеки си обира боклуците, и няма каракуда/таранка (поне на нас нито веднъж не ни клъвна, май и на съседите )
P.S. Вчера ходихме за сафрид до Созопол на Германката ама освен много дъжд и вятър нищо друго не хванахме...е поне се нарадвахме на делфините и гледката

Sutor, ne supra crepidam !(Обущарю, не отивай по горе от обущата!) - или с други думи казано "Не говори за неща, които не разбираш!"
-
- разбира нещата
- flyester
- разбира нещата
Re: на платено
Браво добър излет 

- borislav58
- сериозен играч
- Живко Василев
- разбира нещата
Браво Митак. Много се радвам да те срещна тук
. Вчера и аз бях на германката и хванах една чиния сафрид, после на платено ама там не е много интересно.
Поздрави

Поздрави

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
- dimitarkosev
- новобранец
и аз се радвам да се "видим" Живко...ходим на платено заради забраната, пък на морски риболов съм много бос, тъй че колегата Краси се казва ме учи на туй-онуй другата или по-другата седмица се надява да излезе платерината и ще ме води...може да си ударим една среща и да заформим един риболов , пък ако и Емо се съгласи да дойде ще е весело....уффф само да мине таз забрана и бегом към Овчарица ...
Sutor, ne supra crepidam !(Обущарю, не отивай по горе от обущата!) - или с други думи казано "Не говори за неща, които не разбираш!"
- Живко Василев
- разбира нещата
А за щуки някой пробвали. Има ли я няма ли я там 

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
- lina
- ще става разбирач

А ТИ ИЗПРАТИ ЛИ СВОЯ EMAIL ДО МЕДИИТЕ? ПОМОГНА ЛИ?
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
- dimitarkosev
- новобранец
казват ,че има синът на собственика пробва ама каза , че сутрин рано и надвечер може да ти удари...съседа до нас скъса 4 воблера щото доста кореняци и клони има в ръкавчето, следващият път отивам по-рано и ще видим
- Красимир Атанасов
- учете се от него