Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

напдпревара за победа 4
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
Re: напдпревара за победа 4
Тчно за това става въпрос нали!!!! Това не ти попречи да участваш.А мисля че това е била 1 от причините да седиш сега на платформа!!! Ако не греша?

това не е хоби!!А си е чиста БОЛЕСТ
- CrossFire
- разбира нещата
Винаги съм мечтал за платформа, или поне от момента когато признах пред себе си предимствата й пред кофа от латекс и кутия за инструменти в която си прибирах такъмите.4u6kata написа: Това не ти попречи да участваш.А мисля че това е била 1 от причините да седиш сега на платформа!!! Ако не греша?![]()
![]()
![]()
Платформата не е зависима от към щека, но обратното....
Дори и сега да не разполагах с платформа, щях да мисля как да натрия носа на някой щекар. Въпроса е да се амбицираш по някакъв начин, а не само да се отчайваш от заобикалчщата те обстановка.
Дори сега, когато нямам щека мисля варианти как да пратя зад мен някой "превъзнесен", но винаги се интересувам ЗАЩО става така и ЗАЩО някой хваща повече от мен при "уж едно и също". Никога не се оправдавам скъсмета......................
абе сега се връщам от

лека

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Много различна прогноза чета за времето.В синоптик дават слънчево,по разни други дъждове,ако ще вали какво правим.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Опъваме чадъри и ...дърпаме риби! Само дано не гърми!butnik: Много различна прогноза чета за времето.В синоптик дават слънчево,по разни други дъждове,ако ще вали какво правим.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
А калта,а и колко имат чадъриFor написа:Опъваме чадъри и ...дърпаме риби! Само дано не гърми!butnik: Много различна прогноза чета за времето.В синоптик дават слънчево,по разни други дъждове,ако ще вали какво правим.
-
- разбира нещата
butnik написа:А калта,а и колко имат чадъриFor написа:Опъваме чадъри и ...дърпаме риби! Само дано не гърми!butnik: Много различна прогноза чета за времето.В синоптик дават слънчево,по разни други дъждове,ако ще вали какво правим.

Момчета, вали невали, купона трябва да тече
! Като няма чадъри има дъждобрани
Живи и здрави! Кал на стената няма и нема да се плашите
!

Джек, то вярно, че няма кал на стената. Лошо ще е, че няма да можем с колите да стигнем до самата стена, заради калта - разбира се, ако вали, но ще поносим повечко и това е!4i4o djek: Кал на стената няма и нема да се плашите
Ще му мислим, ако вали! То валенето е Божа работа, ние да си гледаме нашите земни въпроси

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Големи артисти,аз мисля от далече,как ще стигнеш до другия край на стената с хвърчене ли,или на пътя отгоре е сухо.
Там трудно ще закъсаш,заради кал.Целия път до язовира е с трошлякFor написа:Джек, то вярно, че няма кал на стената. Лошо ще е, че няма да можем с колите да стигнем до самата стена, заради калта - разбира се, ако вали, но ще поносим повечко и това е!4i4o djek: Кал на стената няма и нема да се плашите
Ще му мислим, ако вали! То валенето е Божа работа, ние да си гледаме нашите земни въпроси![]()
![]()
!
За ваше здраве, приятели!

- CrossFire
- разбира нещата
Днеска от майна-таун окопирали мястото за турнир като хамериканци талибански лагер.
И а да надникна в кофата с манджата и веднага с кърпа я покриват........"аааа ние тука с хлебец и кюспе си фатаме ама не излиза"
А отстрани едни ластици, едни чудесии гънат болонезите, а после "не бе то чаушан ама се дърпа повече".

И а да надникна в кофата с манджата и веднага с кърпа я покриват........"аааа ние тука с хлебец и кюспе си фатаме ама не излиза"
А отстрани едни ластици, едни чудесии гънат болонезите, а после "не бе то чаушан ама се дърпа повече".

Има нещо вярноCrossFire:
Днеска от майна-таун окопирали мястото за турнир като хамериканци талибански лагер.

Направихме някои тестове

Групата беше съставена от: Чичо Джек, Чушката, Дидко и неустоймото Пепи, заедно с чаровната им дъщеря Евелина. по-късно се появиха и други герои, познати на форумната аудитория

Пристигнахме не в най-ранни зори - някъде около 9.30 ч....Но по-добре да ви покажа и някоя снимка

Возилото ни - на Джек Зафирата с нов багажник, закупен нарочно за риболовните пособия на групата:

малко съм се натоварил

- общ план на сцената за предстоящата на 10-ти надпревара.

около два часа подготовка под зоркото око на Чичо Джек и Пепи

Чушката, инструктиран от вещия Джек

Настанихме се - всеки според необходимостите:
някои така:

други:

трети с по-важни неща:

По-късно към нас се присъедини и ... познайте кой:

Естествено с всичко необходимо за риболов

Разбира се, като един чирак отстъпих на майстора:

Той ги почна...аз само му наливах бирата

допитвах се и по някои въпроси

Дидо за около час направи необходимото и разбра каква тактика и стратегия да прилага на десети и остави слепците в мрака

Хванахме по някоя риба:

Няма да е много лесно на стената следващата неделя - не тръгвайте с големи кошници...
На стената бяха и съфорумците:

Биндер - беше доволен- спотаен най-вдясно...

Чичо Джек разпънат на уип

Това е Владо - приятел извън форума. Много добре се представи с директен седмица

ето това направи за около четири часа:

Това е обстановката. Изводите са:
Трябва да се тренира повечко

стената ще ни чака...
-
- фен клуб-скобар
Малко започна да се преекспонира това състезание.
От обикновенна среща на съфорумци,да пият по бира и да се опознаят ,се превърна в ебати и надпреварата.
Много сте се нахъсали , това майните
.
От обикновенна среща на съфорумци,да пият по бира и да се опознаят ,се превърна в ебати и надпреварата.
Много сте се нахъсали , това майните

то това нахъсаното винаги си е било в кръвта ни !! нямаше и 10 мин след като напуснахме обекта и вече се зимаше решение за следваштия излет! къде за кво на кво и т.н.т !! моито инфо е скромно но все пак ще споделя!!при мен рибата кълве на торен на захраненото петно, дълбочината по преценка от ваша страна и сондиране! "

това не е хоби!!А си е чиста БОЛЕСТ