Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Шаранджийски прът
Модератор: sapuna
- S.Koychev
- разбира нещата
Шаранджийски прът
Малко помощ при избора на шаранджийка , 3.9 м. и на 3 секции дайте предложения до 100 лв.
и макара подходяща за пръта до 70-80 лв.

Ribarche
Re: Шаранджийски прът
Туй риболова не е за мен 

Иди в магазина на Тодор Брадата там ше намериш квот ти тряя само му кажи какво и до колко пари аз съм много доволен досега не ме е подвел
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
- ribar4eto_ot_selo
- научил се да хвърля
Предлагам ти Шекспир Кърпи Карп. От 3 дена съм с такива перфектни леки и здрави сопи. Нямат равни!!!
ДА и има Мавери там , като онези , с които бях онзи ден
!!!

Туй риболова не е за мен 

- svetlio86
- ще става разбирач
Аз бих заложил на Еврохолд Капиталкарп!!Имам такъв и съм много деоволен от него
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

А ако изкаш изчакай да видиш до няколко дни ще ми пристигнат сопите от щатите шимано ама са на 3 метра 2 снадки обаче са ненормални мога да ти уредя 2 или 3 щот 2ма колеги се отказаха да ги зимат и ше ми артишат като макарата дето съм я пуснал
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Съобразявайки се с изискванията ти спрямо пръчката,мисля че това е твоят вариант K-KARP DRAKE
И все пак-предпочитан риболов,гонене на дистанция,използвани тежести и натоварване на сопата?Това са доста важни моменти при избора на една пръчка!
И все пак-предпочитан риболов,гонене на дистанция,използвани тежести и натоварване на сопата?Това са доста важни моменти при избора на една пръчка!
- zarganski
- ще става разбирач
Имам такава, бюджетна въдица е, но не е лоша. Даже за парите си е страхотна. Честно казано т.нар. криза ме цака здраво. И аз искам:sapuna написа:мисля че това е твоят вариант K-KARP DRAKE
.Benicio написа: шаранджийка , 3.9 м. и на 3 секции дайте предложения до 100 лв.и макара подходяща за пръта до 70-80 лв.
ама няма

Иначе за макарите имаш избор, но за читава 3,9 м на 3 секции, май до 100 лв няма брат

Ето ти и макара XANTHOS BRS 660 и такава имам, добра е гаранция, предполагам 10 - 20 лв над бюджета няма да са проблем?
if there is no fishing in paradise, i am not going!!
Аз пък нямам такъв ама бих си купил (като мине кризата)Аз бих заложил на Еврохолд Капиталкарп!

Колега , що ще дириш при Тошко Лъжата , като в ямбол е склада и фирмения магазин на Видракс , малко по-известни от Тошко ми се струва.
The worst day of fishing is better than the best day of working!
http://www.vidrax-fishing.com
http://www.vidrax-fishing.com
Айде без скрити реклами лично аз съм много дововек от стоки които съм купил от магазина на Барадата .всеки си има предпочитания
- carpsliven2
- сериозен играч
Виждал съм стоки на Видракс в магазина на Тодор Брадата.. и тва е много лоша черта да плюете ваши клиенти и колеги... незнам кой е написал този пост от името на Видракс .. но става излагация за фирмата.Vidrax написа:Колега , що ще дириш при Тошко Лъжата , като в ямбол е склада и фирмения магазин на Видракс , малко по-известни от Тошко ми се струва.
п.п. Тодор Брадата е уважаван колега и в Сливен

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува