Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Как е положението на Бегуновци и Извор брезнишко
Модератор: sapuna
Как е положението на Бегуновци и Извор брезнишко
Колеги интересува ме положението на Бегуновци и Извор брезнишки регламент,риби,стръв и тн.Благодаря.
Re: Как е положението на Бегуновци и Извор брезнишко
колега на бегуновци вече нама арендатори те изловиха с мрежите есента и си оставихъ тъка че незнам дали останал риба .касмет 

Някои не го ли е взел,жалко за най хубавия водоем вПернишко.
-
- фен клуб-скобар
бегуновци вече е на ловните и са зарибили с шаранчета обаче за сега е забранено там не знам до кога
и по добре че е забранено поне ште пораснат и ште носят повече радост на рибарите 

да му писне на човек от алчни арендатори,съсипаха язовир с прекрасни риби,и не знам защо ловното не забрани на арендаторите да източват язовирите когато им е кев.
-
- фен клуб-скобар
зашто ловното не забрани вобште да има арендатори.колко по добре штеше да е всички язовири да са на ловното.
бегуновци на мен лично ми е село и сам много штаслив че вече не е на некви измамници
бегуновци на мен лично ми е село и сам много штаслив че вече не е на некви измамници

-
- фен клуб-скобар
Щото ще останат само слънчевки по язовирите.vizantieco написа:зашто ловното не забрани вобште да има арендатори.колко по добре штеше да е всички язовири да са на ловното.
Здравейте.
Два дни подред бях на Брезнишки извор. Първия 15 - 20 каракудки по около педя. Покрай мен мина една доста едра пъстърва огледа се и си отиде. Собственика каза че е пускал и шаран по 2 кила ама никой не го е виждал. Втория ден на стената не пипна даже и каракудата пак пяколко по едри пъстърви дойдоха до брега. Опитах да хвана една с ръка чак като я пипнах избяга, беше доата мудна. покъсно успях да хвана една около 800 грама пътърва вечерта като я чистих открих че е пълна догоре със царевица буквално ПРЕЯЛА
според мен прехранват рибата и тя не бара да кълве.
Дано съм бил полезен.
Два дни подред бях на Брезнишки извор. Първия 15 - 20 каракудки по около педя. Покрай мен мина една доста едра пъстърва огледа се и си отиде. Собственика каза че е пускал и шаран по 2 кила ама никой не го е виждал. Втория ден на стената не пипна даже и каракудата пак пяколко по едри пъстърви дойдоха до брега. Опитах да хвана една с ръка чак като я пипнах избяга, беше доата мудна. покъсно успях да хвана една около 800 грама пътърва вечерта като я чистих открих че е пълна догоре със царевица буквално ПРЕЯЛА

Дано съм бил полезен.
Никой не я рани!!!ewto написа:Здравейте.
Два дни подред бях на Брезнишки извор. Първия 15 - 20 каракудки по около педя. Покрай мен мина една доста едра пъстърва огледа се и си отиде. Собственика каза че е пускал и шаран по 2 кила ама никой не го е виждал. Втория ден на стената не пипна даже и каракудата пак пяколко по едри пъстърви дойдоха до брега. Опитах да хвана една с ръка чак като я пипнах избяга, беше доата мудна. покъсно успях да хвана една около 800 грама пътърва вечерта като я чистих открих че е пълна догоре със царевица буквално ПРЕЯЛАспоред мен прехранват рибата и тя не бара да кълве.
Дано съм бил полезен.
Те са останали 50 пъстърви и Вие като одите всеки ден по 20 човека с по една кофа захранка... ми чи те си имат до нова година едене тея пъстърви...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
-
- новобранец
колеги в сабота минах кам 10 00 часа покрай язовира и имаше двама рибари
ако е забранено трябва да има контрол ама на Перничани всичко им е позволено
понякога много се ядосвам ,4е сами сме си виновни за вси4ко ,а всв обвиняваме друг
иначе чакам с нетарпение да падне забраната за да посетя язовира е много красив
ако е забранено трябва да има контрол ама на Перничани всичко им е позволено
понякога много се ядосвам ,4е сами сме си виновни за вси4ко ,а всв обвиняваме друг
иначе чакам с нетарпение да падне забраната за да посетя язовира е много красив
Ами ако зачитаме закона няма да сме българи 

-
- научил се да хвърля
Нападки към колеги не се позволяват.
chirusa
chirusa
"За ден на риба, господ два дава"-Мир Богев
- Батко Емо
- разбира нещата
А защо трябва някой да го взема?Иначе хубави водоеми за туризъм в Пернишко са Д.Диканя,Извор-Радомир,Ярловци...за туризъм при това платен!ivan2775 написа:Някои не го ли е взел,жалко за най хубавия водоем вПернишко.