Въпрос за "Sea hawk'

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: Въпрос за "Sea hawk'

Мнение от krokibg »

Направо ме напушва на смях.Никой не мисли явно с главата си.Човека ви казва че както си плували с лодката се разцепило дъното а вие си пишете простотий.Взимат лодките от вън за по 40-50 Евра и ви ги продават по 4-500лв !!! Ега ти и смехорията,просто нямам думи,като чета разсъжденията за такива лодки.Има спасителни пояси които вършат повече работа.Моя съвет е човека да си събере повечко пари и да си купи нещо нормално и по-сигурно.Явно обаче,доста колеги са привържаници на силните усещания но дано не качват децата си вътре !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Bully

Мнение от Bully »

Ендорфин, май пусна темата, за да ни гледа сейра само :D Ако търси сериозен съвет нека да каже за какво му е точно лодката?Може да иска да си лежи на нея в басейна на вилата :wink:
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

:idea:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

:lol: :lol: :lol: Ако е така,дано да му се запуши ваната в тях :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
endorphyn
новобранец
новобранец

Мнение от endorphyn »

Здравейте отново,съжалявам,но не можах да се включа по-рано.Благодаря за всички отговори,а за Киро мога да поясня,че ще ползвам лодката предимно лятото на яз."Ал. Стамболийски" и "Сопот",както и на някои стари корита и баластриери.От Ловеч съм и тези водоеми са ми най-близо.Целта ми достигането на по-недостъпни места за риболов на плувка и по-рядко за захранване и внасяне на дънни въдици.През студените месеци сигурно ще я ползвам инцидентно,а за влачене-едва ли,тъй като поне година -две,няма да мога да си купя двигател.Благодаря и наслука.
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”