Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

нещо за Шабленско?
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
нещо за Шабленско?
нещо за Шабленско?аз сьм от софия,но напоследьк прекарвам там лятото по неколко месеца,ще ми се да си намеря някой който да ме светне как,кьде и по какьв начин там се лови илария,кефал и платерини,щото ми писна да виснем само за каракуди и сомчета по дуранкулак
кьде например в отсечката от Варна до Румьния да се надявам на добро место за гореизброените кефалови-иначе на юг ги знам местата,ама от бургас нататьк,тук сьм едим вид.....новичьк(вьв варненско имам впредвид)

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
От сТюленово като излезеш и хванеш пътя край морето(доста разбит)ще се оглеждаш за паметника на подводничарите.Там слизаш на камъните мястото е удобно ,хвърляш право напред там е пясъчна леха.От лявата страна можеш да мяташ на бомбарда.На сКрапец плажа има едно желязно колело в морето .Заставаш там и мяташ от брега излиза доста илария.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
мерси колега-и двете се оказва ,че ги знам-само,че досега на крапец само киснех в басейна с мастики,а на тюленово-в крьчмата в селото
сега вече ще взема други мерки
кофти ми е и мааалко сьм раочарован,че САМО един човек ми даде сьвет,докато аз винаги помагам за нещо и за някьде ако знам..ама това е друга тема...на бомбарда викаш...ммдаа,сигурно и зарган ще излезе по тоя начин
мерси пак,чао

- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не се корай,че само аз съм ти отговорил там е малко далечко за морски риболов,и времето обикновенно е гадно т.е повечето време духа и дига голяма вълна.Случвало ми се е да бия път до там и да се връщам обратно
поради невъзможноста за риболов.Айде дано имаш късмет.
поради невъзможноста за риболов.Айде дано имаш късмет.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Защо питаш само за кефалови риби . Естакадата на Шабла е едно от местата където излиза най-много сафрид. От нея съм ловил и заргана.
Също така се говори за плажа на Крапец , че излиза най-много калкан. Аз съм планирал едно пътуване до там но наистина там времето е много непостоянно. Друго рибозно място е БОЛАТА. Стига се по пътя за Калиакра, като се отбиваш в ляво малко преди да стигнеш
бариерата на комплекса.Страхотно място - малък плаж с каньони от червени скали от двете страни , капанче с потна бира и две удобни за риболов буни. Наистина ти се чудя как можеш да висиш на този гьол след като морето е до тебе и е пълно с изненади.
Също така се говори за плажа на Крапец , че излиза най-много калкан. Аз съм планирал едно пътуване до там но наистина там времето е много непостоянно. Друго рибозно място е БОЛАТА. Стига се по пътя за Калиакра, като се отбиваш в ляво малко преди да стигнеш
бариерата на комплекса.Страхотно място - малък плаж с каньони от червени скали от двете страни , капанче с потна бира и две удобни за риболов буни. Наистина ти се чудя как можеш да висиш на този гьол след като морето е до тебе и е пълно с изненади.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
не знам колко е едра на север,ама миналата година освен попчета нищо друго нямаше-понеже познавам там двама пича дето са си риболовци професионални аз сьм свидетел на празните им мрежи...не знам на кво се дьлжи-вероятно рибата идва чак кьм края на септември,октомври
ама па един ден като набарахме стадо лихнуси...охааа-тупалки само от полвин кило нагоре,а и имаше там се вьртяха неколко делфина,та може и те да са плашили рибата...бе-рибешка му работа 

- shemet
- новобранец
- Обратна връзка:
приятелю, не само там ,има много места за риболов на север след като излезеш от тюленово по пътя за шабла влез по черния път плътно по морето , там има много места , трябват ти само червеи морски и бомбарда и си ти скоро се надяваме да доиде зарганката малее.....
миналата седмица бях там ама не пипаше, водолазите казваха че са виждали лаврак а и бяха ударили по някоя друга платеринка, за естакадта е затворена но можеш да слезеш на буничката до нея
ПП сори че не съм писал ама сега жлизам за сефте тази година
миналата седмица бях там ама не пипаше, водолазите казваха че са виждали лаврак а и бяха ударили по някоя друга платеринка, за естакадта е затворена но можеш да слезеш на буничката до нея

ПП сори че не съм писал ама сега жлизам за сефте тази година
- radoadvokat
- ще става разбирач
пет кила недей така да обиждаш добрия стар Дуранкулак, виж линка за него. направихме добро откриване. иначе колегата ти каза от паметника надолу има няколко добри места едното е мартините.http://forum.nalov.com/index.php?showtopic=1084&st=0