нещо за Шабленско?

Модератори: emo vasilev, alekst

Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

нещо за Шабленско?

Мнение от Бат Мирче-5кила »

нещо за Шабленско?аз сьм от софия,но напоследьк прекарвам там лятото по неколко месеца,ще ми се да си намеря някой който да ме светне как,кьде и по какьв начин там се лови илария,кефал и платерини,щото ми писна да виснем само за каракуди и сомчета по дуранкулак :lol: кьде например в отсечката от Варна до Румьния да се надявам на добро место за гореизброените кефалови-иначе на юг ги знам местата,ама от бургас нататьк,тук сьм едим вид.....новичьк(вьв варненско имам впредвид)
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

От сТюленово като излезеш и хванеш пътя край морето(доста разбит)ще се оглеждаш за паметника на подводничарите.Там слизаш на камъните мястото е удобно ,хвърляш право напред там е пясъчна леха.От лявата страна можеш да мяташ на бомбарда.На сКрапец плажа има едно желязно колело в морето .Заставаш там и мяташ от брега излиза доста илария.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

мерси колега-и двете се оказва ,че ги знам-само,че досега на крапец само киснех в басейна с мастики,а на тюленово-в крьчмата в селото :oops: сега вече ще взема други мерки :supz: кофти ми е и мааалко сьм раочарован,че САМО един човек ми даде сьвет,докато аз винаги помагам за нещо и за някьде ако знам..ама това е друга тема...на бомбарда викаш...ммдаа,сигурно и зарган ще излезе по тоя начин :roll: мерси пак,чао
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Не се корай,че само аз съм ти отговорил там е малко далечко за морски риболов,и времето обикновенно е гадно т.е повечето време духа и дига голяма вълна.Случвало ми се е да бия път до там и да се връщам обратно
поради невъзможноста за риболов.Айде дано имаш късмет.
Дели
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Дели »

Защо питаш само за кефалови риби . Естакадата на Шабла е едно от местата където излиза най-много сафрид. От нея съм ловил и заргана.
Също така се говори за плажа на Крапец , че излиза най-много калкан. Аз съм планирал едно пътуване до там но наистина там времето е много непостоянно. Друго рибозно място е БОЛАТА. Стига се по пътя за Калиакра, като се отбиваш в ляво малко преди да стигнеш
бариерата на комплекса.Страхотно място - малък плаж с каньони от червени скали от двете страни , капанче с потна бира и две удобни за риболов буни. Наистина ти се чудя как можеш да висиш на този гьол след като морето е до тебе и е пълно с изненади.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Свиркай ДЕЛ и аз ще дотърча от Бургас...все пак друго е майстор да ти покаже удобните места за риболов... :lol:
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Дидо ,специално не съм споменал естакадата на Шабла защото се срути по миналата зима :cry: А беше хубаво място макар ветровете там да се ............. :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

СЕВЕРА никак не е зле май :wink:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

бе аз отивам края на юли-който иска да ми заповяда на гости-пиенето и яденето от мене,сега с тоя пичи грип чувам лоши работи за там ама ще видим-тая естакада верно се е срутила...кофти открихме сезона колеги,кофтии :cry: 2 мрени под кило... :cry:
Аватар
Nasiendo
новобранец
новобранец

Мнение от Nasiendo »

Колега,от Варна на север на всяка една буна има риба.Предимството на буните е че имат подветренна страна,дори и да има буря пак можеш да ловиш.Естествено че по на север рибата е повече и по едра,както и на юг от шибаната Варна.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

не знам колко е едра на север,ама миналата година освен попчета нищо друго нямаше-понеже познавам там двама пича дето са си риболовци професионални аз сьм свидетел на празните им мрежи...не знам на кво се дьлжи-вероятно рибата идва чак кьм края на септември,октомври :roll: ама па един ден като набарахме стадо лихнуси...охааа-тупалки само от полвин кило нагоре,а и имаше там се вьртяха неколко делфина,та може и те да са плашили рибата...бе-рибешка му работа :lol:
Аватар
Nasiendo
новобранец
новобранец

Мнение от Nasiendo »

Лихноси има и във Варна,аз говоря за калкан,лефер,заргана,паламуд,риби за които слушаме само легенди.
Аватар
shemet
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от shemet »

приятелю, не само там ,има много места за риболов на север след като излезеш от тюленово по пътя за шабла влез по черния път плътно по морето , там има много места , трябват ти само червеи морски и бомбарда и си ти скоро се надяваме да доиде зарганката малее.....
миналата седмица бях там ама не пипаше, водолазите казваха че са виждали лаврак а и бяха ударили по някоя друга платеринка, за естакадта е затворена но можеш да слезеш на буничката до нея :)

ПП сори че не съм писал ама сега жлизам за сефте тази година
Аватар
radoadvokat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от radoadvokat »

пет кила недей така да обиждаш добрия стар Дуранкулак, виж линка за него. направихме добро откриване. иначе колегата ти каза от паметника надолу има няколко добри места едното е мартините.http://forum.nalov.com/index.php?showtopic=1084&st=0
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Radoadvokat какво е положенито в момента там :?: Брой въдици,преспивания и от коя страна бяхте застанали :?: Пи там,защото миналата година ми направиха проблем с въдиците от страната на Дуранкулак.Видя ли някой да вади шаран :?:
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за местата за риболов по морето”