Златитрап

Модератори: bobopeli, sapuna

Awes0me
новобранец
новобранец

Златитрап

Мнение от Awes0me »

Днес бях с баща ми на рибарниците в Златитрап.Плаща се 3 лева на въдица и от там 1 лев на килограм каракуда,6 лева килограма на шарана,сом и толостолоб които не им запомних цената.Те са около 5-6 гйолчета около 70-80 на 40 метра,дъното е тиня,и 2-3 от тях са обрасли с много растителност.Ние отидохме на 2рото гйолче,което май беше най - голямо.Та заметнахме 2 плувки,една на торен,една на царевица.След около 5 минути една 100 грамова каракуда поведе и се закачи на куката,после релийз.След около 15 минути бащами закачи някъв шаран около 1-1,5 килограма,но както казах има много растителност,а с повод 0,12 не може да се контролира рибата много сигурно и се заплете в тръстиките-късане.През това време аз бях заметнал на царевица,и след като скъса шарана, на въдицата с царевица последваха няколко почуквания,потапяне на перото,засечка и шарана без много да се церемони направо си скъса... :lol: .След това бащами хвана един шаран около 1 килограм,който беше глътнал много навътре куката-дори не се виждаше и при опитите да я извадим започна да ''кашля'' и да изхвърля някаква бяла течност,затова го пуснахме,защото много се мъчеше,със кука в гърлото,но..шанс.Междувременно се хванаха 2 шаранчета по 200 грама които ги пуснахме.После отново се откачи 1 шаран,появи се вятър и рибата спря да кълве,прибрахме багажите и си тръгнахме.Общо взето става за начешване на крастата.
borislavvasilev
разбира нещата
разбира нещата

Re: Златитрап

Мнение от borislavvasilev »

Awes0me написа:Днес бях с баща ми на рибарниците в Златитрап.Плаща се 3 лева на въдица и от там 1 лев на килограм каракуда,6 лева килограма на шарана,сом и толостолоб които не им запомних цената.Те са около 5-6 гйолчета около 70-80 на 40 метра,дъното е тиня,и 2-3 от тях са обрасли с много растителност.Ние отидохме на 2рото гйолче,което май беше най - голямо.Та заметнахме 2 плувки,една на торен,една на царевица.След около 5 минути една 100 грамова каракуда поведе и се закачи на куката,после релийз.След около 15 минути бащами закачи някъв шаран около 1-1,5 килограма,но както казах има много растителност,а с повод 0,12 не може да се контролира рибата много сигурно и се заплете в тръстиките-късане.През това време аз бях заметнал на царевица,и след като скъса шарана, на въдицата с царевица последваха няколко почуквания,потапяне на перото,засечка и шарана без много да се церемони направо си скъса... :lol: .След това бащами хвана един шаран около 1 килограм,който беше глътнал много навътре куката-дори не се виждаше и при опитите да я извадим започна да ''кашля'' и да изхвърля някаква бяла течност,затова го пуснахме,защото много се мъчеше,със кука в гърлото,но..шанс.Междувременно се хванаха 2 шаранчета по 200 грама които ги пуснахме.После отново се откачи 1 шаран,появи се вятър и рибата спря да кълве,прибрахме багажите и си тръгнахме.Общо взето става за начешване на крастата.
Колега май е е търсил нещо ?
Изображение
БАЙ-100-ЯН
Awes0me
новобранец
новобранец

Мнение от Awes0me »

borislavvasilev написа:
Awes0me написа:Днес бях с баща ми на рибарниците в Златитрап.Плаща се 3 лева на въдица и от там 1 лев на килограм каракуда,6 лева килограма на шарана,сом и толостолоб които не им запомних цената.Те са около 5-6 гйолчета около 70-80 на 40 метра,дъното е тиня,и 2-3 от тях са обрасли с много растителност.Ние отидохме на 2рото гйолче,което май беше най - голямо.Та заметнахме 2 плувки,една на торен,една на царевица.След около 5 минути една 100 грамова каракуда поведе и се закачи на куката,после релийз.След около 15 минути бащами закачи някъв шаран около 1-1,5 килограма,но както казах има много растителност,а с повод 0,12 не може да се контролира рибата много сигурно и се заплете в тръстиките-късане.През това време аз бях заметнал на царевица,и след като скъса шарана, на въдицата с царевица последваха няколко почуквания,потапяне на перото,засечка и шарана без много да се церемони направо си скъса... :lol: .След това бащами хвана един шаран около 1 килограм,който беше глътнал много навътре куката-дори не се виждаше и при опитите да я извадим започна да ''кашля'' и да изхвърля някаква бяла течност,затова го пуснахме,защото много се мъчеше,със кука в гърлото,но..шанс.Междувременно се хванаха 2 шаранчета по 200 грама които ги пуснахме.После отново се откачи 1 шаран,появи се вятър и рибата спря да кълве,прибрахме багажите и си тръгнахме.Общо взето става за начешване на крастата.
Колега май е е търсил нещо ?
От устата започна да ''кашля'' тези плюнки при опитите да откачим куката.
NITro`bE
фен клуб-скобар

Мнение от NITro`bE »

браво :D :D с този разказ ме разби тотално :D :D :D :D :smt043 :smt043 :smt043 :smt043
  • Изображение
TT България 2011
piantik
новобранец
новобранец

Мнение от piantik »

може да е бил болен от свински грип :) , иначе супер риболов
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”