Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Белокопитово
-
- вече хвърля и на тежко
Белокопитово
Днес вече не издържахме в къщи , метнахме се с дъщерята на колата и тръгнахме . Щяхме да ходим да търсим Буйново /като прочетох тази вечер във варненската тема съжалих че не стигнахме/.
Малката обаче нещо е простинала май , не и се пътуваше много и се отбихме на Белокопитово . Много приятно според мен местенце .15 лв. три пръчки . Вятър малко , хора нормално , каракудки и малки шаранчета на бял и торен . На фидер едно по-прилично шаранче и същите каракудки .
Като цяло ние сме си много доволни , не ни валя ,хванахме някоя и друга риба ,гледахме щъркел как извади от язовира и лапна цяла една умряла рибка около 500-600 гр.Как си разчекна човката не е истина . Както винаги си забравих фотоапарата , по-долните са от телефона .

Малката обаче нещо е простинала май , не и се пътуваше много и се отбихме на Белокопитово . Много приятно според мен местенце .15 лв. три пръчки . Вятър малко , хора нормално , каракудки и малки шаранчета на бял и торен . На фидер едно по-прилично шаранче и същите каракудки .
Като цяло ние сме си много доволни , не ни валя ,хванахме някоя и друга риба ,гледахме щъркел как извади от язовира и лапна цяла една умряла рибка около 500-600 гр.Как си разчекна човката не е истина . Както винаги си забравих фотоапарата , по-долните са от телефона .

-
- ще става разбирач
Re: Белокопитово
Дъщеряти е голяма чаровница 

Хубаво детенце, че и рибарче...., браво ! Хубава разходка,хубаво време, приятна почивка и риболов.
Желанията съм ги измислил, кога ли ще хвана златната рибка.....
-
- разбира нещата
Браво колега само така да я караш почивка със семейството и РИБА няма равно по себе си

БАЙ-100-ЯН
-
- научил се да хвърля
Браво колега! 

- borislav58
- сериозен играч
БРАВО на малката хубавелка да я водиш тате по често

Всичко заебавам и за риба заминавам!
Ей аз искам моята дъщеря да я правя рибарче ама много и е жал за рибките.
Тоз, който падне в бой той не умира.
Колеги, някой има ли нова информация за язовира в Белокопитово? Каква риба, на каква примамка? Може ли някъде да се нощува?
Не ми се преписваше, затова слагам линк към снимка от един магазин в Шумен.
http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... =1&cat=500
http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... =1&cat=500
- dobromir_bo
- новобранец
Събота и неделя ,на дъно и плувка ,на какви ли не примамки -само таранки и шаранчета в изобилие ,но с размери на цигарена кутия.В събота вечерна имаше буря и дъжд ,надявах се в неделя да се раздвижи и нещо едро ,но ядец. На слука !