Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

кая и лихнус
Модератори: emo vasilev, alekst
Здравейте,
интересува ме има ли все още път до "Палеца"?! Като дете съм ходил там и беше райско място, тук там нудисти, чист плаж и вода. Доста риба удряха дядо ми и баща ми там - илария, платерина, лефер! а в още по-далечното минало дядо ми е удрял - лаврак!! Ще Ви бъда благодарен ако ме орентирате от къде се минава и дали все още е възможно това! Изключвам ходенето пеша по брега то Камчия! Благодаря Ви предварително!
Поздрави! ...и Наслука!
интересува ме има ли все още път до "Палеца"?! Като дете съм ходил там и беше райско място, тук там нудисти, чист плаж и вода. Доста риба удряха дядо ми и баща ми там - илария, платерина, лефер! а в още по-далечното минало дядо ми е удрял - лаврак!! Ще Ви бъда благодарен ако ме орентирате от къде се минава и дали все още е възможно това! Изключвам ходенето пеша по брега то Камчия! Благодаря Ви предварително!
Поздрави! ...и Наслука!
преди едно 10 и повече години се стигаше до там по едни черни пътища през гората, минаваше се през единият Близнак, влизаше се по черен път през едни ниви, и след това пътят продължаваше в гората....стръмен и неудобен, но се стигаше до 2 места, едното с малка полянка и стръмна пътека надолу към плажа, а другото в Северна посока стигаше близо до една колиба на брега. Но явно никой не е ходил скоро там!
Поздрави и наслука!

Поздрави и наслука!