Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

кукоревските дупки
-
- научил се да хвърля
кукоревските дупки
здр.колеги днес ходих на кукоревските езера.големи мъки са да стигнеш с колата до 3 тото.не ви препоръчвам да ходите там,всичко е тревясало и баталясало.на първия гиол някои е направил беседка(браво на него) направихме си пикничето за обяд, изядохме си хляба сред природата и това беше.а от риба нямаше и помен.
уникат-без дубликат!!!
Re: кукоревските дупки
Та там риба няма от години докато не прелее реката да ги напълни риба няма и да има
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Бати грозните дупки
!!На мечкаревските чувам вадят сега
!!

Туй риболова не е за мен 

-
- новобранец
Нищо вярно няма в думите ти!Ако 5 риби на ден е добър риболов,здраве му кажи!tachev написа:На мечкаревските чувам вадят сега!!
-
- научил се да хвърля
за съжаление местата които са разрешени не си заслужават,вчера на гребния канал беше панаир.ама рибата никва я няма.един колега искара една щука към 1,500 и това беше от 7 сутринта до обяд.ако знаете нещо повече споделете 

уникат-без дубликат!!!
На какво я изкара тая щука , тя сигурно е била последната
!!

Туй риболова не е за мен 

-
- научил се да хвърля
на рибка със някакъв негов си монтаж,видях че имаше някаква тел против усукване.
уникат-без дубликат!!!
- BV
- вече хвърля и на тежко
Системата "Драшкович"trifondeli написа:на рибка със някакъв негов си монтаж,видях че имаше някаква тел против усукване.

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Кукоревските дупки, както и всички водоеми в региона са опоскани от всевъзможни мрежари, бомбаджии, токаджии и подобни гадове. В момента две от тях са що-годе дашни, макар и доста капризни - второто и шестото езеро. По време на шестте почивни дни посветих няколко часа на езерата, първо се спрях на второто, дребни каракуди гол след гол след добро захранване. След това ходих на шестото езеро - три много бързи костурчета по-малки от кутрето, след което веднага бегом марш оттам. Имах останали няколко (три дебели и мазни гадинки) по-едри земни червея и реших да ги "похарча" на старото корито на реката. Еми явно е трябвало да ида там от началото - за около 40 минути изкарах 2 прекрасни каракуди, които доста ме поозориха понеже нямах кеп в себе си. Разбира се, и двете бяха моментално върнати обратно с пожеланието да се множат и растат все повече
След като останах без земен червей, след като бях похарчил и житото нямах много избор освен да паля мотора и газ към нас. Макар и почти затрупано от поредните сечища и нариване на пръст, старото корито на реката си остава за мен най-перспективно от водоемите в региона. Само една забележка - доколкото помня, в момента позволени са само езерата, а не коритото, тоест май леко съм престъпил зад закона
но така или иначе, много ми се искаше да се докосна до чудесните жълти като лимончета каракуди от старото корито - целувки и обратно във водата.

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;