Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

За Дунав
Модератор: bobopeli
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Хм, ивицата която те итересува е бая големжка, пък и не казваш какви риби ще търсиш, но все пак ще се опитам да дам някакъв ориентир:Може ли да ми препоръчате някакви метса на Дунава около Оряхово, Козлодуй, Видин
Около Оряхово местата са ми напълно непознати

Около Козлодуй: много не ми харесват местата тук

Около Видин: има доволен брой удобни места и едва ли ще мога да изброя всички. Аз лично за дънен риболов предпочитам следните:
1. Варовия възел - намира се след колодрума и държи почти всякаква риба. По мои информации от миналата година обаче там се подготвя изграждане на някакво пристанище и не съм сигурен, че е много удобно за риболов в момента.
2. "Млекото" - местата с/у бившия млекокомбинат. Чудесни за риболов на бяла риба, мряна, сом, шаран...
3. "Кръвта"

4. Пристанището на гр. Дунавци: трудно е да ти обясня как се стига до там, но ако се интересуваш ще се постарая... Чудесни места най-вече за щука! Излиза и по някое дребно сомле, мряна, бяла риба...
5. "Кръстовите върби" - малко по-нагоре от пристанището на гр. Дунавци

6. "Чифтилера" - държи всякаква риба. Особено удачен избор при високо ниво на дунава.
7. "Камъка" - намира се при с. Ново село. Има удобни места както за плувков риболов на скобар, така и за дънен риболов на мряна, сом, щука...
8. Буните при с. Сланотрън - отново сом, щука, бяла риба, шаран... (това място така и не съм го посещавал все още

Ако се напъна мога да изнапиша още, ама айде стига засега. В случай, че наистина се засилиш към Видин за риба пусни едно ЛС и ще ти дам по-точна и изчерпателна информация

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Изключително много благодаря за Изчерпателния отговор, ако се видим по язовирите ще почерпя.
Евентуално на 23-25 мисля да откривам ама може и по рано.
Че си е на 200 км от София ясно ама понеже със си дунавско чадо и ми писнаха софийските псевдо водоемчета с току-що зарибени шаранчета по 500-600 гр ще се прежаля за бензина пък било то и само да гледам голямата вода.
Става въпрос за дънен риболов на каквато едра риба държи мястото, от написаното оставам с впечетление че местата са в града малко ще ми е странно да си разпъна палатаката на такива места ама не е е невъзможно.
Евентуално на 23-25 мисля да откривам ама може и по рано.
Че си е на 200 км от София ясно ама понеже със си дунавско чадо и ми писнаха софийските псевдо водоемчета с току-що зарибени шаранчета по 500-600 гр ще се прежаля за бензина пък било то и само да гледам голямата вода.
Става въпрос за дънен риболов на каквато едра риба държи мястото, от написаното оставам с впечетление че местата са в града малко ще ми е странно да си разпъна палатаката на такива места ама не е е невъзможно.
Определено не всички от изброените места са удобни за разпъване на палатки, но има и такиваСтава въпрос за дънен риболов на каквато едра риба държи мястото, от написаното оставам с впечетление че местата са в града малко ще ми е странно да си разпъна палатаката на такива места ама не е е невъзможно.

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: