Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератор: emo vasilev
Re: Воблери
О за куката си много прав, дебела, толяма, тъпа и раждясала ( също като млада трактористка
)

кьоркефали
-
- фен клуб-скобар
Трябва да се пробвам и аз с водни бои. Резултата е доста по-добър- естествено, ако се направи както трябва де!
П.С.- ейй ще става майстор от мене. Пробвах ги тея новите- много им се радвам, куките са екстра, халките са добре, лака-сватба
, игра на 6!
П.С.- ейй ще става майстор от мене. Пробвах ги тея новите- много им се радвам, куките са екстра, халките са добре, лака-сватба

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

-
- фен клуб-скобар
Goldy imitation
Здравейте. ТОва е воблер на колегата _DK_. Имитация на голди, тракащ даже, игра-незнам, бъдещ ловец-да

Днес, около 2 и половина часа след буйно пиянство (к'во да ви кажа-балове) с един познат се наговорихме да ходим за риба. И така в 8, 8 и нещо бях събуден от клаксон и по бързата процеура се натоварих. Взех си новата пръчица -Sert Hexsane 2.40 5-15, купена в четвъртък от изложението и бегом на Жеков вир. А там човек до човек и тук-там жени с деца. Но нищо- има и отсрещен бряг.
Та да си дойда на думата защо, аджеба, пиша тук.
няколко страници по- напред има една снимка на три воблерчета, наречени от мен "тримата брата"
та става въпрос за средното братче
извинявайте за снимките ама са с кофти телефон а и треперех

Та да си дойда на думата защо, аджеба, пиша тук.
няколко страници по- напред има една снимка на три воблерчета, наречени от мен "тримата брата"
та става въпрос за средното братче
извинявайте за снимките ама са с кофти телефон а и треперех

Последно промяна от _DK_ на Нед Май 10, 2009 2:40 pm, променено общо 1 път.
за воблера-

в средата, а бала беше като бал- с мого ракия и приятели

-
- фен клуб-скобар
Браво Владоле- само тъй.
Аз имам един ам забравих да го снимам- не се различава от тези на последната моя снимка по форма, само в боята.
Аз имам един ам забравих да го снимам- не се различава от тези на последната моя снимка по форма, само в боята.

Също като грозните патенца_DK_ написа:за воблера-

кьоркефали
Ето и един опит за имитиране на патетата, 3,5см , потъващ, страхотна игра, само разцветката ме притеснява дали е е подходяща за кефала и костура

кьоркефали
-
- фен клуб-скобар
Не виждам какво те притеснява, защо мислиш че не е за клен и костур. Въпрос- какви куки използваш?

-
- новобранец
Ето и мойте първи подобия на UGLY DUCKLING. BS е любимата ми серия, затова съм наблегнал на нея.

Имам нужда от съвет: Как да преливам по-добре цветовете? Ползвам авто-спрейове.
БЛАГОДАРЯ предварително !!!

Имам нужда от съвет: Как да преливам по-добре цветовете? Ползвам авто-спрейове.
БЛАГОДАРЯ предварително !!!
Последно промяна от vlagru2000 на Съб Май 16, 2009 1:03 pm, променено общо 1 път.
ALWAYS ONE FISH AHEAD
-
- фен клуб-скобар
Какво масово производство-
Със спрея се постига задоволително преливането на цвета. Виж на предната страница с водни бои колегата как е прелял зеленото и жълтото. Това сивото при теб фолио ли е-ако е, незнма как точно ще се получи. Някой друг може и да ги прави добре тия работи. Добри са станали, ако и играят добре...
П.П.- сега като гледам май не е фолио това сивото.

П.П.- сега като гледам май не е фолио това сивото.

-
- новобранец
Owner или нещо такова бяха куките, не се виждат добре но са с доста късо стебло и няма начин да се закачат една за другаvlado-fidera написа:Не виждам какво те притеснява, защо мислиш че не е за клен и костур. Въпрос- какви куки използваш?

Доста добре се е получила колекцията от разцветката BS, аз експериментирам още с водните бои, защото процесът на втвърдяване на яхтения лак който е най-горното покритие е доста дълаг и не знам дали ще се държи добре за боите, а под тях има паркетен лак

кьоркефали
-
- фен клуб-скобар
Тези са последните правени. За единия споменах, а за другия забравих. При жълтия положението е като със един неков събрат от серията- потъва като е с вирбел като за блесна, при малко късмет, ако сложа само карабинка може да се окаже с неутрална плаваемост. Червения пък пробвах да го направя тракалка-и стана де. Нещо като тестов воблер беше( нали знаете като големите фирми си имат ткива предполагам.
малко мърляв е, но може и да лови. Чувам и тракането. Можеше да направя снимки на технологията подробно, но друг път. Ей ги:

Благодаря още веднъж на Марко Поло задето ме открехна за този материал

Благодаря още веднъж на Марко Поло задето ме открехна за този материал