Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: около Бургас ????
В неделя наминах да проуча какво ловят на дупките след бензиностанцията Лукойл. Нито един риболовец нямаше. Там да внимавате с жиците от далекропровода-бая електричество въдят......
Ходих да разгледам и от страната на УСЕМето, зад Бриколаж. Преди години съме хващали освен таранки и някой шаран. Сега обаче е общинско депо за строителни отпадъци и не само, че не пускат, а и засипват дупките, като водоем
Ходих и до с.Черни връх - има табела Спортен риболов на двеста метра след отклонението от главния път Бургас-Средец. После около километър по черен път край нивите.Прекалено малко ми се видя гьолчето. Такса 5 лева. На таблото пише:шаран,щука,амур. Видях уловени дребни, черни таранки и едно шаранче около кило.
Ходих да разгледам и от страната на УСЕМето, зад Бриколаж. Преди години съме хващали освен таранки и някой шаран. Сега обаче е общинско депо за строителни отпадъци и не само, че не пускат, а и засипват дупките, като водоем

Ходих и до с.Черни връх - има табела Спортен риболов на двеста метра след отклонението от главния път Бургас-Средец. После около километър по черен път край нивите.Прекалено малко ми се видя гьолчето. Такса 5 лева. На таблото пише:шаран,щука,амур. Видях уловени дребни, черни таранки и едно шаранче около кило.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
На 01.04 ходихме на Караново,на Мръсния Язовир,на 500 метра южно от селото.Такса 2 лв и по 5 лв на килограм
Рибата е шаранчета по 200 грама на плиткачите и риби от кило до 4.5 кг на стената и около нея,логика няма ама.....
Бяхме 4 човека със щеки и с по 6 кила манджа всеки,но малко встрани ,между стената и хранилката,хванахме само дребни.Едрите риби се хващаха само на стената,дори и на 20 грамови плувки с по 2 куки на царевица.Баща ми се ядоса ,стана от куфара със щеката с ръка,застана на стената,за 10 мин хвана 1килограмова риби без да храни,а ние в това време събирахме да си ходим.Бяхме леко криви от неуспеха и черата.
Днеска ходихме на Пирненския язовир,който е преди селото вдясно,ще бъде отворен за риболов от 09.04.Такса 3 лв,шараните по 5 за кило.
Въпреки че ,имахме уговорка със собственика,около обяд започна да прави миналогодишните си номера,след като му хванахме необходимия брой риби за лична употреба : "Кви сте вий,що пускате рибата в живарниците,за кво сте тука като само ше ги бучите без да ги купувате,тука не може така......вика крещя....мислех си че се оправи щото миналата година ми го е правил тоя номер поне 3 пъти,амааа..... Рибите са по кило ,плюс бонуси от по 2 -3 кг риби,хващат се много,и се контролират перфектно с храна,но аз там вече нямам намерение да ходя ! Имайте го в предвид,каквото и да ви говорят,че и с вас ше станае така ,Гаранция !
Даже не му дойде на акъла че като се снимаме 4 човека с по 50 кила риба всеки(щото имахме по толкова на човек ),може и да му е силна година,амаааааааа,там ако не купуваш рибата,нямало за кво да ходиш,те не били Хоби ТВ,да праили снимки само......................!!!
Утре,на Ябълчево,пак платен,за таранки,ше си правим импровизирано състезание.Все пак рибите са по 7 см и ше е интересно да видим кой колко.........
Дайте инфо за останалите платени в района,щото имаме още около 7-10 свободни дни да ги обиколим всичките!
Лъка?
Карнобат?
Равадиново?
Рибата е шаранчета по 200 грама на плиткачите и риби от кило до 4.5 кг на стената и около нея,логика няма ама.....
Бяхме 4 човека със щеки и с по 6 кила манджа всеки,но малко встрани ,между стената и хранилката,хванахме само дребни.Едрите риби се хващаха само на стената,дори и на 20 грамови плувки с по 2 куки на царевица.Баща ми се ядоса ,стана от куфара със щеката с ръка,застана на стената,за 10 мин хвана 1килограмова риби без да храни,а ние в това време събирахме да си ходим.Бяхме леко криви от неуспеха и черата.
Днеска ходихме на Пирненския язовир,който е преди селото вдясно,ще бъде отворен за риболов от 09.04.Такса 3 лв,шараните по 5 за кило.
Въпреки че ,имахме уговорка със собственика,около обяд започна да прави миналогодишните си номера,след като му хванахме необходимия брой риби за лична употреба : "Кви сте вий,що пускате рибата в живарниците,за кво сте тука като само ше ги бучите без да ги купувате,тука не може така......вика крещя....мислех си че се оправи щото миналата година ми го е правил тоя номер поне 3 пъти,амааа..... Рибите са по кило ,плюс бонуси от по 2 -3 кг риби,хващат се много,и се контролират перфектно с храна,но аз там вече нямам намерение да ходя ! Имайте го в предвид,каквото и да ви говорят,че и с вас ше станае така ,Гаранция !
Даже не му дойде на акъла че като се снимаме 4 човека с по 50 кила риба всеки(щото имахме по толкова на човек ),може и да му е силна година,амаааааааа,там ако не купуваш рибата,нямало за кво да ходиш,те не били Хоби ТВ,да праили снимки само......................!!!
Утре,на Ябълчево,пак платен,за таранки,ше си правим импровизирано състезание.Все пак рибите са по 7 см и ше е интересно да видим кой колко.........
Дайте инфо за останалите платени в района,щото имаме още около 7-10 свободни дни да ги обиколим всичките!
Лъка?
Карнобат?
Равадиново?
13meters.co.uk е новият дом на Селската Касапница както и на всички статии и репортажи.
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
Здравейте колеги,някой може ли да каже къде се намира и как се стига до "плоската скала",чувал съм че е някъде около Германката.
Благодаря предварително на отзовалите се.
- Живко Василев
- разбира нещата
За Карнобат гъсти шарани и някой друг трофеен. Има шарани по 5 и по 7 кила. А за другите язовири и на мен ми трябва инфо.patrona86 написа: Дайте инфо за останалите платени в района,щото имаме още около 7-10 свободни дни да ги обиколим всичките!
Лъка?
Карнобат?
Равадиново?
п.с. Към колегите които само четът - Не е толкова страшно да споделите, особено когато става въпрос за платен водоем

Поздрав

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
Как се стига до платеното на Карнобат?Зоологическата градина в града ли се намира?jivas написа:За Карнобат гъсти шарани и някой друг трофеен. Има шарани по 5 и по 7 кила. А за другите язовири и на мен ми трябва инфо.patrona86 написа: Дайте инфо за останалите платени в района,щото имаме още около 7-10 свободни дни да ги обиколим всичките!
Лъка?
Карнобат?
Равадиново?
п.с. Към колегите които само четът - Не е толкова страшно да споделите, особено когато става въпрос за платен водоем![]()
Поздрав
- Живко Василев
- разбира нещата
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 3&start=15Bully написа: Как се стига до платеното на Карнобат?Зоологическата градина в града ли се намира?

Благодаряjivas написа:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 3&start=15Bully написа: Как се стига до платеното на Карнобат?Зоологическата градина в града ли се намира?
- Живко Василев
- разбира нещата
Инфо за Лъка да има някой
или някъде по наблизо не че на Карнобат няма риба ама

Болна нещо

Болна нещо

- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
то и на лъка бяха така,миналата година !!!това според мен е червенка,получава се от пренаселване!!!
YOU LL NEVER WALK ALONE
- YordanDanev
- сериозен играч
Колега плоската скала си е баш на германката, слиза се с кола до долу все още непосредсвено след един дълъг каменен дувар в ляво ако идваш от райския залив и само по оградата си долуvsiak написа:Здравейте колеги,някой може ли да каже къде се намира и как се стига до "плоската скала",чувал съм че е някъде около Германката.

-
- и господ не е толокова добър
Я кажете,на Карнобат пуснаха ли големи риби или само мъници

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Живко Василев
- разбира нещата
Има шарковци по 5.500 до 7.00 килаsnegk написа:Карнобат пуснаха ли големи риби или само мъници![]()
![]()
![]()

Здравейте, колеги - прясно инфо от Лъка - ще допускат риболовци след 24 Май. Вчера минах от там към 18 часа и питах пазача. Този път чакали шарана да си хвърли хайвера.