около Бургас ????

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Bully

Re: около Бургас ????

Мнение от Bully »

Благодаря,Миро.
Боцмана
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Боцмана »

В неделя наминах да проуча какво ловят на дупките след бензиностанцията Лукойл. Нито един риболовец нямаше. Там да внимавате с жиците от далекропровода-бая електричество въдят......
Ходих да разгледам и от страната на УСЕМето, зад Бриколаж. Преди години съме хващали освен таранки и някой шаран. Сега обаче е общинско депо за строителни отпадъци и не само, че не пускат, а и засипват дупките, като водоем :roll:
Ходих и до с.Черни връх - има табела Спортен риболов на двеста метра след отклонението от главния път Бургас-Средец. После около километър по черен път край нивите.Прекалено малко ми се видя гьолчето. Такса 5 лева. На таблото пише:шаран,щука,амур. Видях уловени дребни, черни таранки и едно шаранче около кило.
patrona86
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от patrona86 »

На 01.04 ходихме на Караново,на Мръсния Язовир,на 500 метра южно от селото.Такса 2 лв и по 5 лв на килограм
Рибата е шаранчета по 200 грама на плиткачите и риби от кило до 4.5 кг на стената и около нея,логика няма ама.....
Бяхме 4 човека със щеки и с по 6 кила манджа всеки,но малко встрани ,между стената и хранилката,хванахме само дребни.Едрите риби се хващаха само на стената,дори и на 20 грамови плувки с по 2 куки на царевица.Баща ми се ядоса ,стана от куфара със щеката с ръка,застана на стената,за 10 мин хвана 1килограмова риби без да храни,а ние в това време събирахме да си ходим.Бяхме леко криви от неуспеха и черата.

Днеска ходихме на Пирненския язовир,който е преди селото вдясно,ще бъде отворен за риболов от 09.04.Такса 3 лв,шараните по 5 за кило.
Въпреки че ,имахме уговорка със собственика,около обяд започна да прави миналогодишните си номера,след като му хванахме необходимия брой риби за лична употреба : "Кви сте вий,що пускате рибата в живарниците,за кво сте тука като само ше ги бучите без да ги купувате,тука не може така......вика крещя....мислех си че се оправи щото миналата година ми го е правил тоя номер поне 3 пъти,амааа..... Рибите са по кило ,плюс бонуси от по 2 -3 кг риби,хващат се много,и се контролират перфектно с храна,но аз там вече нямам намерение да ходя ! Имайте го в предвид,каквото и да ви говорят,че и с вас ше станае така ,Гаранция !
Даже не му дойде на акъла че като се снимаме 4 човека с по 50 кила риба всеки(щото имахме по толкова на човек ),може и да му е силна година,амаааааааа,там ако не купуваш рибата,нямало за кво да ходиш,те не били Хоби ТВ,да праили снимки само......................!!!

Утре,на Ябълчево,пак платен,за таранки,ше си правим импровизирано състезание.Все пак рибите са по 7 см и ше е интересно да видим кой колко.........

Дайте инфо за останалите платени в района,щото имаме още около 7-10 свободни дни да ги обиколим всичките!
Лъка?
Карнобат?
Равадиново?
13meters.co.uk е новият дом на Селската Касапница както и на всички статии и репортажи.
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
vsiak
новобранец
новобранец

Мнение от vsiak »

Здравейте колеги,някой може ли да каже къде се намира и как се стига до "плоската скала",чувал съм че е някъде около Германката.
Благодаря предварително на отзовалите се.
Аватар
Живко Василев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Живко Василев »

patrona86 написа: Дайте инфо за останалите платени в района,щото имаме още около 7-10 свободни дни да ги обиколим всичките!
Лъка?
Карнобат?
Равадиново?
За Карнобат гъсти шарани и някой друг трофеен. Има шарани по 5 и по 7 кила. А за другите язовири и на мен ми трябва инфо.

п.с. Към колегите които само четът - Не е толкова страшно да споделите, особено когато става въпрос за платен водоем :!:

Поздрав
Изображение
Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
Bully

Мнение от Bully »

jivas написа:
patrona86 написа: Дайте инфо за останалите платени в района,щото имаме още около 7-10 свободни дни да ги обиколим всичките!
Лъка?
Карнобат?
Равадиново?
За Карнобат гъсти шарани и някой друг трофеен. Има шарани по 5 и по 7 кила. А за другите язовири и на мен ми трябва инфо.

п.с. Към колегите които само четът - Не е толкова страшно да споделите, особено когато става въпрос за платен водоем :!:

Поздрав
Как се стига до платеното на Карнобат?Зоологическата градина в града ли се намира?
Аватар
Живко Василев
разбира нещата
разбира нещата

Bully написа: Как се стига до платеното на Карнобат?Зоологическата градина в града ли се намира?
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 3&start=15
Изображение
Bully

Мнение от Bully »

jivas написа:
Bully написа: Как се стига до платеното на Карнобат?Зоологическата градина в града ли се намира?
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 3&start=15
Благодаря
Аватар
Живко Василев
разбира нещата
разбира нещата

Инфо за Лъка да има някой :roll: :?: или някъде по наблизо не че на Карнобат няма риба ама

Изображение

Болна нещо
Изображение
Аватар
сандански карп
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от сандански карп »

то и на лъка бяха така,миналата година !!!това според мен е червенка,получава се от пренаселване!!!
YOU LL NEVER WALK ALONE
Bully

Мнение от Bully »

От недостиг на кислород е.
Аватар
YordanDanev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от YordanDanev »

vsiak написа:Здравейте колеги,някой може ли да каже къде се намира и как се стига до "плоската скала",чувал съм че е някъде около Германката.
Благодаря предварително на отзовалите се.
Колега плоската скала си е баш на германката, слиза се с кола до долу все още непосредсвено след един дълъг каменен дувар в ляво ако идваш от райския залив и само по оградата си долу
Изображениеима ли комат кучета много
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Я кажете,на Карнобат пуснаха ли големи риби или само мъници :?: :wink: :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Живко Василев
разбира нещата
разбира нещата

snegk написа:Карнобат пуснаха ли големи риби или само мъници :?: :wink: :lol: :lol:
Има шарковци по 5.500 до 7.00 кила :shock: Видях ги лично. Имах и снимка ама я изтрих по погрешка.
Изображение
dofoh
новобранец
новобранец

Мнение от dofoh »

Здравейте, колеги - прясно инфо от Лъка - ще допускат риболовци след 24 Май. Вчера минах от там към 18 часа и питах пазача. Този път чакали шарана да си хвърли хайвера.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”