Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Язовир Хасковско
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Язовир Хасковско
Здравейте колеги ! Можете ли да ми предложите язовир в Хасковско освен Жълти Бряг, че много ми се ходи ама не се сещам къде. Благодаря предварително !

Re: Язовир Хасковско
аз не съм от нея част на България но бях на състезание на язовир Елене, той не е далеч от Хасково но преди беше мах забранен за риболов сега незнам може да поразучиш как стоят нещата .... Успех 

-
- ще става разбирач
Язовира е в моето село знам го ...ribarq92 написа:аз не съм от нея част на България но бях на състезание на язовир Елене, той не е далеч от Хасково но преди беше мах забранен за риболов сега незнам може да поразучиш как стоят нещата .... Успех
А ти кога ходи на съзтезание ?

есента от 17-19.10.2008 годинаMessi написа:Язовира е в моето село знам го ...ribarq92 написа:аз не съм от нея част на България но бях на състезание на язовир Елене, той не е далеч от Хасково но преди беше мах забранен за риболов сега незнам може да поразучиш как стоят нещата .... Успех
А ти кога ходи на съзтезание ?

първомай....пътя за асеновград....такса 7 лева...5 пръчки
-
- ще става разбирач
a ще споделиш ли какво излиза рибата плаща ли се може ли да се пуска ? Мерси предварителноtrunk написа:първомай....пътя за асеновград....такса 7 лева...5 пръчки

Колега що не пробваш в Момино или Бодрово
- Don4o_62
- учете се от него
Язовира след Дебър, посока Асеновград. Такса 10 лв, за пръчки не знам, но мисля около 5 бр. разрешени. Шараните били около 1,5 - 2 кг. Колкото хванеш за тебе е. Рибата не се плаща. Ако ходиш, пиши какво си направил.
П.С. Задължително захранка с ракета.
П.С. Задължително захранка с ракета.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- enterprise
- вече хвърля и на тежко
а какво става със ,,сивата вода'' -ще го пускат ли за спортен риболов...някой има ли инфо...есента бях на разходка около водема-добри риби видях...а и е доста близо до града...
За сивата вода незнам дали ще разрешат да се хваща , но пак са му пуснали водата и почти няма ,само кам стената е останала една локвичка .Занапред какво ще правят с него незнам , но и аз имам голям мерак да отида там

Язовир Моминово с.Моминово излизат доста прилични шарани
- enterprise
- вече хвърля и на тежко
и бели риби гонят стръвно -вчера 8 бройки ,преди седмица -над 20 -имам снимки в галерията...ресьора написа:Язовир Моминово с.Моминово излизат доста прилични шарани

Може да пробваш на околовръстния път на Хасково ,срещу комина на теца , добро язовирчето по 3лв на човек.
И ако отидеш където и да е в хасковско -разказвай

И ако отидеш където и да е в хасковско -разказвай

- enterprise
- вече хвърля и на тежко
как е риболова там,има ли риба,кълве ли,каква риба-вид -размери,колко е голям гьола,арендаторите точни ли са...дай малко инфо ,ако може,че е много близо за до града и идеален за следобедно чешане на крастаpiantik написа:Може да пробваш на околовръстния път на Хасково ,срещу комина на теца , добро язовирчето по 3лв на човек.![]()
И ако отидеш където и да е в хасковско -разказвай![]()

на малката мандра пробвал ли се е някой -пише в нета(локалната на еском) за някакви шарани от по 13 кг сомове по 5...
piantik написа:Може да пробваш на околовръстния път на Хасково ,срещу комина на теца , добро язовирчето по 3лв на човек.![]()
И ако отидеш където и да е в хасковско -разказвай![]()