Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Могилата преди и след бурята.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Могилата преди и след бурята.
Здравейте колеги,най накрая намерих сайт в който да кача снимки и веднага пиша.Както сте видяли на Ники от темата,бях на Могилата на риба,винаги съм се отнасял с пренебрежение към това езерце,сега на половина ме опроверга,пък ще видим.
Отидохме в понеделник вечерта,аз един приятел,колегата Дани(има регистрация тук) и неговата приятелка.
Още отначало бях сигурен че ще хвана,първия ми клъвна към 21.30,Дани го засече,но понеже беше на моя въдица аз си го вадих,беше амуре около 4-5 кг,втората риба беше шаранче около 2-3 кг,то удари към 12,веднага след него и другия амур,той според мен е около 6-7 кг.Цяла нощ ми кълва но ме подгони някакъв карък и всичко си отиде,имах още четири удара,но докато осъзная че влакното ми е позаминало то спря и стана време да си ходим,много се нервирах на тъпата корда и излетя.
А в всички ядове така кофти се подхлъзнах и паднах,че днес всичко ме боли,а и ако беше малко по здрава стойката сега можеше и да не пиша
.
Вечра вечерта пак отидохме,тоя път друга група,с повечко алкохол,набленахме на шишчетата от кръчмата и на Флирта,нямахме нито един удар,но защо незнам.Беше пълно с хора,може би затова.
Сега малко снимки и клипа с отпускането:

http://www.vbox7.com/play:50c670a4
Отидохме в понеделник вечерта,аз един приятел,колегата Дани(има регистрация тук) и неговата приятелка.
Още отначало бях сигурен че ще хвана,първия ми клъвна към 21.30,Дани го засече,но понеже беше на моя въдица аз си го вадих,беше амуре около 4-5 кг,втората риба беше шаранче около 2-3 кг,то удари към 12,веднага след него и другия амур,той според мен е около 6-7 кг.Цяла нощ ми кълва но ме подгони някакъв карък и всичко си отиде,имах още четири удара,но докато осъзная че влакното ми е позаминало то спря и стана време да си ходим,много се нервирах на тъпата корда и излетя.
А в всички ядове така кофти се подхлъзнах и паднах,че днес всичко ме боли,а и ако беше малко по здрава стойката сега можеше и да не пиша

Вечра вечерта пак отидохме,тоя път друга група,с повечко алкохол,набленахме на шишчетата от кръчмата и на Флирта,нямахме нито един удар,но защо незнам.Беше пълно с хора,може би затова.
Сега малко снимки и клипа с отпускането:
http://www.vbox7.com/play:50c670a4
Последно промяна от drebens на Сря Май 06, 2009 5:31 pm, променено общо 1 път.
- Бисо
- сериозен играч
Re: Могилата преди и след бурята.

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- и господ не е толокова добър

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- maycal
- ще става разбирач
Червена могила?
В сайта влизат много хора, които не са запознати с Пернишки окръг, така че, по -подходящо и коректно е да се дават по-точни названия!

-
- разбира нещата
-
- научил се да хвърля
Браво, страшно преживяване.

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Страшен си, само така!!!!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- майсторчето страхил
- сериозен играч
-
- вече хвърля и на тежко