Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Водоеми и реки
 Водоеми и реки

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Водоеми и реки
 Водоеми и реки

Около....Стара Загора?
Модератор: sapuna
- 
				Радо Троев
- ще става разбирач 
Re: Около....Стара Загора?
Преди 3,4 дена с един приятел, точно тази тема обсъждахме(СтЗ бани).Каза ми, че в момента имало доста вода, като каза, че доскоро нямало и мислим след забраната да идем да си опитаме късметаniki_kolev написа:Колеги,преди на езерцето на старозагорските баните излизаха много хубави шарани и амури на варено жито близо до някоя върбичка краи брега,а имаше и много кефал,ако не се лъжа рибата я бяха прехвърлили от Загорка?Та има ли още риба на баните?
 .Ако някой има някакво инфо нека сподели...
 .Ако някой има някакво инфо нека сподели...
- 
				niki_kolev
- новобранец 
Дано хванеш,какво ще търсите там?Ако ще търсиш шаран казах ти какъе е методаdundurma написа:niki_kolev написа:Преди 3,4 дена с един приятел, точно тази тема обсъждахме(СтЗ бани).Каза ми, че в момента имало доста вода, като каза, че доскоро нямало и мислим след забраната да идем да си опитаме късмета.Ако някой има някакво инфо нека сподели...
 Поне преди 2 години така ги хващахме на плувчица (близо до дъното) варено жито за стръв и захранка и ги наскубахме шарани и амури. Успех
  Поне преди 2 години така ги хващахме на плувчица (близо до дъното) варено жито за стръв и захранка и ги наскубахме шарани и амури. Успех- 
				Радо Троев
- ще става разбирач 
Последният път, като ходихме там хващахме перки и каракуди, сега незнам какво е положениетоniki_kolev написа:Дано хванеш,какво ще търсите там?Ако ще търсиш шаран казах ти какъе е методаdundurma написа:niki_kolev написа:Преди 3,4 дена с един приятел, точно тази тема обсъждахме(СтЗ бани).Каза ми, че в момента имало доста вода, като каза, че доскоро нямало и мислим след забраната да идем да си опитаме късмета.Ако някой има някакво инфо нека сподели...
Поне преди 2 години така ги хващахме на плувчица (близо до дъното) варено жито за стръв и захранка и ги наскубахме шарани и амури. Успех

- 
				niki_kolev
- новобранец 
На какво ги хваща?Ако искаш пробвай с една въдичка така,както ти казах,надявам се да имаш успех иначе се излагам че го хваля толкова много  

- 
				Радо Троев
- ще става разбирач 
Ники... с нищо не се излагаш...  заеби  и... със сигурност ще пробвам изпитаният от теб метод !! Поздрави...
п.с. интиресно ще ми е да идем с теб на гьола и да им покажем кой-кого... 

п.с. интиресно ще ми е да идем с теб на гьола и да им покажем кой-кого...

- 
				niki_kolev
- новобранец 
Ха ха наистина ще е интересно,само където не знам как ще стане номера-аз съм в Италия   Не че не искам,даже напротив ще се радвам,все пак ако някой път реша да ида през отпуската си
  Не че не искам,даже напротив ще се радвам,все пак ако някой път реша да ида през отпуската си   си поканен.
  си поканен.   

П.П. Кога свършваше забраната

Не че не искам,даже напротив ще се радвам,все пак ако някой път реша да ида през отпуската си
  Не че не искам,даже напротив ще се радвам,все пак ако някой път реша да ида през отпуската си   си поканен.
  си поканен.   

П.П. Кога свършваше забраната

- 
				niki_kolev
- новобранец 
Да вметна само,че ако някой иска да се налови на каракуда- язовира до Ковачево е мястото,малко захранка и бял червей за стръв-няма как да не си направите кефа   Успех на всички
  Успех на всички

Успех на всички
  Успех на всички- 
				Радо Троев
- ще става разбирач 
- 
				Боката
- ще става разбирач 
- Обратна връзка:
Ти говориш за доста години назад...отдавна там не се лови каракуда...камо ли шаран.Началото на март го напълниха...беше празен 2 години преблизително..сега със сигурност не е зарибен..Гаранцияniki_kolev написа:Колеги,преди на езерцето на старозагорските баните излизаха много хубави шарани и амури на варено жито близо до някоя върбичка краи брега,а имаше и много кефал,ако не се лъжа рибата я бяха прехвърлили от Загорка?Та има ли още риба на баните?
- 
				niki_kolev
- новобранец 
Боката написа:Ти говориш за доста години назад...отдавна там не се лови каракуда...камо ли шаран.Началото на март го напълниха...беше празен 2 години преблизително..сега със сигурност не е зарибен..Гаранция
 Ай,не знаех
  Ай,не знаех   Жалко,такива хубави моменти да имах от там
  Жалко,такива хубави моменти да имах от там   Мерси за инфото колега
 Мерси за инфото колега- 
				Радо Троев
- ще става разбирач 
в такъв случай, мисля да пускам по една кофа дребна каракуда,червеноперка,сулки, щукички и там каквото дребно хвана, все пак и тва е нещо.. пък да видим, може и да се възроди езерцетоБоката написа:Ти говориш за доста години назад...отдавна там не се лови каракуда...камо ли шаран.Началото на март го напълниха...беше празен 2 години преблизително..сега със сигурност не е зарибен..Гаранцияniki_kolev написа:Колеги,преди на езерцето на старозагорските баните излизаха много хубави шарани и амури на варено жито близо до някоя върбичка краи брега,а имаше и много кефал,ако не се лъжа рибата я бяха прехвърлили от Загорка?Та има ли още риба на баните?