НС-5 забраванци?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Re: НС-5 забраванци?

Мнение от jporlando »

:D :) :wink:
Последно промяна от jporlando на Сря Май 06, 2009 10:32 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

toshko написа:Аз съм назад с черен чадър:
Изображение
Тоше , дадох го на Марко да ти го донесе :smt023
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Бе пичове,нали знаете че нищо не се губи! ;)

п.п. Братко Митев,снимка в цитата е.......освен в СПАМ темата! :lol:

п.п2 Любак,за тоз ли питаше?

Изображение
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Да,явно няма ненаказано добро :shock: :roll:

И така,въпросните хора при идването си удариха картера в бетона,където комшията горе с краварника направи една дупка и прекара тръба.Тръбата в последствие пропадна и се получи ръб,който наистина е проблем,когато човек не гледа внимателно пред него.Пред мерцедеса който си счупи картера са карали две каравани,едната от които е била близо пред него и се е заблял та е станала белята.Оставиха колата на преливника и на другия ден дойдоха да питат мога ли да помогна.Казах да си оставят телефона и да отидат спокойно да си пият ракийте и че ще направя всичко възможно да им помогна.Взех им номера,те отидоха при кемперите а аз започнах да въртя телефони на приятели от Пловдив,които имам морги и магазини.Отговора на всички беше отрицателен и само единия от приятелите ми намерил картер чак в Стара Загора.Обади ми се и помоли да питам хората дали искат да го поръчат и ми каза че го дават на цена 250лв но за него ще го свалят на 200 че и той да извади някой лев.Момчето е обяснило че той пари не иска,защото върши работа на приятел/моя милост/ и понеже им е вършил работа са паднали на 170лв.Картера е алуминиев,за Мерцедес - 124/2,5 дизел.Обадих се на собственника на мерцедеса и го попитах дали иска да го поръчам и той отговори ДА :!: :idea: :!: :idea: :!: :idea: Картера беше пратен от Стара Загора за Пловдив на момента и след 4-5 часа,моя приятел с личния си мерцедес заряза магазина си и дойде да донесе картера 170лв,5лв гарнитурата за него и 10лв транспорт за това че дойде да го докара на 70км от Пловдив.След това собственника на колата отиде с моята кола и с едно от моите момчета до Бяла Река където има сервиз но там отказаха да го правят.Искам да отбележа че сервиза не е моя собственност :o :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: Междувременно кмета на Езерово беше при мен по работа за 10 минути и стана свидетел на разговора че няма майстор който да направи колата и мислех вариант да викам един мой братовчед с пътна помощ - само се заплаща нафтата 20-25лв от и до Пловдив 140км до тук и обратно :!: :idea: :idea: :idea: Кмета звънна няколко телефона и ми се обади че има майстор който е казал че ще помогне в Пълвомай :!: :idea: Сервиза на този майстор също не е мой за съжаление и така,кмета дойде с неговата кола,закачиха мерцедеса и го закараха в Първомай и върнаха собственника отново тук.След няколко часа,майстора поправи колата и кмета пак закара показващия ми среден пръст до Първомай да си я вземе.Там,за майстора където свали стария и качи новия картер,просто нямам никаква представа колко е взел но това не е моя работа защото както казах по-горе,на мен пари в тези сервизи не ми отчитат,просто нямам дялове :o :o :o което наистина е кофти.Така завършиха нещата с този мерцедес и явно от всичко което съм описал,човека ме държи мен отговорен че е дошъл на Езерово и сигурно си е мислел че трябва да му ремонтирам колата за моя сметка.За това момчета ми показва средния си пръст :axe: :axe: :axe: Както казах и преди,просто няма ненаказано добро.

П.П Очаквайте трима миндила,които днес дойдоха с една варненска кола на срещата която вече завърши.При въпроса на моите момчета как са им никовете,хората взели да звънят по телефона и да питат някакъв ка им са никовете щото той им ги е правил.Казали един ник Sever71,който се оказа че никой не знае,включително и аз и дори го няма регистриран.Направих малка проверка,и се оказа че изобщо няма такъв ник регистриран,макар че на S прегледах внимателно всичките 40 страници с регистрираните колеги.Аз обаче нали не съм сигурен дали съм прав или не,отидох да ги погледна кои са и да видя кой от тях е Север 71 и се оказа че никой не е Север и някой от Стара Загора им казал този ник.И тримата съм убеден че са от Стара Загора защото няма кой да се грабне да дойде от майната си 400км само за няколко часа на НС5.Искам да подчертая че тези хора въпреки измамата която направиха,постъпих великодушно и нищо не предприех а просто им дадох да разберат че номера не минава но за да не направя грешка,няма да ги гоня и като свърши деня да си отиват.Т е си тръгнаха един час след като минах през тях.Попитах Хазарта и,Наско 2 и Фат дали са отишли тримата да се запознаят с тях и да поговорят,те казаха че направо са отишли на брега и са започнали да ловят риба.Напишете Sever71 в Гугъла и ще видите какво излиза.Старозагорски сайт който е на някакъв хакер и сайта пише че е опасен и да не се отваря.

За тези които искат само да погледнат и да прочетат могат спокойно да го направят но НЕ ОТВАРЯЙТЕ САЙТА !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

sapuna написа:Бе пичове,нали знаете че нищо не се губи! ;)

п.п. Братко Митев,снимка в цитата е.......освен в СПАМ темата! :lol:

п.п2 Любак,за тоз ли питаше?

Изображение

Еййййй,това ще да е работа само на оня Митеффф,само той може да скрие човека на такова място :lol: :lol: :lol: Митак,ша тряа да слагаме дебели кожени гащи от биволска кожа кат са напиваме по тия срещи че току виж на изненадали :lol: :wink:

П.П Сега току що разбрах че има и втори заговорник,който е домъкнал двата странични атрибута ама той сам ще се издаде кат са върне :lol: :lol: :lol: :drinkers: :drinkers: :drinkers:

Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Кво да са издава бе Любак,той ги изяде! :lol:

И...средните пръсти може да са евентуално палци!Поне аз останах с такова убеждение! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

На Бовски работите бяха точно между мойте багажи и кутията на колегата и кофата със салатата; отпред на снимката са пръчките със сигнализатори на Наско-2. Като се събрахме на 4-ти преди обяд не мисля там да останал някакъв такъв багаж, пък може и да не съм обърнал внимание :roll: При нас със сигурност няма такава раничка, щото пред нас разтоварвахме всичко, пък в раницата на Бовския със сигурност имаше пистолет щото го извади по едно време до като се разправяхме с фидери и кошнички :!: :!: :idea: ( само не стана дума боен ли е или газов) :idea: :idea: :idea:
Бовски, сигурен ли си че вчера е била там :?: :roll:

Изображение

:idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Мани мани Митак,но ти не си последния докосвал се до него :lol: :lol: :lol: Явно някой друг го е отнесъл след теб но дано да не го е счупил :lol: :lol: :lol: :wink: Абе,все ще се покаже от нейде :roll: :lol: :wink: :drinkers: :drinkers: :drinkers:

jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

Любо,възможно ли е оня с картера да се е объркал със символа :finga: Все пак толкова много си направил за него и много трети лица,които взимат проблема насериозно и ти помагат .И оня с картера е свидетел на всичко това ,всеки би бил БЛАГОДАРЕН, аз мисля,че човекът се е объркал мислейки :finga: за нещо положително....Независимо от всичко съвеста ти е чиста ти си му помогнал,а това,че той не го е оценил....майната му! :evil:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Marco Polo написа:
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Да,явно няма ненаказано добро :shock: :roll:
...
Весело си живеем, няма спор... :evil:

Марко,на всичкото отгоре,още щом оставиха счупения мерцедес до мен, тръгнаха да влизат с караваните и нали точно преди това валя та закъсаха.А познай от първия път,кой ги истегли и двата кемпера :?: :?: :?: :?: :?: Иначе,дойдоха на тръгване да ми благодарят от сърце,за моята помощ,която аз приех защото никога не бих оставил колега в беда,още по малко на моя язовир !!!

Мнение от jporlando на Сря Май 06, 2009 10:46 pm
Любо,възможно ли е оня с картера да се е объркал със символа :finga: Все пак толкова много си направил за него и много трети лица,които взимат проблема насериозно и ти помагат .И оня с картера е свидетел на всичко това ,всеки би бил БЛАГОДАРЕН, аз мисля,че човекът се е объркал мислейки :finga: за нещо положително....Независимо от всичко съвеста ти е чиста ти си му помогнал,а това,че той не го е оценил....майната му! :evil:

Приятелю,мисля че това не е момчето на което е колата а някой от тези с кемперите които най приятелски испратих момчетата с джипката да издърпат и да ги довлачат до твърдо за да дойдат на поляната.Е все пак,аз съм направил това което е трябвало.Няма да се плашите,пак ще помагам,явно такова ми е сърцето - голямо пък и орисията ми :drinkers: :drinkers: :drinkers:

Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

:roll: :roll: :roll:
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение[/quote]
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

ми ето я по-от близо ,около мене бяха на ИДА и салаторезача тъкъмите,със Ида си разменихме малко тъкъми и ноу-хау! за което БЛАГОДАРЯ! Прибрах ги, Диканаров си тръгна и АЗ излетях да му спретна подаръка, после малко форсмажЕНСКИ причини ,демек ТЪГЪДЪК! :axe: и станалото станало , нали вечерта премина под мотото "интелектуална среща" не гърмяхме само пяхме и сега ще изчакам малко и ще трябва да се мъкна по полиции да го обявявам , че ако стане беля се води на мене и лошо ,който е ловец знае :cry:

Изображение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

И така,въпросните хора при идването си удариха картера в бетона,където комшията горе с краварника направи една дупка и прекара тръба.Тръбата в последствие пропадна и се получи ръб,който наистина е проблем,когато човек не гледа внимателно пред него.Пред мерцедеса който си счупи картера са карали две каравани,едната от които е била близо пред него и се е заблял та е станала белята.Оставиха колата на преливника и на другия ден дойдоха да питат мога ли да помогна.Казах да си оставят телефона и да отидат спокойно да си пият ракийте и......
]

гати ТЬПОТИЯТА!!!!!!!неам думи..... :?: ти па кво се учудваш?да не си мальк,та с колко глупости си се сбльсквал,ма това с картера мноо ме потресе,че при положение да ти го зашият общо взето тарифата(поне в сф е 60-70 лв)-зависи колко е дьлга пукнатината,за 170 ,че и с транспорта...неам думи,ма верно :shock: и то за 124-дето там цифрата е как да кажа-по голема :roll:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Митефф,мчи вии цяла нощ ли снимахте бре,то цяла фото сесия :shock: :lol: :wink:

Митак,тия двамата заговорници не те оставиха в количката да си спиш кат паша ами на ръце са те занесли до палатката че да се въсползват от теб за фотосесията иначе ти мирен няма да стоиш :lol: :lol: :lol: :wink: :drinkers:

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Бат Мирче-5кила написа:

И така,въпросните хора при идването си удариха картера в бетона,където комшията горе с краварника направи една дупка и прекара тръба.Тръбата в последствие пропадна и се получи ръб,който наистина е проблем,когато човек не гледа внимателно пред него.Пред мерцедеса който си счупи картера са карали две каравани,едната от които е била близо пред него и се е заблял та е станала белята.Оставиха колата на преливника и на другия ден дойдоха да питат мога ли да помогна.Казах да си оставят телефона и да отидат спокойно да си пият ракийте и......
]

гати ТЬПОТИЯТА!!!!!!!неам думи..... :?: ти па кво се учудваш?да не си мальк,та с колко глупости си се сбльсквал,ма това с картера мноо ме потресе,че при положение да ти го зашият общо взето тарифата(поне в сф е 60-70 лв)-зависи колко е дьлга пукнатината,за 170 ,че и с транспорта...неам думи,ма верно :shock: и то за 124-дето там цифрата е как да кажа-по голема :roll:

Мирчо,кой да го шие през почивните дни бе приятел и то в Първомай :shock: Направо му докараха здрав - втора употреба общо за 185лв заедно с транспорт,гарнитура и хора оставили си работата и докарали картера до язовира на крака :idea: :idea: :idea:

Публикувай отговор

Обратно към “Разни”