Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Почивка на Кастел
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Почивка на Кастел
Преди години когато прочетох първия репортаж на за евро водоема Кастел не си преставях,че в момента освен за хубав риболов ще ходя и при едни големи приятели-сем.Еда и Христо Шиварови.Посрещането от тяхна страна беше превъзходно-както е в приказката три дена яли пили и се весели ли drink5 Сега малко и за риболова-все пак за това е този форум.Началото беше неочаквано-при риболов на мач на куката се оказа този 4кг. красавец

Поради нощните ангажименти,през деня ми се налагаше да отмарям със сладка следобедна дрямка
,поради този факт моя наследник успя да закърфичи още една четворка с помощта на нашия небезизвестен съфорумец Калканчо-ей на резултата от съвместната им работа

В неделя пристигна братовчет ми с когото март месец бях ви запознал от един съвместен риболов на Ц.К.Оттам нататък започна съществената част.Първо се убоде ей този мушморок-някъде около 5кг-не съм си играл да го тегля защото много буйстваше

Малко по късно последваха няколко къси изсвирвания на сигнализатора,засякох усетих за момент някаква тежест и следващият момент навивах влакното на бързи обороти,защото рибата беше тръгнала към мене,помислих се че е отново амур,но като започна борбата разбрах че малко съм сгрешил.По некое време на брега излезе този 11кг шаран

Следващата вечер бе ред на братовчеда-здрав рън и докато Ман.Юн се разправяха с Арсенал
ние доста се поизмъчихме докато пребориме това 14,5 килограмово нещо

Вечерта завърши с ей тази петица

До сутрината аз изтървах още един амур,който си замина току преди фотосеанса и още некъв рибок ме вкара в някакви закачки и си замина поживо по здраво.Ами това е общо взето,заредих батериите и чакам с нетърпение когато отново ще посетя Кастел и нашето приятелско семейство Шиварови.

Поради нощните ангажименти,през деня ми се налагаше да отмарям със сладка следобедна дрямка

В неделя пристигна братовчет ми с когото март месец бях ви запознал от един съвместен риболов на Ц.К.Оттам нататък започна съществената част.Първо се убоде ей този мушморок-някъде около 5кг-не съм си играл да го тегля защото много буйстваше

Малко по късно последваха няколко къси изсвирвания на сигнализатора,засякох усетих за момент някаква тежест и следващият момент навивах влакното на бързи обороти,защото рибата беше тръгнала към мене,помислих се че е отново амур,но като започна борбата разбрах че малко съм сгрешил.По некое време на брега излезе този 11кг шаран

Следващата вечер бе ред на братовчеда-здрав рън и докато Ман.Юн се разправяха с Арсенал

Вечерта завърши с ей тази петица

До сутрината аз изтървах още един амур,който си замина току преди фотосеанса и още некъв рибок ме вкара в някакви закачки и си замина поживо по здраво.Ами това е общо взето,заредих батериите и чакам с нетърпение когато отново ще посетя Кастел и нашето приятелско семейство Шиварови.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Почивка на Кастел

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- dimitarkosev
- новобранец
браво колега страхотна почивка и страхотен улов 

Sutor, ne supra crepidam !(Обущарю, не отивай по горе от обущата!) - или с други думи казано "Не говори за неща, които не разбираш!"
- svetlio86
- ще става разбирач
Браво колега страхотна почивка и невероятен риболов!!! 

Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

-
- научил се да хвърля
Страхотно!!! Трябва да има повече такива язовири с такова рибно богатство и едри рибоци...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво Камене,супер почивка с страхотни шарковци 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- Николай Неделков
- учете се от него
Евала 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
На НС-5 беше супер,но и ти добре си си прекарал!
Браво Камене!
Браво Камене!

- lina
- ще става разбирач
Като гледам що риба сте извадили, кога е имало време и за почивка се чудя!
Живи и здрави и все такива успешни излети

Живи и здрави и все такива успешни излети
А ТИ ИЗПРАТИ ЛИ СВОЯ EMAIL ДО МЕДИИТЕ? ПОМОГНА ЛИ?
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
-
- вече хвърля и на тежко
- borislav58
- сериозен играч
Страхотен излет , колега !!!
А условията същите ли са като посочените в сайта на мястото ? МИслим скоро да го посетим .

Туй риболова не е за мен 

- dimitarkosev
- новобранец
мдам...ако може актуално инфо , че почти съм натоварил такъмите в колата за тоз уикенд , ако не мине котка път мисля да отскочим до тамtachev написа:Страхотен излет , колега !!!А условията същите ли са като посочените в сайта на мястото ? МИслим скоро да го посетим .
Sutor, ne supra crepidam !(Обущарю, не отивай по горе от обущата!) - или с други думи казано "Не говори за неща, които не разбираш!"
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Условията са същите,но ви препоръчвам да се обадите предварително на управителя Иво за да си резервирате места.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Браво Каммине, успял си да хванеш и риба,а пък ние в тези бунгала само
та Калканчо от другия край идваха да ни казват, че сигнализаторите свирят-ГОЛЯМ РЕЗИЛ...